Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Ямбол
А аз си пазя "То" за много специално време.
Куджо се очертава да се нареди сред любимите ми от Кинг книги.

# 271
  • София
На мен Гняв не ми е от любимите. Обяснявам си защо е забранена, но чак пък да е нещо уау - не е.
Ich_Will_, много хубави те очакват  Heart Eyes , чак леко ти позавидях, че ще ги четеш за първи път.
Моите непрочетени са:
Скрит текст:
Куджо
Пътна мрежа
Цикъл на върколака
Неизживени спомени
Играта на Джералд
Долорес
Роуз Мадър
Бурята на века
Момичето, което обичаше Том Гордън
Сърца в Атлантида
За писането
Буик 8
Колорадеца
Клетка
Романът на Лизи
Малко след залеза
Зъл мрак, угаснали звезди
Вихър през ключалката
Д-р Сън
Мистър Мерцедес
Търси се

# 272
  • Ямбол
Аз имам много непрочетени и си ги пазя, не бързам. По-лесно ми е да кажа, кои съм чела:
Скрит текст:

# 273
На мен Гняв не ми е от любимите. Обяснявам си защо е забранена, но чак пък да е нещо уау - не е.

Бясна бях след прочита на "Гняв", толкова бясна, че ми идваше собственоръчно да удуша тоя келеш. "Бурята на века" и "Огън" са  единствените книги които не съм чела.

# 274
Още като тинейджър прочетох повечето книги..
Остава ми поредицата Тъмната кула. Поръчах първа, втора, трета и седма част оня ден от промоцията за рожденият ден на Кинг, благодаря отново на тези, които споделиха за намалението bouquet Остава ми да диря и останалите части, щом се четат по ред на номерата Laughing

# 275
  • София
Мег, "Огън" ми е много любима. Може би, защото обичам "За мишките и хората" на Стайнбек, а двете книги имат сходство - нещо, което самият Кинг не крие.

# 276
  • España
Моите непрочетени книги на Кинг са
Колорадеца
Черният дом
Злокобен танц
То ми е най- любимата негова книга, препрочитам я всяка година. Голяма част от другите му книги съм чела по два пъти.

# 277
На мен ми остава да прочета от Кинг:

Скрит текст:
Сблъсък
Подпалвачката
Куджо
Бурята на века
Пътна мрежа
Бягащият човек
Кристин
Град Отчаяние
Отмъстителите
Торба с кости
Сърца в Атлантида
Клетка
Под купола
11/22/63
Доктор Сън
Тъмната кула

Гледала съм екранизации на някои от книгите. Тъмната кула я пазя за по-натам...трябва да имам и всички части. Като започна искам да карам поред и без прекъсване.

# 278
Мег, "Огън" ми е много любима. Може би, защото обичам "За мишките и хората" на Стайнбек, а двете книги имат сходство - нещо, което самият Кинг не крие.
Започнах я и точно заради това сходство не я дочетох. "За мишките и хората" и "Мостовете на Медисън" са книгите след прочита на които съм изпадала в страшна депресия, много ми въздействаха. Не знам дали някога ще събера сили да прочета "Огън".

# 279
Не съм чела единствено поредицата Тъмната кула.
В момента препрочитам Сблъсък. Първият път нещо не ми провървя книгата, но в момента така ме е запленила, че чета вечер до много късно.  Grinning

# 280
  • София
Ризбирам те, Мег. Всеки човек има такива книги, които след прочита им, е като премазан.
От Кинговите никога няма да препрочета "Гробище за домашни любимци", защото съм вече родител и не смея със сегашния си светоглед да посегна към нея. Друга книга, която също няма да препрочета, е "Капан за сънища" - страшно ми хареса, държа ме в напрежение до последния ред, обаче ме смаза  Cry Седмици след като я приключих не подхванах нищо за четене, трябваше ми време да дойда на себе си.
И като си говорим за препрочитане:
В момента препрочитам Сблъсък.
Това никога не бих си го причинила. Като си спомня колко трудно я прочетох и то на инат да не зарежа книга на Кинг. Парадоксално, но филмът ми хареса в пъти повече  Crazy

# 281
  • София
Извинявам се , ако не съм разбрала шега ли е ? Ще има ли намаление на книгите на Кинг ?

# 282
  • София
Имаше намаление, но само на 21.09., по случай рождения ден на Кинг.

# 283
Аз даже поръчах тогава, сега си чакам доставката..

# 284
И като си говорим за препрочитане:
В момента препрочитам Сблъсък.
Това никога не бих си го причинила. Като си спомня колко трудно я прочетох и то на инат да не зарежа книга на Кинг. Парадоксално, но филмът ми хареса в пъти повече  Crazy

Да ти кажа честно първия път, когато я четох ми вървеше много мудно и трудно. Определено не ми хареса и я зарязах. Но, сега какво се случи ...... не мога да я оставя. Така ме е запленила историята, че направо не мога да повярвам как може първия път да не ми хареса  Shocked Може би е книга, за която трябва особена нагласа, знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт