ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 33

• 82 029
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Брех, платените драскачи са вече 6-7, не е само дианчео, кафето с меда, ами и още един куп псевдо майки, врякащи за задължително ваксинирене... Сигурно освен надник на коментар им бият и по една безплатна ваксина бонус Wink Смешници, ние знаем и ставаме все повече, вашите мазни включвания са без значение, който  родител иска - намира информация и не пита баш лекар за позволение да се откаже от измамните ваксини!  Има толкова източници на информация, че майките, които само тук търсят съвет, наистина не трябва да знаят ни български, ни английски, че да разчитат мнението им да се формира само от един форум, бъкан с платени защитници на ваксините- бизнес за милиарди е това- нормално е да подхвърлят трохици на нещастните драскачи на платени коментарчета, но не знаят, че не само от тук, а от цееелия интернет ни залива информация за вредата на ваксините и е късно да замазват. Айде треснете си още една ваксинка за здраве и се успокойте, че сте си заслужили надничето Wink  
Някакви реални доказателства за твърденията си имаш ли? Визирам глупостите за надника. Щото нали знаеш иначе как се гледа на това?
Що се отнася за това, кой кого ще пита, ок, да не пита лекаря, а кого? Селския ходжа ли? Или надъхалите се до забрава противници на ваксините, които са твърде пристрастни, за да разчита човек, че могат да дадат надеждно мнение. Надеждното мнение изисква баланс между положително и отрицателно, не да виждаш само отрицателното и да подминаваш положителното. И колкото и да ти се иска да изтъкваш отрицателното и да замиташ положителното, пак трябва да има баланс, иначе става фанатизъм. Ама и вие като повечето вегани - като погледнете в една точка, и вече нищо останало не съществува и няма значение.

Моя приятелка до преди няколко месеца пишеше платени коментари в бг мама  форума и по други сайтове на която тема й поръчат - има си агенции, наемат си хора, пишат сякаш са го преживяли уж от личен опит- известни сте ми всичките драскачи- плаща ви се- пишете- както казах хвалите неща, които има кяр да се продават  от адаптирани млека за бебета, защото кърменето било гадно и трудно,през миксери и дограма , до отрова за хлебарки и ваксини. Доказателства няма нужда, защото на вас не ви се доказвам и обяснявам, само припомням на новодошлите какъв е тоя орляк от неадекватници, които уж по своя инициатива са се юрнали да защитават задължителността на ваксините във форум, чието заглавие е САМО ЗА ВРЕДАТА ОТ ТЯХ! Ай ся пиши коментарчето, че да си вземеш надничето;)!

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 08:48 от larisa sky

# 631
Подчертаното е извадено от контекста. Цитирате терминология, с която не сте запознати, аз също, а и повечето майки, защото  нямаме нужното образование за това. Листовката на Приорикс я има във всяка кутия и достъпно, синтезирано е обяснено за нея. Защо все търсите да намерите конспиративното, не знам!

Ако ТИ нямаш нужното образование, ние го имаме, но не е нужно на теб да ти се доказва- каквото си знаеш- бай си го, бий си още една ваксинка и мирувай;) Повечето от нас не се задоволяват с листчето към ваксинката, ами четем и каквото лекарите би трябвало да четат - ако ти можеш като щраус да си завреш главата в пясъка- ние не искаме- когато има налична информация- четем и дори я разбираме за разлика от теб, така че моля - не ни слагай в кюпа на твоята неграмотност и простотия!

# 632
Подчертаното е извадено от контекста. Цитирате терминология, с която не сте запознати, аз също, а и повечето майки, защото  нямаме нужното образование за това. Листовката на Приорикс я има във всяка кутия и достъпно, синтезирано е обяснено за нея. Защо все търсите да намерите конспиративното, не знам!
Ето една извадка от същия сайт, такива защо не се цитират?

Ваксинация — направете по-добрия избор
от Ксавие Пратс Моне, генерален директор на ГД „Здравеопазване и безопасност на храните“, Европейска комисия
"Напредъкът в науката често се постига трудно, но след това лесно се приема за даденост. Кой помни днес, че едрата шарка е убила между 300 и 500 милиона души — да, близо половин милиард души — само през XX век? През 1967 г., когато СЗО обяви глобална програма за премахване на едрата шарка, болестта засягаше между 10 и 15 милиона души годишно, убиваше 2 милиона, обезобразяваше милиони, а 100 000 души оставаха слепи. За съжаление някои хора изглежда са забравили всичко това. Днес в западния свят децата не умират от болести като полиомиелит, а едрата шарка е далечен спомен. Това обаче не се случи изведнъж. То стана възможно само благодарение на това, което експертите смятат за едно от най-големите постижения на общественото здравеопазване на XX век — имунизацията. Този успех обаче не пречи на някои хора да се отнасят скептично към необходимостта от ваксинация. Всяването на паника и търсенето на сензации в медиите, съчетани с безсрамно преувеличаване на рисковете от ваксините, карат част от обществото да забрави колко важни са те за нашето здраве.
http://ec.europa.eu/health/newsletter/178/focus_newsletter_bg.htm

Сега ще ми даваш тон кое да цитирам и кое не ли? Това долното не го цитирам, защото не доказва твърдението ми, а именно, че в листовката на Приорикс пише, че няма доказателства за нейната протективна ефикасност... А ти ако не си наясно що е то, ще ти го перифразирам онова болднатото на разбираем език, а именно "Въпреки, че нямаме доказателства, че Приорикс предпазва, ние приемаме, че наличието на определено количество антитела означава защита. Данните от някои проучвания обаче сочат, че наличието на достатъчно антитела не е предпазило хората от заразяване със заушка."
А сега кажи кое точно е извадено от кой контекст? И след като в листовката се казва, че няма доказателства за предпазване с Приорикс, то какъв колективен имунитет й приписвате на нея...  Laughing

Ако нямаш какво да кажеш по темата, а именно за вредата от ваксините, свободна си да напуснеш и да си цитираш пропагандата другаде... Има безброй много теми за ваксини, спокойно можеш да се изнесеш към някоя, в която не пиша и не чета или е само за ползите... Не се чувствай длъжна да ми отговаряш... Така или иначе последната дума в тази тема няма да е твоя, а и вече каза, че не разбираш...

# 633
  • Насред хаоса

Моя приятелка до преди няколко месеца пишеше платени коментари в бг мама  форума и по други сайтове на която тема й поръчат - има си агенции, наемат си хора, пишат сякаш са го преживяли уж от личен опит- известни сте ми всичките драскачи- плаща ви се- пишете- както казах хвалите неща, които има кяр да се продават  от адаптирани млека за бебета, защото кърменето било гадно и трудно,през миксери и дограма , до отрова за хлебарки и ваксини. Доказателства няма нужда, защото на вас не ви се доказвам и обяснявам, само припомням на новодошлите какъв е тоя орляк от неадекватници, които уж по своя инициатива са се юрнали да защитават задължителността на ваксините във форум, чието заглавие е САМО ЗА ВРЕДАТА ОТ ТЯХ! Ай ся пиши коментарчето, че да си вземеш надничето;)!
Кои сме ние?  Thinking За такива като теб има една приказка - ти му говориш, оно рупа ли, рупа. Я сега ми посочи в предния си пост какво и къде съм казала нещо категорично за или против ваксините. Ама не е важно да четеш, важно е да си на принципа "кой не скача, е червен". Пак да питам - имаш ли доказателство, че аз например съм платен драскач? Или другите писали в темата, които набеди за такива? Защото ако някой реши да те подведе под отговорност заради клевета и обида, в съда няма да те питат искаш или не искаш да доказваш твърденията си. И никой няма да го е еня за твоята приятелка, стринка или вуйна. И друго - не всички сме толкоз изпаднали, че да опрем до платено драскане. Ами аз по твоята логика мога да твърдя, като съдя по хъса ти, че май на теб ти плащат от противната страна, че да рипаш така настървено и да обиждаш и обвиняваш хората в какво ли не. Ако имаше ваксинка против ненужна агресия, бих искала да я включат в имунизационния календар, че и тя нещо бая опасна се оказва.
И не бъдете чак с такова самочувствие, че само вие четете и се интересувате.

# 634
Защо в картоните на децата не се  вписват преболедувани морбили, варицела, коклюш,рубеола и тнт. Децата преболедували тези болести не трябва да бъдат ваксинирани, тъй като веднъж преболедували те придобиват траен имунитет. Децата ми имат прекарани коклюш, морбили, варицела това никъде не е вписано. Пак ще повторя, че деца умират от тези болести поради лекарска небрежност. Бебето ми се разболя от коклюш на 2 месеца, много е важно родителят да знае, че секретите, които задушават се изтеглят със специална гумена  спринцовка.Това никой доктор не го казва. На 6 месеца бебето ми изкара морбили, което продъжи с няколко дневна температура и завърши с розов обрив, големите ми деца гопрекараха с лоша кашлица и хрема +обрив в устите. Мина и замина Слава на Господ, лекари не съм търсила, освен за бебето и то за диагностика, не за лечение.Кашлицата от морбилито чудесно се повлиява от гръдни компреси с мед и ракия, но се правят след като температурата е преминала.

За съжаление никой не може да ми възстанови детето от невротоксините инжектирани му под формата на ваксина...Както и никой не поема отговорност. Тъй че, откакто аз поех цялата отговорност децата ми са
нормални и добре Слава на Бог.

# 635
Съветвам всеки да гледа филмът Ваксед от прикриване до катастрофа още го няма с бг превод или поне аз не можах да намеря.https://www.youtube.com/watch?v=neNn97UUM88 и също да прегледа фейсбук страницата - my vaccine injured child, където можете да видите заснети реакции на деца директно след ваксинирането, както и деца преди и след ваксинирането.Ваксините всъщност са причина за неконтролирани епидемии, както и неадекватното им контролиране.Още нещо, всеки родител преди детето му да бъде увредено е бил за ваксинирането.Ние не сме анти ваксъри, ние искаме право на свободен избор, какъвто имат децата в Германия.

# 636
Защо в картоните на децата не се  вписват преболедувани морбили, варицела, коклюш,рубеола и тнт. Децата преболедували тези болести не трябва да бъдат ваксинирани, тъй като веднъж преболедували те придобиват траен имунитет. Децата ми имат прекарани коклюш, морбили, варицела това никъде не е вписано. Пак ще повторя, че деца умират от тези болести поради лекарска небрежност. Бебето ми се разболя от коклюш на 2 месеца, много е важно родителят да знае, че секретите, които задушават се изтеглят със специална гумена  спринцовка.Това никой доктор не го казва. На 6 месеца бебето ми изкара морбили, което продъжи с няколко дневна температура и завърши с розов обрив, големите ми деца гопрекараха с лоша кашлица и хрема +обрив в устите. Мина и замина Слава на Господ, лекари не съм търсила, освен за бебето и то за диагностика, не за лечение.Кашлицата от морбилито чудесно се повлиява от гръдни компреси с мед и ракия, но се правят след като температурата е преминала.

За съжаление никой не може да ми възстанови детето от невротоксините инжектирани му под формата на ваксина...Както и никой не поема отговорност. Тъй че, откакто аз поех цялата отговорност децата ми са
нормални и добре Слава на Бог.

От къде се е заразило 2-месечното ти бебе с коклюш? Коклюша е най-опасен за най-малките деца, точно в тази бебешка възраст....

# 637
  • София - Рим и обратно
Лариске, единствената, която прилича на изпаднал платен драскач тук, си ти.

деца умират от тези болести поради лекарска небрежност.
Бебето ми се разболя от коклюш на 2 месеца,  На 6 месеца бебето ми изкара морбили.............
Мина и замина Слава на Господ, лекари не съм търсила.......
 гръдни компреси с мед и ракия.........
За съжаление никой не може да ми възстанови детето от невротоксините инжектирани му под формата на ваксина...
.......Слава на Бог.

Shocked

Какво му е на детето, което е ваксинирано? Коя ваксина?

# 638
Здравейте,
Вчера получих писмо покана от РЗИ да се явя при тях заради отказ от ваксини. На няколко места чета, че по-добрия вариянт е да отида, за да си получа акта лично. Честно казано не ми се иска да ходя там и въпросът ми е ако не се отзова на поканата какво ще последва?

# 639
  • Пловдив
Иди... Peace на първото ходене нищо няма да ти направят,само ще те убеждават в ползата от ваксините и ще ти дадат време за размисъл...След това ако пак не ваксинираш ще ти съставят акт,евентуално.

# 640
  • София
Съветвам всеки да гледа филмът Ваксед от прикриване до катастрофа още го няма с бг превод или поне аз не можах да намеря.https://www.youtube.com/watch?v=neNn97UUM88 и също да прегледа фейсбук страницата - my vaccine injured child, където можете да видите заснети реакции на деца директно след ваксинирането, както и деца преди и след ваксинирането.Ваксините всъщност са причина за неконтролирани епидемии, както и неадекватното им контролиране.Още нещо, всеки родител преди детето му да бъде увредено е бил за ваксинирането.Ние не сме анти ваксъри, ние искаме право на свободен избор, какъвто имат децата в Германия.
ето тук може да се гледа филмът с бг субтитри
http://www.vaksinite.com/vaxxed-ot-prikrivane-do-katastrofa-film/

# 641
  • София

Това морбили сама ли го диагностицирахте, след като не сте търсили лекар?

# 642
Изгледахте ли филма проваксъри?   Как се чувствате? Ще продължавате ли да твърдите, че ваксините трябва да са задължителни и да оправдавате сегашното статукво, без да искате да отчетете факта, че точно заради задължителният характер се стига до безотговорната практика от страна на медиците и че по този начин под иглата попадат все повече деца, които в друг случай, с други наредби, с повече изследвания и информираност би могло да се установи, че ваксината е противопоказна за тях и така да им се спаси живота или качеството му?
Ако искате да живеете на планета, където 25% са в състояние на зомби, 25% имат сериозни автоимунни заболявания, 25% имат някакъв вид рак и 25% от вас живеят като роботи без чувства и съпричастност и не желаете да застанете зад изпатилите хора, пострадали от ваксините, опитвайки се да предотвратят това, по-добре изчезвайте в някакво адско измерение, от където вие и вашият сорт принадлежите!

# 643
  • София - Рим и обратно
Уау.

# 644
  • Варна
Ехеее, какъв патос и убеденост! Все си мислех, че в темите се влиза с желание за умерена и ползотворна дискусия.

Общи условия

Активация на акаунт