Отговори
# 645
Ммммм ... много ми хареса клипчето, тенкс! bouquet
Това е края на филма на Шукрю и Ханде, много е хубав. Тя тичаше към него.
И що пък да е тъпо да му викам сладур  newsm78 не е ли ? Я го виж

Скрит текст:
Да играе в един филм с нашия  ... нали знаеш какво ще си проличи като застанат един до друг  hahaha дали ще рискува ? Ех, как ще се изкефя да знаеш  Joy Joy Joy
Много ми харесва Башачка на тази снимка  Peace

# 646
Готина е новата реклама, свежарска Grinning
а за сладура
Скрит текст:
ами не ми звучи подходящо определение за него, по пасва примерно на Берк Октай или на Баръш Peace, мое усещане Wink
ама да не задълбаваме  Laughing

Башак на тая снимка може да я изкрат и със силикон Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 20:24 от Airra

# 647
Айре  Heart Eyes сори, ама не мога да нарека така ни Берк, ни Баръш ... те са симпатяги, но са ми далеч от сладури  Laughing
Като нищо ще я изкарат Башачето, че се е подновила и в бюста, хич няма да се учудя даже  Mr. Green Ма те тия от къде да  знаят, че любовта разкрасява хората  hahaha Пък и да се е барнала, което не го вярвам, ама да предположим, че се е подложила на някакви корекции - е ? Де да можеха и те, ама не би ... не, че нямат нужда  Joy Joy Joy Joy
Приятно гледане на Север Юг!  Hug

# 648
уфф Гюна каква меча услуга му направии #Cussing out
ама ми хареса репликата, че 8 хиляди били в банка Хандан hahaha hahaha
Зейно си намери муза за таланта си Whistling Whistling

Фенче Heart Eyes, явно понятието сладур го разбираме по различен начин Laughing

лекинка Hug

# 649
Айре  Heart Eyes явно  Laughing
На мен пък ми харесва как тънко се подиграва Джемре на майка си  hahaha И сега кой скри истината ? Зейна - лъжкинята! Не можа ли да каже , че е рисувала Кузей, защото е красив, ами лъже толкова тъпо  hahaha тя Джемре пада от небето  ooooh! Пък после я обвинява, че е крила - нищо не е крила, те нямаха още нищо помежду си. а Гюней и Али може би спасиха Кузей тази вечер newsm78 От къде да знае какъв психопат е Ферат ... в този случай не го обвинявам, напротив, загуби си целия ден за брат си. Гюней започна да мрази брат си, когато разбра, че и Джемре го обича, така мисля ...
Лекинка и на теб! Hug
 hahaha

# 650
   Не ми харесва много Къванч в тази реклама.

Джемре много тънко иронизира маика си. Но винаги с любов, а не заядливо. Но не ми харесва това, че цялата заплата щяла да отива по бутиците, а майка ѝ да продължава да  я спонсорира. Но балкански манталитети, кво да правиш.

Няма ли снимки от болницата? Като знам как се точи цялата рода по болниците...

За сега лека!

# 651
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Орси, и на мен не ми харесва много на рекламните снимки. Прическата малко като на селски ерген. Joy А и лицето му прекалено гладко и някак деформирано.

# 652

Добро утро в четвъртък!

Дано да имаме новинка! Ако ще и жълта. Ние ще си я харесаме!

Ето, казва ни нещо!

Ооо, кани ни на кафе!

Аз отивам. Заради него ли, заради Босфора ли, но отивам на кафенцето!!! Laughing

# 653
Добрутроо Hug

Орси Hug, май ще е повече заради Босфора Laughing
и на мен ми се иска да има новинки, ама засега няма Confused

от мен чай Grinning

Светле Hug и на мен не ми харесва как си зализва косата напоследък Wink
а и сигурно от банката са искали да е толкова гладко избръснат  Whistling

# 654
Добро утро, дружки! Светле, Орси, Айре  Heart Eyes
Ооо, ще му ядете ушите на Киво и вие ...  с подобна прическа си беше и на сватбата,ма там го харесахте  Mr. Green Той си ходи с такава прическа бая отдавна, сега взехте да му придиряте  hahaha Аз пък го харесвам гладко избръснат, много младичък ми е така  Heart Eyes Но с тридневна брада е най-секси , наистина Peace

Орс, благодаря за кафето на Босфора, а на Айрич за чая. Мммм, ако е ябълков, супер. В Истанбул пих такъв чай, още си спомням аромата, невероятен. Аз не обичам много чай, но такъв бих пила всеки ден. Купих си тук ябълков чай, но няма нищо общо с онзи ...

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 10:10 от queen_fenka

# 655
Фену Heart Eyes, ни са напрягай Wink
на сватбата си беше брилянтен отвсякъде Peace
знам , че отдавна ходи с такава прическа, ама е време да я подкъси малко и да не я зализва и гелосва толкова,(мое мнение) Wink Peace
а за брадата-най-малко му отива гладко избръснат Peace(пак мое мнение Laughing)

от минала реклама Simple Smile

от миналата година Heart Eyes

Кузей Heart Eyes

Бехлюл, еееех Бехлюл Crazy Crazy

от Терзи
http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarlar/soner-yalcin/kivanc-tatlit … ve-miami-1160971/

семейството на Киво , ще се мести в Маями ли newsm78 newsm78
то вярно, че Тугай сега е там....

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 10:42 от Airra

# 656
Айрич  Heart Eyes въобще не се напрягам, само ми стана смешно как на едни снимки е с прическа на селски ерген  hahaha а на други с абсолютно същата причоска е страхотен  Joy Joy Joy
Колкото до бръсненето ... въпрос на вкус, на мен ми харесва  Laughing На никой друг мъж не му отива толкова гелосана коса,както на Киво, но в реала не се гелосва, казва, че мрази  Laughing За роля да! Peace
Я вижте нашите какви клюки разнасят в нета  hahaha
http://istinibg.com/lokum/27451-fahrie_evdjen_kaza_da_vdigna_tay … ba_v_nedelya.html
ако е вярно това, ние сме по-големи щастливки от феновете на Бурак и Фахрие  Joy Joy Joyотпуснаха ни десетина снимки  Mr. Green
а сега за нашите  Laughing
http://istinibg.com/lokum/27462-svekyrvishte_provalya_braka_na_k … i_razkritiya.html

Айре  Heart Eyes нищо не разбрах от тази статия, често казано  newsm78

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 10:56 от queen_fenka

# 657
Брех какви статии Crazy
за нашите не е много лоша Peace

това ми хареса hahaha
Въпреки откровеното нежелание на свекървата, Къванч Татлъту доказа, че може да се бори за щастието си и се ожени за жената, която го прави щастлив. Заради смелата си постъпка любимецът на зрителите отново спечели сърцата им, а коментарите в негова подкрепа не спират. „Браво за смелостта му. А свекървата, щом не харесва снахата, само ще направи сина си нещастен”, са само част от тях в мрежата.

а за тая статия, турската, доколкото разбрах, тоя журналист е писал някакви глупости, защото Тугай има коментар във ФБ си за него и го нарича демон Whistling

https://www.facebook.com/tugaytatlitug?fref=ts

за прическите и брадата на Киво не ми се спори Peace
ама не е вярно, че не ходи гелосан в реала, на последните си снимки също е зализан, но може да ползва друг стилизиращ продукт Wink Whistling

# 658

Ако правилно съм разбрала то е това, че цялото семейство на Къванч ще се местят в Маями. И бързат да продават имущество дори по-евтино. И че това ще стянело  до/през  лятото. Нещо се споменава и за война в Европа, чиято опашка ще бъдела в Турция. Т.е. предполагам, че засягат лошата политическа ситуация в Европа, Турция и близкия изток. Демек - бягат. Но не става дума за личното семейство на Къванч - той и Башак дали заминават.

А бе, Нуртен да не би да си търси извинение, за да отсъства и от лятната сватба на сина си!?!? Като нищо! Laughing

Айрич, права си. Босфорът си заслужава голяма любов! А Бехлюл е неотразим. Но и ненадминат, жалко!

# 659
Айре  Heart Eyes ми той така казва, не си го измислям, я  hahaha на мен не ми се вижда гелосан на снимките в реала, косата му е чуплива и може да си стои нагоре и без стилизиращи продукти  hahaha Нейсе ...
Орс, какво значи, че Бехлюл е ненадминат  newsm78 Аз не съм на това мнение .
Колкото до Нуртен анъм ... хич не ми се обсъжда ... глупава жена излезе  ooooh!

Хубав ден! До довечера! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт