Отговори
# 675
Привет! Айре  Heart Eyes не си я спомняш, защото не е играла в М § Х просто  Laughing
Нещо, което ми хареса, защото е абсолютно вярно!
Скрит текст:

https://amp.twimg.com/v/befeb80f-1b7f-4352-8b0b-5af1ac7c9c55

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 19:46 от queen_fenka

# 676
много хубаво видеото на Мави, ама нашия го има само 2 секунди Whistling
за спойлера Peace

коментари от контакта Mr. Green(нали е 1 април Laughing Laughing)

Не искам първа брачна нощ с Башаааак hahaha hahaha

и още

наистина ли се ожених newsm78 hahaha

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 20:45 от Airra

# 677
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Вижте какво открих при хулиганките   Hug
http://www.hurriyet.com.tr/yabanci-oyunculardan-kirk-kat-daha-ye … rk-oyuncu_unluler
 превод от Косе босе  Hug
Авторката пише, че сред турските актьори има много по-красиви и представителни, както и много по талантливи , отколкото са чуждестранните артисти - предполагам има предвид холивудските  Very Happy
Тя е посочила нейните 8 фаворита - актьори и актриси, които биха се мерили с чуждите: Къванч Татлъту, Зейнеп Абдула Фарах,Кенан Имирзалъолу,Аслъ Енвер,Мерт Фърат, Гьокче Бахадир,Берен Саат, Бурак Йозчивит.
Айре  Heart Eyes на рускините хумора е все свързан с Башак бе  hahaha не могат да я преглътнат, също като някои тук  Joy Joy Joy Joy Joy
Един поздрав за хубав ден, много любима песен
Скрит текст:

Хубав ден! bouquet

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 09:40 от queen_fenka

# 678
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, ами с Башак я, с кого друг, нали им е болна тема, на повечето Mr. Green
това при Хулиганките и аз го видях случайно и много се изкефих Mr. Green Party
красиви и талантливи актъори, които могат да се сравняват с чуждестранните thumbsup
и двамата ми любимци са там и Киво и Берен Peace

http://www.hurriyet.com.tr/tatlitug-ailesi-ile-soner-yalcin-aras … aberleri-40079019

превод Peace
Цитат
Проблема с "сектой" между семьей Татлытугов и Сонером Ялчыном.

Журналист Сонер Ялчын в предыдущие дни написал в одной из статей следующую фразу: "Семья Татлытугов переехала в Америку, также они ведут близкое общение с одной сектой и её руководителем". Ответ дал Джем Татлытуг, старший брат Кыванча Татлытуга.

Стало известно, что после статьи в газете "Хурриет" о том, что один из членов семьи Джема Татлытуга Ахмет Хулуси является мюридом и поэтому Джем переезжает в Америку, открылось судебное дело между журналистом и Джемом. Татлытуг сказал, что журналист понесёт наказание за каждое слово против его семьи, говорил весьма строго:

"Ты не сможешь доказать ничего из того, что написал. Всё написанное тобою я заставлю тебя написать на бумаге и съесть, это могу сделать. Проведи расследование. За последние пять лет я даже перед американским посольством не проходил. Да, мой брат Тугай и его супруга отправились в феврале в Америку. Ему сорок лет, около двадцати лет он горит желанием посетить Америку - полетел. Но он вернётся, у него нет даже разрешения на проживание там. Так, по твоим словам, из-за этого моя мать Нуртен Татлытуг и отец Эрдем Татлытуг переехали в Америку. О чем ты вообще, мой отец даже в самолет сесть не может. Он из-за этого не смог отправиться даже на свадьбу Кыванча и Башак в Париже. Он даже в Европу отправиться не может, а ты говоришь о переезде в Америку? А по другим твоим "сведениям", мы продали четыре свои виллы и купили дом в Америке.... Дом, который мы ранее купили, стал ценным и мы продали его. Если бы мы переехали куда-то, то продали всё. Но всё то, что мы имеем, до сих пор на месте. Ты также вмешал в нашу семью политику, неких руководителей. Я человек, который полностью поддерживает Ататюрка. Но раз ты так говоришь, то я теперь начну носить короткие брюки, возьму с собой чётки и отпущу бороду!".

А ВОТ И ТЕ САМЫЕ НОВОСТИ.

*Они считают своего родственника Ахмета Хулуси своим наставником и по его же совету Тугай Татлытуг и его супруга отправились в Майями.
*После первой же недели после отъезда сына, уехали и родители: Нуртен и Эрдем Татлытуг.
*Семья Татлытугов продала очень дешево четыре свои виллы, они стараются купить новые дома в Майями по соседству.
*Бурджу Озсой и её супруг Джем Татлытуг, также бизнесмен Джем Аданур и его жена Мелиса Татлытуг тоже поедут в Америку.
*Только Кыванч Татлытуг останется здесь.

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 09:55 от Airra

# 679
Айри  Heart Eyes благодаря за страхотното кафе!
Ами наистина не отстъпват на чуждите актьори нито по красота, нито по талант, така е. Peace
Стигнах до средата на Брат мой ... ми не е лош филма, но не съм и много очарована ... факт, че не го глътнах наведнъж, както други. Ще видя до края, но мисля, че няма да променя много мнението си  newsm78
нов клип от гъркините за Киво

# 680
Айри  Heart Eyes благодаря за страхотното кафе!
Ами наистина не отстъпват на чуждите актьори нито по красота, нито по талант, така е. Peace
Стигнах до средата на Брат мой ... ми не е лош филма, но не съм и много очарована ... факт, че не го глътнах наведнъж, както други. Ще видя до края, но мисля, че няма да променя много мнението си  newsm78
нов клип от гъркините за Киво

аууу почувствах са поласкана Mr. Green
сложили са ми колажа в началото Party

виж това, което са превели ВК, какво е казал Джем Peace

# 681
Айре  Heart Eyes ами трябва да си поласкана!  Peace
Прочетох ... аз си знаех, че това са глупости и измислици  hahaha
Валето Hug е постнала нов клип, обаче е объркала темата  Laughing много ще му се зарадват и Миси и Снежка  Joy Joy Joy Joy
та ето го

">#t=11[/video]
До следобед!  Hug

# 682
Здравейте!
Поздрави за всички! Приятни почивни дни! Grinning

Фенче, благодаря за клипа, изгледах го с удоволствие! bouquet Hug

Един и от мен, не е нов, но си струва повторно гледане! Peace Grinning

Kivanç Tatlituğ & Öykü Karayel -Твои глаза...

https://youtu.be/10EC4_Z93Ig

bouquet Hug

# 683
Марги, привет wavey Hug
връщаш ли се вечер към любимите герои по Лейдито?
ние с Фенка Heart Eyes си го гледаме пак и понякога обсъждаме(ако сме на кеф) и ако е интересна серията, ама те сега стават все по интересни Wink Peace

хубав е клипа bouquet

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 16:14 от Airra

# 684
Привет отново!  Hug
Марги  Hug wavey Благодаря за клипчето - любимо!  bouquet Приятни почивни дни и на теб! Hug
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Днес си говорихме с Ани / момичето при което ходя в събота / и тя , понеже знае, че си харесвам Киво ми каза, че е видяла снимки на двамата с Башак от сватбата и други . Каза ми, че Къванч си е взел истинска красавица за жена, че прилича на туркиня, но е много сладка и си подхождат много. Като и казах каква я наричат само каза, че завиждат и че гроздето е кисело  hahaha Тя няма никакво отношение и към двамата, просто са и попаднали снимките, но много е харесала Башачето /spoiler]
По едно следобедно ? Аз докато постна, стана вечер, ама нейсе  Laughing

# 685
Фену Heart Eyes
поздрави за Ани Wink Wink

Скрит текст:
жената има късмет, ако случайно не харесваше Киво, можеше да получи някой тупаник от тебе rotfImbo rotfImbo rotfImbo

приятен Статус Simple Smile
тук го превеждат Peace
http://vk.com/dizimania?z=photo-95375723_407151420%2Falbum-95375723_00%2Frev

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 21:07 от Airra

# 686
Приятно гледане и на теб! И благодаря за превода!

приятели завинаги  Heart Eyes

До утре!  Hug

# 687

Момичета, ранни сутринни привети!

Айре, благодаря за превода. Правилно гутъл преведе онзи ден писанията на журналиста. Но се оказа невярно като се съди по реакцията на Тугай. И аз се позачудих, че семейството се готви да замине отвъд океана. Пък и имат проблеми с пътуването. Аз, например, не бих могла да пътувам до там толкова дълго със самолет.

Фен, много хубав клип. При това го гледах без звук /нали нямам такъв/.  Много равностойна игра и добро партньорство между двамата има в този сериал. За твоята Ани -  bouquet

И на Марги благодаря за клепа. Аз не помня всички, които съм гледала,  и го гледах с удоволствие.

Пускам ви едно ранно, че може и да поспя по-късно!

# 688
Добро утро!  Hug Hug  Hug
Орс, благодаря за кафето с Кивчо! Да ви кажа, няма клип с Джемре и Кузей, който да не ми харесва ... е, с изключение на някои с музика, която не харесвам  Laughing Макар да имаха малко моменти заедно и затова се повтарят непрекъснато във всеки клип, все още тази двойка ме докосва ... много си отиват!
Ще предам поздрави на Ани  Laughing
Айре  Heart Eyes едва сега прочетох спойлера ти  Joy Joy Joy Joy Joy да бе ... има късмет момичето, че аз каквато съм маниачка, лелеее ...
Скрит текст:
другата събота ще водя при нея една приятелка да ме замести ... не мога повече, преуморих се, моите  отдавна мрънкат,че се изморявам, особено сега, а ми е мъчно, защото са невероятни хора... та вече ще съм свободна и в събота

# 689
Добрутроо Hug

Орсич Hug,бая рано си ни сложила кафе....
естествено, че майката и бащата няма да се юрнат за се изселват в Америка Whistling

Фену Heart Eyes
Скрит текст:
много правилно решение за работата Peace

аз снощи така и не изгледах Статуса Confused
тоя календар на Sj нещо не ме кефи... много му начервили устата

Общи условия

Активация на акаунт