ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 33

• 82 008
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз го изгледах.
Наистина е изключително тревожна тенденцията за нарастване на случаите на аутизъм. Но....филмът изначално е субективен. МПР е виновна за всички случаи? За представените сигурно е така. Но за всички - едва ли. Всяка крайност е подозрителна както от едната, така и от другата гледна точка.

# 646
Аз го изгледах.
Наистина е изключително тревожна тенденцията за нарастване на случаите на аутизъм. Но....филмът изначално е субективен. МПР е виновна за всички случаи? За представените сигурно е така. Но за всички - едва ли. Всяка крайност е подозрителна както от едната, така и от другата гледна точка.

В темата имаше родител на неваксинирано дете с аутизъм... Не е за всички случаи и не става въпрос само за аутизъм... А прави ли впечатление как лекарите и изобщо специалистите, от които зависи тези случаи да се съобщават, изследват и да се намери или отхвърли причинно-следствена връзка замитат всичко под килима? Ето това е наистина меко казано тревожно...

# 647
Абсолвенти от Стопанската академия в Свищов с дарение за болно дете
Цитат
Младен се ражда напълно нормално и здраво дете. Развива се добре, прохожда навреме, започва да изговаря своите първи думички, докато един ден, когато става на година и половина, му се поставя поредната ваксина Пентаксим. Малко след това започват проблемите на детето. Изкривяват му се крачетата, не може да стъпва, скоро след това спира да се храни и говори.Следват множество прегледи и консултации със специалисти, като заключението е детска церебрална парализа.
  Cry
ДЦП нали беше генетично, или бъркам?

# 648
  • София
Да, не става въпрос само за аутизъм. В никакъв случай не мога да отрека, че има постваксинални увреждания. Гледах в "На кафе" последно детенцето с постваксинален полиомиелит. Искрено се надявам да се оправи напълно това слънчево човече. Но....не искам да си представям какъв би бил дивият вирус на полиомиелита.

# 649
  • Варна
Много здраво се раздухват такива случаи, но защо не се каже и обратния вариант - на един такъв случай колко успешно ваксинирани има, които са избегнали усложнения и ще избегнат и бъдещите болести.

# 650
Много здраво се раздухват такива случаи, но защо не се каже и обратния вариант - на един такъв случай колко успешно ваксинирани има, които са избегнали усложнения и ще избегнат и бъдещите болести.
Обратният вариант се изтъква непрекъснато от всички и е основната защитна теза на ваксините.Точно негативите и страничните реакции са тези, които се отричат и прикриват и точно това се опитваме да покажем ние.Странични реакции има и всички трябва да знаят за ползи и рискове и затова трябва всеки да има право на свободен избор и да прецени кой риск за него е по-големият.А както се разбира ефикасност на ваксина срещу съответното заболяване няма на 100 процента.

# 651
Обратният вариант се изтъква непрекъснато от всички и е основната защитна теза на ваксините.Точно негативите и страничните реакции са тези, които се отричат и прикриват и точно това се опитваме да покажем ние.Странични реакции има и всички трябва да знаят за ползи и рискове и затова трябва всеки да има право на свободен избор и да прецени кой риск за него е по-големият.А както се разбира ефикасност на ваксина срещу съответното заболяване няма на 100 процента.

+1  Peace

Не зная защо не сте срещали информация за обратния ефект... Аз постоянно попадам на нея... По-рядко попадам на официални данни, признаващи вредата... А веднъж попаднах и на една г-жа, която отричаше странични ефекти (смъртни случаи), които тя самата е описала в собственото си проучване... Съответно и проучването услужливо изчезна от мястото си в интернет и за доказателства останаха само копирани части от него... Това как да си го обясним?

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 13:09 от stelt77

# 652
Стелт, беше епидемия, съседите ми първи се разболяха, техните деца са ваксинирани.И те самите, това не им попречи  да се разболеят.
Orchid, лекари не съм търсила, освен за бебето и то за диагностика, не за лечение.-- може би си пропуснала тази част от поста ми.
Кафе с мед, детето ми е с постенцефалитни последствия - наречени аутизъм или хиперактивност и дефицит на внимание, причинени от ваксини до 8 месец слагани, беше между второто и третото ДТК, което върви с още две
ваксини.

Venem, не те съветвам да ходиш, търси друг начин, защото така имунизационния статус на детето ще бъде публичен, което може да ти донесе проблеми в по- късен етап.

Stelaartois, много благодаря за линка.
Аз не мога да разбера какво търсят невротоксини във ваксини за бебета.Нима няма други заместители?
Задължителния статус на ваксините носи много негативни последствия, като грешни диагнози, неконтролирани епидемии, прикриванне на увреждания и смъртни случаи след ваксиниране и много други злини. Също смятам, че производителите на ваксини трябва да се държат отговорни за увреждания и смърт, които нанасят продуктите  им и така те ще бъдат принудени да търсят здравословни съставки за продуктите си. Както и всеки доктор прикрил инфoрмация преди да ваксинира детето, както и всеки доктор неглижирал реакция или прикрил постваксинална смърт трябва да бъде отговорен и подсъдим. Докато това не стане за мен ваксинирането ще продължава да бъде чисто сатанински ритуал,  чрез който свободната воля на човек се отнема още от ражднето.

# 653
  • София
А някой знае ли защо всички задължителни ваксини са предвидени да се слагат първите две години от живота на детето?  Защо например не започват да се слагат след две, или три годишна възраст? Какво се цели с това? Доколкото знам кръвно- мозъчната бариера на децата до 2 г. е най- податлива  и точно заради това вредните субстанции на ваксините причиняват най- големи поражения Thinking

# 654
А някой знае ли защо всички задължителни ваксини са предвидени да се слагат първите две години от живота на детето?  Защо например не започват да се слагат след две, или три годишна възраст? Какво се цели с това? Доколкото знам кръвно- мозъчната бариера на децата до 2 г. е най- податлива  и точно заради това вредните субстанции на ваксините причиняват най- големи поражения Thinking
Защото,в бебешка възраст още нямат изграден естествен имунитет и се смята,че са най-уязвими

# 655
  • Пловдив
Хм...имане някакво друго "по-умно" и "научно"обяснение,ма не помня Confused Стелт ще помогне Peace

# 656
Хм...имане някакво друго "по-умно" и "научно"обяснение,ма не помня Confused Стелт ще помогне Peace

Аааа, тука с научното няма да мога да помогна... Мен, ако питате, ненаучно, е защото в тази възраст не могат да си кажат какво им е... Вижте проблема с МПР, децата на 13 месеца са ходещи и говорещи, личи си кога започват да губят предишния контакт с родителите... А на 1-2 месеца ще пореве няколко дни, пък ще млъкне...

# 657
  • Пловдив

Аааа, тука с научното няма да мога да помогна... Мен, ако питате, ненаучно, е защото в тази възраст не могат да си кажат какво им е... Вижте проблема с МПР, децата на 13 месеца са ходещи и говорещи, личи си кога започват да губят предишния контакт с родителите... А на 1-2 месеца ще пореве няколко дни, пък ще млъкне...
Peace
Научно в кавички го сложих Wink имах предвид логично...

# 658
mystic woman, благодаря за бързия отговор.

Venem, не те съветвам да ходиш, търси друг начин, защото така имунизационния статус на детето ще бъде публичен, което може да ти донесе проблеми в по- късен етап.

Z, какво ще рече, че имунизационният статус ще бъде публичен? В момента не е ли такъв? Мен именно проблеми в по-късен етап ме тревожат, та за това търся най-удачния начин, по който да реагирам още в началото.

# 659
Здравейте, м. май чакам бебе, вече една педиатърка ми отказа живот и здраве да запише детето при нея като и казах, че с таткото сме решили да не бием никакви ваксини. За Варна може ли да ме насочите кои педиатри записват нови деца като се съобразяват с това решение на родителите?

Общи условия

Активация на акаунт