Отговори
# 630
Орсич  Hug wavey много хубави нещица си грабваш от общия кюп  Laughing
Айре  Heart Eyes надявам се този филм да се осъществи Praynig А статията за Черно и бяло е стара ... с гугулето разбрах, че говорят , че щял да започне февруари и че сватбата на Киво предстои  Laughing
Не разбрах, коя е мацката с Кенан  newsm78 Изобщо не ми прилича на Синем, а по-скоро на Берен  newsm78

# 631

Не разбрах, коя е мацката с Кенан  newsm78 Изобщо не ми прилича на Синем, а по-скоро на Берен  newsm78

Синем са я изрязали. Има една луда фенка на Берен, която редовно ги изтипосва двамата. Не знае ли, че Берен си има своя Кенан?  Grinning Grinning Grinning

# 632
мда, до Кенан са изтипосали Берен, ама като го видях днес колажа и бях така Shocked
не бях срещала досега фенове на евентуална любов м/у тях двамата Wink Laughing

Фенче Heart Eyes,
хаха днес ми писа някакъв младеж ВК, фен на Киво, сигурно ме е забелязал покрай колажите, които поствам Mr. Green
и той ми прати тоя линк Whistling значи хич не е в час, а аз честно казано не ми се знимаваше да го превеждам с Гуги  Rolling Eyes че имах друга работа...

ако не си видяла фрага на Ашка Crazy

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kir … nete-ozel-fragman

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 21:29 от Airra

# 633
Варне  Hug благодаря ! Доста ме учуди, та за това попитах  hahaha Луди хора, колкото щеш  Mr. Green
Айре  Heart Eyes благодаря за фрага на Ашка! Вай бе ... тия са решили да си повишат рейтинга май  newsm78 Мисля, че е време да го финализират ...
хаааа, как ми хареса Кузей като и се сопна на тая нахалница Зейнеп  hahaha много любопитна бре ...

# 634
Варне  Hug благодаря ! Доста ме учуди, та за това попитах  hahaha Луди хора, колкото щеш  Mr. Green
Айре  Heart Eyes благодаря за фрага на Ашка! Вай бе ... тия са решили да си повишат рейтинга май  newsm78 Мисля, че е време да го финализират ...
хаааа, как ми хареса Кузей като и се сопна на тая нахалница Зейнеп  hahaha много любопитна бре ...
много Mr. Green
готина серия, ще става все по интересно Simple Smile
Зейно се прави на европейка, Кузей си го изкарва на нея заради Симай Whistling
обаче Кузей не бил неин тип Naughty тия да ги разправя на шапката ми Laughing Laughing

а Киво е започнал да следва Мотоциклетиста в ИГ Wink

лека вечер Hug

# 635
Айре  Heart Eyes отново се смях, когато и отвърна, че си е загубил апетита след думите и, че не е неин тип  hahaha Всички разбраха колко е хлътнала, тя се не усеща  ooooh! Много ми харесва този сериал, бе ...

Хайде , да видим кой филм ще снима в края на краищата Кивчо  newsm78 Много ще се радвам, ако се снима и в двата  Praynig
Лека и от мен!  Hug

# 636
Айре  Heart Eyes отново се смях, когато и отвърна, че си е загубил апетита след думите и, че не е неин тип  hahaha Всички разбраха колко е хлътнала, тя се не усеща  ooooh! Много ми харесва този сериал, бе ...

Хайде , да видим кой филм ще снима в края на краищата Кивчо  newsm78 Много ще се радвам, ако се снима и в двата  Praynig
Лека и от мен!  Hug

и аз на два ще се радвам Crazy
Скрит текст:
оххх  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

пак лека Flutter

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 09:35 от Airra

# 637
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз се подзверих на снимката на Кенан Й. с Берен. Ама хич не вдянах, че е колаж, нали много не отбирам от колажи.

Фрагманът на Ашка много горещ, нали? И аз сега го видях, направо пари Joy Joy Joy

# 638
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Светле  Hug да, сетиха се да го направят горещ Ашка ... да видим какво ще стане, нещо пак ще ни изпързалят май ?
Момичета, гъркините пишат, че вчера Киво е опериран  newsm78 В американска болница в Нишанташъ, утре щял да бъде изписан, това разбрах ...

http://ucankus.com/detay/157435/unlu-oyuncu-kivanc-tatlitug-amel … lar-icin-tiklayin
Открих и това, но за съжаление не се превежда  ooooh!
http://www.diyarbakirsoz.com/turkiye/tiyatrocu-ali-poyrazoglunda … ler-ayrica-150325
Хубав ден!  Hug

# 639

Добро утро, момичета!

Брей, що сте изписали снощи! Че и новина за операция на Къванч. Айде, всичко да му е наред пожелавам. Да се оправи бързо и да снима. Да не вземе да забрави актьорството. Аз, лично, като фен най-вече на кариерата на Киво до сега, му препоръчвам дейност зад камера. И за да не остане невидим за феновете си - снимане в игрални филми. Сериалите им са в упадък. Те са плюс за новоизгряващи таланти. Но при тази главоломна и блестяща кариера на Къванч те ще са минус в кариерата му. Ето и Халит Ергенч - и той дълго време чете сценарии и още не е избрал. По негови изказвания. Почнали са подготовка за игрален филм, май. Е, вярно, че в сериалите са големите пари, но...Всеки си прави избора.

# 640
Привет Hug
мноу сте ранобудни Crazy
Светле Hug, радвам се  да те видя на наша територия Wink
Фенче Heart Eyes, мерси за новините, може би наистина са го оперирали Sad
дано да се възстанови бързо и безпроблемно Praynig Praynig
Орси Hug, как така зад камера? Wink
за сериалите си права, май талантливите турски актъори играят повече в театъра и киното Peace
въпреки, че ние си обичаме сериалите и искаме да си гледаме любимците в сериали Peace

я Седефчето с кво куче е  Wink

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 12:25 от Airra

# 641
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, тук съм, чета ви.
Ще се възстанови момчето. Особено, ако е малкият дявол - менискус.

Натрупала съм няколко игрални филма, ама все не мога да намеря време да ги изгледам.
Някой успя ли да гледа филма на Бурак и Мурат Боз?

Казах ли ви, че гледах Малък септемврийски проблем? Ами нищо особено. Единственото нещо, което ми хареса, е Фара. Енгин ме разочарова много. Ма то пък и ролята само наглед интересна, иначе няма кой знае какво за играене.

# 642
Айрич, тук съм, чета ви.
Ще се възстанови момчето. Особено, ако е малкият дявол - менискус.

Натрупала съм няколко игрални филма, ама все не мога да намеря време да ги изгледам.
Някой успя ли да гледа филма на Бурак и Мурат Боз?

Казах ли ви, че гледах Малък септемврийски проблем? Ами нищо особено. Единственото нещо, което ми хареса, е Фара. Енгин ме разочарова много. Ма то пък и ролята само наглед интересна, иначе няма кой знае какво за играене.

Фара беше много красива в тоя филм Peace музиката много хубава!
но в интерес на истината и БЕ много ми хареса с играта си, беше нестандартен образа му и той си го изигра много добре Peace
а и замисъла на филма ми хареса, даже много!!  Simple Smile

требе да накараме и Фенка Heart Eyes да го изгледа Wink

Скрит текст:
но снощи пък гледах ПБН на Керим и ФГ, амииии много зле от към игра БЕ  Tired, тия ръце така и не им намери място, като се стръшна на земята Tired да не говорим, че като страда и плаче прави едни криви физиономии Confused Confused

извинявам се на фенките му, които ни четат, но това ми е мнението Peace
може да направя и снимков матриал Laughing Laughing
аз бих гледала игрални филми само ако са преведени на БГ, на руски ме дразнят Rolling Eyes
 Grinning Grinning

как ми преведе Гуги нещо от гръцки hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
✰ • известната актриса kivanç tatlituğ операция..! • ✰

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 14:38 от Airra

# 643
Привет, дружки! Орси, Светле, Айрич  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Орси, благодаря за прекрасното кафенце!  Hug
Светле, загледах Братята, ама съм съвсем в началото и нищо не мога да кажа, за сега не е нищо особено - двамата братя са известни певци, скарани са от години и на погребението на баща си се видяха. Старецът остави колата на Хакан /Бурак/ а ключовете на Озан /Мурат / и последната му воля е да пеят заедно на една сватба. Аслъ играе репортерка / начинаеща / Толкова гледах. Честно казано на мен Всичко за любовта на Шукрю и Ханде ме грабна още в началото, да видим този дали ще ми хареса ... Които са го гледали , казват , че е страхотен, ама нали всеки си гледа от собствената камбанария  newsm78
Айре  Heart Eyes посмъртно няма да ме накараш да гледам божествения в още един сериал или филм. Достатъчен ми беше комисар Йомер  Mr. Green Знам, че ме бъзикаш  Joy Joy JoyИ не възнамерявам да се извинявам на никого, не го харесвам и точка. Peace
Известната актриса  hahaha

Да стискаме палци на сладура да се възстанови бързо и скоро да ни зарадва с един / може и с два  Laughing/ филма. Peace

# 644
Фену Heart Eyes
щом и с насочен пистолет, не щеш, няма да та карам Mr. Green
хаха я си представи, че ги снимат двамата с нашия в игрален филм Laughing Laughing

Скрит текст:
ама не му викай сладура на Киво, малко тъпо звучи Wink Rolling Eyes
клипче, което ще ти хареса Simple Smile
http://vk.com/kivancoyku?z=video227334546_456239053%2F3a30e566f7 … pl_wall_-62215399

и хубавата ни булка Mr. Green

ммм готина песен Peace
Скрит текст:
от филма с Ханде и Шукрю

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 19:02 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт