ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 33

• 82 181
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София - Рим и обратно
Мисля, предполагам и хапчетата си спряла да пиеш... Ти си жива антиреклама на антиваксърското общество. Достатъчно е всеки колебаещ се да прочете безсмислените ти постове, за да спре да се колебае и да послуша здравия си разум.

# 526
  • в матрицата
Лелеееееееееее  Mr. Green Отдавна не бях влизала...появила се е нова Персона, нов д-р Бърдие .....супер!

ама, леко се отвратих.......гореспоменатите поне имаха етикет на поведение...наследниците им са меко казано простоватички....

Как се казваше? Same story - different names....  Wink

# 527
D.D. моето дете се оказа НЕЗАЩИТЕНО от ваксините, защото се разболя от Морбили!!! След ваксината МПР. И понеже не повярваха педиатрите и др разни овце наречени лекари, че е морбили защ е ваксиниран го лекуваха с антибиотик, от което едва не умря. Трябва ли да преживее и твоя син същото, за да се събудиш /ако изобщо имаш син... Като съдя по лъжите, които ръсиш тук/

ти си лъжкиня! Най-обикновена лъжкиня Simple Smile
Това е твой пост:

Цитат
Здравейте, мами и лекари! Благодаря ви за споделените мнения. Отворихте ми очите за много неща.  Shocked
Аз си чета кротко от 2-3 месеца и си правя съответните изводи, но сега реших да пиша като видях за МПР.
Първото ми дете мина всички ваксини, като след МПР започна да боледува - първо ангина, овладяхме я с народна медицина, може би защото още имаше добър имунитет от кърменето / изключително кърмен, без следа от алергия до 13 месец/ После през месец започна да прави отити - болки, рев, капки, доктори, ужас. Осем месеца след въпросната МПР направи гнойна ангина уж, оказа се инфекциозна мононуклеоза, коята страшно приличаше на морбили, когато се обрина от главата до петите и беше пред алергичен шок. Преживяхме голям кошмар. Тук определено мисля че Господ се намеси, за да не му блокира някой орган и ни спаси. Благодаря ти Боже!  newsm17После след един месец направи пак обрив по гърдите и гърба алергичен, който не свързвам с нищо освен пак с някоя ваксина. Само за протокала да кажа че храните са му почти винаги домашни /плодове, зеленчуци гледани от майка ми и баща ми .../шоколад, сладко не яде и т.н. Тогава не бях въвела и нищо ново  в менюто му. Той е не ядеше много в резултат на предното заболяване. Какво да кажа, ужасена съм че се поставят ваксини, които реално могат да убият детето... Поне да се правят тестове за чувствителност!!! Безумци, да не кажа по тежка обида!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144101.msg6490638#msg6490638

Ваксината няма нищо общо, нито детето ти е карало морбили, а инфекциозна мононуклеоза, а "неваксинираното" ти друго дете не се е заразило с морбили, не защото е все едно дали е ваксинирано, а защото не е било контактно. Осем месеца след ваксината хванало мононуклеоза и за това е виновна ваксината??????
Та какво трябва да преживее моя син ? Отврат направо!

# 528
Педиатър с 40 годишен стаж каза, че би се подписал с 2 ръце че е морбили, но заради ваксината трябва да се приеме инфекциозна мононуклеоза. За мен това е измислица, тази болест, за да държат култа към МПР, защото много разчитат на уврежданията от тази ваксина да правят пачки. Преди МПР нямаше случаи на инфекциозна мононуклеоза, точно както нямаше аутизъм.
А може на атипичното морбили описано в листовката да му казват за по-голяма заблуда инф.мононуклеоза.

Д.Д откъде намираш време да ровиш , да клюкарстваш, да пишеш чаршафи? Сигурно хубави пари взимаш. На пост или на час ти плащат? Отврат са постовете ти!

# 529
Педиатър с 40 годишен стаж каза, че би се подписал с 2 ръце че е морбили, но заради ваксината трябва да се приеме инфекциозна мононуклеоза. За мен това е измислица, тази болест, за да държат култа към МПР, защото много разчитат на уврежданията от тази ваксина да правят пачки. Преди МПР нямаше случаи на инфекциозна мононуклеоза, точно както нямаше аутизъм.
Д.Д откъде намираш време да ровиш , да клюкарстваш, да пишеш чаршафи? Сигурно хубави пари взимаш. На пост или на час ти плащат?

Потърсих историята ти, защото изпитах съчувствие, че може детето ти да е пострадало от ваксина - никога не съм отричала страничните действия на ваксините. Намерих историята ти и сега се чувствам омерзена от гадните ти лъжи и опити да спечелиш съчувствие с измислици! Отврат!
На атипичното морбили му казват "атипично морбили", а инфекциозната мононуклеоза няма нищо общо и не е "измислена" болест, а е тип херпес.

Ти си доказана лъжкиня и приключих дискусията с теб! Вярвам, че е много неприятно да те хванат така и тръшкането: "ама ти защо ме проверяваш клюкарке! Плащат ти!" не върви.

# 530
Дори въпроса да е спорен дали атипично морбили може да се озаглави мононуклеоза /слагат си диагнози, както им изнася/ ЗАЩО МПР и ДТК не предпазиха детето ми от рубеола и коклюш?
И ЗАЩО стадния имунитет /още една измислица/ не предпази неваксинираното ми дете от коклюш/пертусус?
Имам отговор: Ваксините не създават имунитет! Не предпазват от никаква болест!
Откакто децата ми изкараха коклюш подлагам на съмнение всяко лекарско мнение, диагноза. Включително и стари диагнози като инф.мононуклеоза. Умният човек си прави изводи все пак, макар и закъснели!

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 19:30 от Mislq

# 531
 Diana D, би ли обяснила за кой щам на морбили имаме ваксини ? Визирам това изказване:  https://nova.bg/news/view/2017/03/22/177168/%D1%89%D0%B5-%D0%B8% … 0%B8%D0%BB%D0%B8/

# 532
Прикритието на "родител чудещ се дали да ваксинира" на Дианчето Д се е изпарило, вече се вее като виден капацитет- сигурно са  й вдигнали надника след толкова платени, длъжки коментарчета;) Дианче, не се хаби - никой не ти чете километричните простотии. Дори и твоите шефове ти плащат на брой думи, не на смисъл и логика. А "Кафе с мед" дойде за подкрепа, че да делите надника за платените коментарчета  ли? Wink Видно си имате работно време, нямате деца и ви се плаща, за да списвате глупости с цел объркване на родителите. Важното е, че ние ви знаем! Айде, работете си, не ни пречите, децата ни са здрави, благодарение на избора, който сме направили без вас! Лека  и доходна работа на двечките драскачки! А на всички други във форума- защо изобщо им отговаряте на тия?! Оставете ги да си лаят, керванът си върви...

# 533
  • София - Рим и обратно
Объркване на родителите.... hahaha. Явно имаш предвид себе си, новоизлюпена нова маминка, решила, че третото й око се е отворило, благодарение на клизмите с кафе и спирулината. Горките ви дечица.

# 534
  • София
Момичета прекалявате с тези обиди, не приятно е да ви чете човек....Малко по културно ако може, в крайна сметка темата е дискусия за ваксините, не за спорове и обиди от бит пазар. Явно никоя на никоя няма да промени мнението, поне ги приемете и уважете, пък си правете каквото намерите за добре. Темата стана грозна. Confused

# 535
  • София - Рим и обратно
Тя е грозна по задание.

# 536
  • София
За теб грозна, за други полезна...Аз в грозни теми не пиша. Peace

# 537
  • София - Рим и обратно
Полезна за какво? Отваряне на чакрите и просветление за бялата мафия и пъклените й планове да затрие човечеството чрез ваксини? Грозна не знам, но опасна - със сигурност. Благодарение на щуротиите на банда откачени антиваксъри в момента се наслаждаваме на възродени щамове на инфекции от средновековието.
Не само тия от бандата имат деца.

# 538
  • София
Аз с теб няма да влизам в спор, нито с някой друг. Човек, когато не е отворен да чуе, да се поинтересува и да разбере нещо, което е различно от възгледите и разбиранията му, просто няма смисъл. И това го казвам с най-добри намерения, уверявам те. Ти мислиш така, ок, уважавам мнението ти и няма да тръгна да те убеждавам в моето, нито да влизам в спорове. Аз сама за мен съм намерила това, което ме интересува и според това, моето мнение се е променило във времето. Не бих си позволила да обиждам хората само, защото мислят различно от мен, затова и помолих да престанете с този грозен тон и обиди, защото е неприятно. Peace

# 539
Полезна за какво? Отваряне на чакрите и просветление за бялата мафия и пъклените й планове да затрие човечеството чрез ваксини? Грозна не знам, но опасна - със сигурност. Благодарение на щуротиите на банда откачени антиваксъри в момента се наслаждаваме на възродени щамове на инфекции от средновековието.
Не само тия от бандата имат деца.
Пишеш пълни простотии и с това не си правиш услуга

Общи условия

Активация на акаунт