ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 33

• 82 063
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София - Рим и обратно
А защо обмисляте да не ваксинирате детето си, Сиси? Лекар ли ви даде такова становище?

# 556
Брех, какъв мазен изказ! Прилича ми на първа среща в педиатричен к-т. Започва мазно и завършва с клетви, че детето може да умре!
Кафе с мед или без мед все си е кафе! Ваксините са опасни и е записано черно на бяло в листовката! Затова Sisi НЕ иска да прави следващата!

# 557
  • София - Рим и обратно
Защо обикновен въпрос провокира у вас злобна агресия, замисляли ли сте се? Щом като ви се струват мазни педиатрите, лекарите искат да ви убият децата с ваксини и бялата мафия крои пъклени планове за унищожение на човечеството, защо не хванете гората, а искате да ползвате социални удобства - болници, градини, училища и умувате как да прецакате системата, щото така сте си наумили? Ми идете някъде по чукарите далеч от всичко и всички, най-вече далеч от докторите-убийци и ваксините-оръжия и живейте по собствените си правила, а не по правилата на омразното ви общество, от чиито социални структури обаче искате да се възползвате въпреки всичко.

# 558
Брех, какъв мазен изказ! Прилича ми на първа среща в педиатричен к-т. Започва мазно и завършва с клетви, че детето може да умре!
Кафе с мед или без мед все си е кафе! Ваксините са опасни и е записано черно на бяло в листовката! Затова Sisi НЕ иска да прави следващата!

Първо е любезна за да види дали пък лекар и евентуално странична реакция не стои зад това замисляне, а като разбере, че не е лекар започва да плюе и да разнася потребителя из други теми колко е тъп, какъв идиот е, как застрашава детето си и други деца, започва да докладва и т.н.  Laughing  Типично за въпросната потребителка...

# 559
  • София - Рим и обратно
Бря, как ме хвана натясно, доплака ми се  Mr. Green
Типично за хора без аргументи реагирате. Веднъж паднали ви в лапите, неориентираните млади майчета няма лесно да се измъкнат. Господ да пази дечицата им.

# 560
Бря, как ме хвана натясно, доплака ми се  Mr. Green
Типично за хора без аргументи реагирате. Веднъж паднали ви в лапите, неориентираните млади майчета няма лесно да се измъкнат. Господ да пази дечицата им.

За последните 33 броя на темата, че и преди това, доста аргументи се дадоха... Ако не са ти достатъчни, господ да помага на теб и твоите деца...  Laughing

# 561
Защо обикновен въпрос провокира у вас злобна агресия, замисляли ли сте се? Щом като ви се струват мазни педиатрите, лекарите искат да ви убият децата с ваксини и бялата мафия крои пъклени планове за унищожение на човечеството, защо не хванете гората, а искате да ползвате социални удобства - болници, градини, училища и умувате как да прецакате системата, щото така сте си наумили? Ми идете някъде по чукарите далеч от всичко и всички, най-вече далеч от докторите-убийци и ваксините-оръжия и живейте по собствените си правила, а не по правилата на омразното ви общество, от чиито социални структури обаче искате да се възползвате въпреки всичко.

Вместо да хванем гората и чукарите,можем да отидем в грамотна държава,в която ваксините не са задължителни.Там системата е такава,че не се налага да я прецакваме,тук сме още изостанали от всичко.А гората може да я хванеш ти,за да се изолираш от всички неваксинирани,ходещи биологични оръжия😀

# 562
хахах, момичета, на кафето с меда не й върви - пое ролята на дианчето д  и й идва нанагорно заплатката да изкара по празниците с платени коментарчета, но пак не заслужава да я удостояваме с отговор, па нека си пита мазно, ще си остане като кучето, лаещо кервана Wink не мога да си помисля, че майка търсеща истината ще ходи да пита какво й препоръчва педиатъра-него закона го задължава да слага ваксини и да не изразява мнение, а после го пази, ако детето се увереди от ваксината и същия доктор ще й обяснява, че детето така се било родило увредено, ама вие не сте го забелязали... и между другото - който взима решения, не пита за позволение Wink

# 563
  • София - Рим и обратно
Лариске, винаги ли ти е толкова скучно по празници.

# 564
  • София
Покъртителен репортаж за Байрам - детето, на което цяла България стиска палци най-накрая да бъде изпратено в Германия за извършване на дългоочакваната трансплантация на бъбрек. Идиотското подмотване от страна на отговорните власти доведе до това детето да премине на ВСЕКИДНЕВНА ДИАЛИЗА. Защо пиша това в тази тема, защото тази вечер от репортажа научихме, че така важната операцията е отложена с няколко седмици, защото на Байрам са нахакани няколко ваксини, сакън да не остане неваксиниран след трансплантацията. Това се случва на дете с жестоко увреждане, което е довело до страдание на всички органи.

# 565
Диана Д, ти само за закони говориш, случайно да знаеш, че да обиждаш религията на някого е противозаконно? Ти имаш доста анти- религиозни  постове + доказани дезинформационни такива. Постовете на теб и още няколко са снимани и запазени, скоро ще ви спретна хубава изненада.

# 566
Привет. Извинете, че нахлувам с въпрос.
Обмислям да откажа реимунизация с Пентаксим, която се слага на 1,6м.
Това би ли повлияло на прием на детето ми в ДГ?
Намерила си най-лошото място, където да попиташ. Да, ще се отрази на приема на детето в ДГ. Преди да се облъчиш тотално, моля те поинтересувай се още малко, претегли плюсовете и минусите. Та ти вече си я сложила.

# 567
  • Варна

Вместо да хванем гората и чукарите,можем да отидем в грамотна държава,в която ваксините не са задължителни.
А да си се замислила защо въпреки незадължителния характер на ваксините повечето хора в тези грамотни държави са ваксинирани? От неграмотност ще да е...

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 18:14 от Месечинка виторога

# 568
Точно! Не вадят такава извадка колко високо е ваксинирането в държавите със свободен избор, защото не им изнася. А все едно у нас някой ги е спрял. Решили да не ваксинират, едва ли страдат от морална драма, че ще извадят фалшива бележка за ясла/градина.

# 569
Вие ваксинираните нали сте защитени срещу 2-4 щама във всяка ваксина Simple Smile. Защо се притеснявате? Срещу всички останали стотици щамове се борим всички. Това по вашите теории....
 По моите разбирания няма защита от ваксините с/у никакъв щам, защото имунитет се изгражда САМО след прекарана болест. Защо се тормозите да влизате тук и да се заяждате. Ние не ви притесняваме в религиозните теми за възхвала на ваксините! Ясно е, че имате финансова изгода!

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 19:12 от Mislq

Общи условия

Активация на акаунт