ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 33

• 82 182
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Stelt, права си , че трябва да четем листовките.
Навремето , ако ми я бяха дали, щях да я прочета и вероятно нямаше да се осмеля да ваксинирам. Даже не ми е минало през ум. Тогава бях наистина религиозна фанатичка... (Или както казва D.D.средновековна селянка - не чете, но вярва в каквото кажат авторитетите)
Diana D.няма как да съм сигурна, че имаш син. Няма как да знам, че е ваксиниран с 2 ваксини на раждането, защото най-големите "усти" и рекламни лица на ваксинирането не се ваксинират. Само се облажват с парите и други благинки от религиозната си дейност.
Не желая да водя полемика с теб, само наливам вода в мелница, която мачка и разболява децата.

# 511
Stelt, права си , че трябва да четем листовките.
Навремето , ако ми я бяха дали, щях да я прочета и вероятно нямаше да се осмеля да ваксинирам. Даже не ми е минало през ум. Тогава бях наистина религиозна фанатичка... (Или както казва D.D.средновековна селянка - не чете, но вярва в каквото кажат авторитетите)
Diana D.няма как да съм сигурна, че имаш син. Няма как да знам, че е ваксиниран с 2 ваксини на раждането, защото най-големите "усти" и рекламни лица на ваксинирането не се ваксинират. Само се облажват с парите и други благинки от религиозната си дейност.
Не желая да водя полемика с теб, само наливам вода в мелница, която мачка и разболява децата.
Това, дали имам дете или не наистина няма как да знаеш, но ти и неща, които има как да научиш много лесно не знаеш. Защо не си  искала листовката и не си я прочела?  Аз и с котката си при ветеринаря искам данни за лекарствата, ти не си се поинтересувала за детето си???? И кой ти е виновен точно за собствената безхаберност?

Най-много обичам анти-ваксъри с ваксинирани деца!  Колко лицемерно Simple Smile Твоето дете защитено и ти е лесно да даваш акъл на другите да рискуват своите деца. Тъй като си ваксинирала поради невежество и безотговорност, това те прави добър съветник на другите и можеш да сееш мъдрост? Чудничко! 
Това поведение едва ли се дължи само на интелектуални дефицити- има и доста морални противоречия, но не очаквам от теб чудеса.
Слава Богу, все по-малко майки се подвеждат по глупостите на анти-ваксърите, особено с примера на епидемиите, които се завръщат. Добре е всички, които четат тук да знаят, че ти например всъщност си ваксинирала децата си и ти е много лесно да проповядваш на другите против ваксините- техните деца ще умрат, а не твоите, макар че си ваксинирала от глупост и с отвращение.

П

# 512
Против съм вписването на ваксини, заради изопачаване на статистиките, но точно заради такива слабоумни като Diana D. подкрепям напълно родителите, които го правят поради липса на друг избор... Правата ни, Diana D. нито ни ги даваш ти, нито нормативните актове, но овца като теб от къде да знае такива неща... Можеш да преживяш с Конституцията, колкото ти душа иска, а хората ще се справят и без Конституционния съд, без Омбудсман, ВАС, ЕСПЧ и там, на който решиш да се оповаваш... И знаеш ли, нека направят още ваксини задължителни, колкото се сетят и все с черни триъгълници, нищо че това уж не означава, че са по-опасни... Овците ще пасат, пасат, пък ще зяпнат и ще се окопитят все някой ден...  Laughing

Епитетите са за да съм в крак с дискусията...

# 513
Диана,кои деца ще умират,каква е тази убеденост с която го твърдиш!?Има деца които са освободени от ваксини от лекарска комисия и те ли ще умрат?По твоята логика явно да.И какво да правят такива деца докато върлува ,,епидемията,,от морбили?Може би трябва да ги сложим в изолатор докато отмине или дай направо да ги убием защото са ходеща зараза

# 514
А има деца, които са пострадали от ваксина, но въпреки това не са освободени от комисия и решавайки да не ги ваксинират повече, родителите им нарушават закона... Темата ме срещна с много родители през годините, сляп трябва да си или абсолютно незаинтересован за да не виждаш проблем...

# 515
  • София - Рим и обратно
Не са само тези деца, освободените от комисия, които сеят зараза, много добре го знаете, не се правете на ударени. Болшинството са невинни деца на перкулясали маминки, които се изживяват като нови родителки, с велика мисия и отоврено трето око. И заради тях мрат други невинни бебета на нормални хора.

# 516
  • Пловдив
Не са само тези деца, освободените от комисия, които сеят зараза, много добре го знаете, не се правете на ударени. Болшинството са невинни деца на перкулясали маминки, които се изживяват като нови родителки, с велика мисия и отоврено трето око. И заради тях мрат други невинни бебета на нормални хора.
Shocked  ти сериозно ли?

# 517

Ето още една слабоумна офца... Здравите хора не сеят зараза...

# 518
Децата, освободени с комисия от ваксини, както и тези, които не са достигнали възраст за ваксиниране са тези, които разчитат на колективния имунитет. И точно те са жертвите на анти-ваксърите, които не само създават условия децата им да се превърнат в развъдници на вируси и да подпомагат разпространението на зарази, но и много силно настояват да се смесват с другите-в ясли, градини, училища, болници и в чакалнята на личния лекар. Точно така се заразиха в Германия няколко малки бебенца в чакалнята на личния лекар...и две от тях развиха морбилно усложнение енцефалит. Едното от тях почина в ужасни мъки, а другото още се мъчи. Заразили са се от 11 годишно неваксинирано по желание на родителите, болно от морбили. Родителите на малкото биологично оръжие толкова малко се интересуват от другите, че са го завели в чакалнята на лекаря между другите. В България също се заразяват и умират тези, които разчитат на колективния имунитет- бебета......
Но разбира се, най-важното е личната слободия на анти-ваксърите и правото им да бъдат гостоприемници на всякакви зарази. Би било чудесно, ако си умираха лично и само те от морбили, но те го разнасят и се борят кресливо за правото си да подлагат не само собствените си, а  И чуждите деца на естествения подбор.
Войнствено и фанатично невежество, подклаждано от врачки, баячки и хомеопати, подплатено с голямо количество социопатия е на път да ни върне в Средновековието - без ваксини, без специфична профилактика. Защото това малцинство е изключително агресивно и доста гръмогласно- като всеки простак, и като нищо ще злоупотреби с криворазбраните си права и ще ни натика в блатото на глупостта при себе си. Вече сме свидетели на подобно развитие при други малцинства с ясно изразени права.

# 519
Какъв ти колективен имунитет?Ваксинираните също се разболяват и разнасят зарази,а това че изкарват по-лесно заболяването е просто недоказано твърдение.Ваксините не предпазват на 100 процента,това не се отрича от самите им производители.За какъв колективен имунитет говорим тук?

# 520
Ваксините не защитават ваксинираните, но защитават останалите...    animal085

# 521
  • София
Пък ваксинираните-болни не разнасят болести, те разнасят мир и любов! Справка - последните случаи на морбили в България, бяха публикувани резултатите от изследванията на антитела, в случаи, че ще претендирате за вписани, но не поставени ваксини. Та хората бяха с гранични антитела, което показва, че боледуващите са били ваксинирани.
Ами 12-те медицински лица заразени с морбили от унгарската болница, те дали са били ваксинирани?

# 522
  • София - Рим и обратно
Ваксините не защитават ваксинираните, но защитават останалите...    animal085
Каза подскачащата овца стелт. Дали би могла да потвърди летящата си мисъл с факти, че "ваксините не защитават"? Защото обратното вече наброява десетки случаи - починали бебета и деца, заради насилствено разпространение на зараза от антиваксърите - преки и непреки пострадали.

# 523
  • София
 Stop

7405 души заболели от морбили от 2009-2011, документално доказано, че са били ваксинирани, били ли са разпространители на морбили?

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 12:10 от Туцка

# 524
D.D. моето дете се оказа НЕЗАЩИТЕНО от ваксините, защото се разболя от Морбили!!! След ваксината МПР. И понеже не повярваха педиатрите и др разни овце наречени лекари, че е морбили защ е ваксиниран го лекуваха с антибиотик, от което едва не умря. Трябва ли да преживее и твоя син същото, за да се събудиш /ако изобщо имаш син... Като съдя по лъжите, които ръсиш тук/
И за да потвърдя аксиомата: ВАКсините НЕ дават ИМУНИТЕТ срещу която и да било болест!!! Само отслабват имунитета...
Сина ми се разболя и от рубеола по-късно. А неваксинираното ми дете нито от морбили нито от рубеола, макар че са заедно вкъщи. И двете деца от пертусис боледуваха. Такива примери с хиляди!

Болестите ходят по хората! Ваксините не променят този факт, само разболяват от АД, Аутизъм, Хиперактивност, разни поведенчески проблеми и все по страшни алергии, енцефалит,полиомиелит, ранен пубертет при момичетата, и т.н.
Избора е ваш! Решавайте на кой Господ да се покланяте -на страха, на вярата в силата на организма и Господ, който го е създал, на парите, които печелят търговци, които са се продали на дявола и увреждат деца като по времето на 3я райх /Господи осъди ги, спри ги още на този свят!/

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 17:05 от Mislq

Общи условия

Активация на акаунт