Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 713
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Докато четях "Мизъри", физически ме боляха краката. Болна книга...

# 121
Новият сборник на Стивън Кинг ще се казва Страшни сънища за продан и ще е разделен на две части, като първата ще е 312 страници и ще струва 18 лв. На печелившите честито Tired
http://www.pleiadbooks.com/books/13-/134-1

След като туриха 24 лв за преиздадената Романът на Лизи и и сложиха корица, достойна за розово романче от серията "Арлекин", си помислих, че Плеяда няма как да паднат по-долу. За пореден път ме опровергаха. Сега очаквам две изключително смотани корици, дори да надминат "шедьовърът" от Романът на Лизи ooooh!

# 122
  • София
Не разбрах къде е проблема Simple Smile Цената не ми е учудваща като цяло.
Корицата това черното ли ще е? Нямам проблем Simple Smile

# 123
По-скоро още няма корица. Британската е жестока  Heart Eyes
Аз отказвам да чета Кинг на български, та много не ме вълнуват тези новини. Хубаво е книгата да изглежда готино, но тук толкова си могат.. в крайна сметка по-важното е преводът да струва.

# 124
Проблемът е в разделянето на книгата на две части, която спокойно може да се побере в 1, понеже американското издание е малко под 500 страници. Така се връщат в зората на 90-те, когато всеки сборник(без Особени сезони) биваше разцепен на две или три части. Корицата няма да е това, но ако съдя по последните им "творения", нищо чудно черното да се окаже по-приемлив вариант.

# 125
"Пресата" е луд разказ. Хареса ми и го нареждам сред любимите ми: "Баба", "Дружество Отказване с гаранция", "Човекът с черния костюм" и "Щастлив брак".
Целият сборник "Понякога те се завръщат" е хубав. Смятам да започна "Малко след залеза".

# 126
Проблемът е в разделянето на книгата на две части, която спокойно може да се побере в 1, понеже американското издание е малко под 500 страници. Така се връщат в зората на 90-те, когато всеки сборник(без Особени сезони) биваше разцепен на две или три части. Корицата няма да е това, но ако съдя по последните им "творения", нищо чудно черното да се окаже по-приемлив вариант.
Едната част 312 страници - 18 лева, другата двеста и няколко пак ще е толкова сигурно. Е как да вземат 24 лева за книга като могат да приберат 34-36.

# 127
Бавничко напредвам със Сърца в Атлантида. Става ми все по-интересна! Много ме е яд, че я нямам на хартия и я чета на телефона. Май,май ще отприпкам до библиотеката за да я грабна тези дни  Grinning Grinning

# 128
Аз също чета Стивън Кинг в момента. Книгата ми е много интересна и направо ми иде да се бия по главата, задето дръзнах да подходя с известни резерви към нея Blush Става въпрос за 22 ноември 1963.

# 129
Аз също чета Стивън Кинг в момента. Книгата ми е много интересна и направо ми иде да се бия по главата, задето дръзнах да подходя с известни резерви към нея Blush Става въпрос за 22 ноември 1963.
Тази е следващата запланувана!!!
Дано тази година успея да прочета и Отмъстителите (Град Отчаяние мноооого ми хареса), Огън, Романът на Лизи, Очите на дракона, Тъмната половина. Скромно това съм планирала  Whistling Whistling Laughing

# 130
Аз сега си я препрочитам с кеф! Това е книгата, която ме запали по Кинг!

# 131

Ами потрес ми е на мен корицата.

# 132
Леле, ще почина  #Crazy Съществото на корицата е от един от разказите и е ужасно, като цяло отвратителна картинка...

# 133
Потресена съм от корицата.

# 134
Аз се чудя да плача ли, да се смея ли...по-скоро ме напушва на смях hahaha

Общи условия

Активация на акаунт