Отговори
# 660
Според мен Орс Hug имаше впредвид, че ЗП е ненадминат като рейтинг и гледаемост, не само в Турция Peace

но както ролята на Бехлюл, така и на Кузей, Киво си ги изигра прекрасно Peace

Скрит текст:
мен днес ма фанаха лудите и направих нова тема, ако Роминка я одобри, ще я пусна Peace
дори и заглавието на темата мисля да променим newsm78

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 19:33 от Airra

# 661
Айре  Heart Eyes аз ти се доверявам, сега да видим Роминка какво ще каже ...
Днес сутринта забравих  Embarassed
Скрит текст:
Да ви почерпя за РД на голямата ми племенница

Не мисля, че Орс имаше предвид рейтинга на ЗП, а баш ролята на Бехлюл ... ами момчето се справи прекрасно, но за мен поне, ролята на Кузей изискваше голямо майсторство, повече , отколкото за образа на Бехлюл ... Образите на влюбени красавци му лепват като ръкавица, не му е трудно толкова,  докато много повече труд му трябваше да изиграе Кузей ...може и да не се съгласите , но това е моето мнение. Не напразно и Киво си харесва най-много този образ - той вложи душата си в него. И също така направи много жертви в името на тази роля ...

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 20:31 от queen_fenka

# 662
Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
да ти е жива и здрава bouquet
те  двете през няколко дена Wink
ами Роминка Hug се съгласи Peace

# 663
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Ние сме през няколко дни, да  Laughing
Радвам се, че Роминка се е съгласила, интересно ми е какво си измислила  Peace
Боже, боже ... крадецът вика: Дръжте крадеца  ooooh! ooooh! ooooh!
Скрит текст:
Ние сме били злобни, ако не знаете  Rolling Eyes  Дори едната  е писала, че ако майката на някое мое дете не харесва Киво, съм щяла да си го изкарам на детето #Crazy Това вече е върха   ... явно съди по себе си  Sick Пък и аз с моите родителки само за Къванч си говоря, да знаете  Joy Joy Joy Joy Не знам кой е маниак в случая ...
Не съм виждала тези фотки, а вие ?

а тези много ме кефят, много му отиват всякакви шапки, особено фуражка

# 664
Фену Heart Eyes
Скрит текст:
недей се връзва на хора, без значение за теб  Peace
мен по скоро ме разсмива с глупотевини Whistling

ооо тая втората с Бюлент много готина Simple Smile

аз днес па какво сътворих Wink

горкичкия Кузей, все на него му се струпват проблемите Sad
и на всеки да помогне....

# 665
Айре  Heart Eyes много хубав колажа, браво!  Peace
Скрит текст:
Аз не се връзвам, наистина тези там не означават нищо за мен, просто не мога да си обясня тази лудост, която ги е обзела  ooooh! Имам чувството, че не могат да живеят, ако не плювнат  някого  Thinking Да са живи и здрави ... всичко се връща ...
Много е хубава тази серия ...

едни от любимите ми Кивови снимки ... а те са безчет  hahaha

# 666
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Цял ден ме нямаше, сега набързо ви прочетох.
Малко страшничко  ми стана от тези приказки за война в нашия район...

Айрич, този ти колаж и на мен ми харесва. (Не че съм голяма разбирачка, ма да се изкажа и аз. Joy)
И да ти кажа, не се сещам коя роля на Къванчч е тази newsm78

Почвам да подготвям летния сезон, днес за пръв ден поработих малко и сега всичко ме боли. Как съм се обездвижила през зимата, не е за разправяне. Дано по-скоро вляза във форма.

# 667
Цял ден ме нямаше, сега набързо ви прочетох.
Малко страшничко  ми стана от тези приказки за война в нашия район...

Айрич, този ти колаж и на мен ми харесва. (Не че съм голяма разбирачка, ма да се изкажа и аз. Joy)
И да ти кажа, не се сещам коя роля на Къванчч е тази newsm78

Почвам да подготвям летния сезон, днес за пръв ден поработих малко и сега всичко ме боли. Как съм се обездвижила през зимата, не е за разправяне. Дано по-скоро вляза във форма.

newsm68

Светлето ми хареса колаж Whistling
и аз не се сещам за ролята newsm78

Фенче Heart Eyes
аз досега си говорих с Роминка във ФБ и пропуснах доста Whistling
видях я на снимка, страхотна мацка е Peace

ама от днес са по-дълги сериите Crazy

# 668
Светле , мераба! Тази снимка на Киво в колажа на Айрето не е от роля ... няма такава роля в този вид.
Айре  Heart Eyes аз пък не забелязах да е по-дълга серията  newsm78 Гюней как му ровеше в стаята ... много грозно! Думите на Хандан да му вземе парите, че отново ще ги профука ... още по-грозно от устата на една майка  Sick Наистина е много добро същество този Кузей ... как не ги намрази тези двамата до края бе  ooooh!
Радвам се, че ти е харесала Роминка и че сте се разбрали за темата  Peace Ух, и аз я намерих във фейса, прекрасна е! Не се учудвам, че нейния я ревнува от Киво  hahaha
Лекинка! Hug

Нашия е още в болница
https://gecce.com/haber-zeynep-beserler-kivanc-talitugu-ziyaret-etti

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 00:09 от queen_fenka

# 669

Ето ме!

Цитат
А Бехлюл е неотразим. Но и ненадминат, жалко!

Та да се "преведа". По гламур Бехлюл е ненадминат! Нито от Кузей, нито от Къванч. Мое мнение.

А иначе Намирам Кузей за по-трудна роля. Но никак не омаловажавам и Бехлюл.

Преди малко се върнах от концерт на Лили Иванова. Няма да го коментирам, защото нямам думи. Ако имаме звезда, това е тя и покойният Емил Димитров. Гледала съм я два пъти на сцена - сега и за първи път, когато пя преди концерта на Робертино Лорети. Има промени в гласа ѝ. Сега е като нож, но беше като скалпел. Но докато нейни връстнички едва ходят тя все още подскача! Страхотна личност ни е тя - педя човече с огромна сила в характера и в гласа си.

# 670
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Орсич, и аз съм така след концерт ... насладата е нечовешка. Особено на някой, когото обичаш, харесваш и уважаваш много - държи ти влага доста време ... Лили си е Лили, каквото и да говорят за нея. Знаеш ли, че когато видях Брайън Мей от 10- тина метра, имах чувството, че виждам познат и много любим човек, толкова години ги слушам Куин ...
Душко, ти ме уби направо hahaha
 "Та да се "преведа". По гламур Бехлюл е ненадминат! Нито от Кузей, нито от Къванч. Мое мнение."
От Кузей съм съгласна да ти е по-гламур, ама от Къванч  newsm78  Бехлюл да не го играе Енгин ? Laughing И това гламур ми напомня нещо неприятно  Mr. Green
Упорито се говори за този филм с тримата актьори ... а гъркините обикновено познават

• Συνάντηση Γιγάντων? • ✰
{αθρογραφία 26-27 Μαρτίου}
3 μεγάλα ονόματα στην ίδια ταινία??!!
Ο Kenan İmirzalıoğlu, ο Kıvanç Tatlıtuğ και ο Erkan Petekkaya, έρχονται μαζί στην ταινία του διάσημου συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών Ahmet Ümit..
Ο Ahmet Ümit, που έχει ένα σημαντικό αναγνωστικό κοινό αστυνομικών μυθιστορημάτων, αυτή τη φορά ετοιμάζεται να σταθεί απέναντι στο κοινό του με μια κινηματογραφική ταινία..
και να φέρει μαζί στην οθόνη τους 3 διάσημους ηθοποιούς..
Σύμφωνα με την είδηση της Ayaklıgazete, ο Ümit πιστεύει
ότι το σενάριό του ολοκληρώνεται με τους
Erkan Petekkaya, Kenan İmirzalıoğlu και Kıvanç Tatlıtuğ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το σενάριο έχει υποβληθεί και στα 3 ονόματα και λέγεται ότι είδαν ζεστά την πρόταση..
Ο Kenan İmirzalıoğlu με τον Kıvanç Tatlıtuğ ήδη εχουν παίξει μαζί στη σειρά Ezel , μια συνεργασία που έχει πολυσυζητηθεί..

Συζητιέται επίσης ότι η παραγωγή θα περιλάβει και τον İsmail Filiz στην ταινία {θυμίζουμε, ο Ezel σε νεαρή ηλικία}

среща великани? • ✰
{athrographía 26-27 март}
3 големи имена в един и същи филм??!!
кенан imirzalıoğlu, къванч татлъту и еркан petekkaya, ела заедно във филма на известен писател полицейски истории ахмет юмит..
ахмет юмит, която е важна читатели детектив фантастика, този път е за място в публиката му с филм..
и да се събере на екрана 3 известни актьори..
според новините на ayaklıgazete юмит вярва
, че неговият сценарий завършва с тях
еркан petekkaya, кенан imirzalıoğlu и къванч татлъту в роли. сценарият е представен и в 3 имена и е казал, че са видели топло предложението..
кенан imirzalıoğlu с къванч татлъту вече са играли заедно подред еаст, партньорство, което е без съмнение..
обсъдиха също, че производството ще включва и исмаил филиз във филм на еаст {напомняне в млада възраст}

Ще се чуе ...
Хубав ден, милички!  bouquet

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 06:15 от queen_fenka

# 671

Добро утро!

1 -ви април!

# 672
Привет на 1-ви април Grinning

Цитат
Близкий друг Кыванча Зейнеп Бешерли посетила его в госпитале в Нишанташи. На вопросы журналистов ответила, что операция прошла успешно и состояние больного очень хорошее!

Орси Hug , така е Бехлюл е ненадминат по сексапил и харизма(поне в моите очи) Wink
Фенче Heart Eyes, мерси, а дано гъркините познаят Peace

хубав и слънчев ден bouquet

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 10:57 от Airra

# 673
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, ще ме уморите с тоз гламур Joy Joy Joy

Значи нашето момче оттук нататък ще де подобрява с всеки ден, това е добра новина.
Зейнеп Бешерлер игра с него в Менекше и Халил. Много се радвам на умението му да завързва приятелство с колеги, с които е работил и да го поддържа после. Това ми говори хубави неща за характера му и за отношенията му с хората.

Идеята за сериал с трима главни герои ми звучи интересно на мен. Макар че не си падам по криминалета и екшъни, но поне е малко разнообразие след безкрайните дълбоки драми. Пък и ще гледаме затвори и болници съвсем закономерно. Joy

# 674
Светле, не е сериал бе мило, ами игрален филм, в сериал не ги виждам, три звезди са множко Whistling Mr. Green
Хммм защо Зейнеп Бешарлер не си я спомням в  М и Х newsm78
да нямаш впредвид оная актриса с къдревата коса, която беше влюбена в Халил и им правеше мръсотии?
казва се Екин Тюркмен.
а това, че Киво има верни приятели сред колегите си е много хубаво и ценно Peace

това дали щи хареса? Wink

за протокола(за лелка Дафина) Киво няма фейс Naughty Mr. Green
следва мотоциклетиста в ИГ Peace

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 12:30 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт