Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 063
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Почти свърших Сърца в Атлантида и много ми харесва  Peace

# 346
А аз завърших двете книги-Страшни сънища за продан и сега умувам кое от предложенията на съфорумките да почна.  Wink

# 347
Аз привършвам Сблъсък. Определям я като един от шедьоврите на Кинг. Книгата е изключително обемна, самия автор си го признава това, много описателна и подробна за съвсем дребни неща, но именно в това е и чарът и.

Просто не мога да си отговоря на въпроса защо първия път не ми хареса?

# 348
Не знам, аз ако бях чела Сърца в Атлантида преди ТК или заедно с нея, както е трябвало, нямаше да я харесам толкова. Но сега много ми харесва
Може при първия прочит просто момента да не е бил подходящ

# 349
Чета сборника с разкази "Маймуната"- стигнах до Начин на оцеляване Sick

# 350
  • Пловдив
Оооо, любимият ми разказ  Crazy

# 351
"Начин на оцеляване" и "Аз съм вратата" са най-гадните разкази, които съм чела. Не че не са написани добре, но са брутални..

Но пък "Дружество Отказване с гаранция" и "Баба" са ми от любимите. Обичам разказите му.

# 352
От разказите най-любими са ми Прекият път на г-жа Тод, Мъглата и Кадилакът на Долан.

# 353
Не съм чела разкази, завърших Сърцата , и почвам препоръчаната Дума Ки
Гледам че е в секция хорър, дано не е много страшна

# 354
"Аз съм вратата" е много брутален наистина, пък на мен и не ми беше особено интересен...

"Плесен", "Джирусълъмс Лот" и "Пътуващото зло се отправя на север" също ми бяха гаднички, четох ги отдавна, но пък са ми любими заедно с "1408" и "Камионите" Mr. Green

# 355
Пиша да повдигна темата , а и да кажа че бях почнала 1408 - разказа , но нещо май не ми допадна а и последните две - три седмици сякаш не съм в настроение за Кинг Tired
Чета друга книга сега , но ако излезна от кинговата дупка , мисля да подхвана подпалвачката Hug

# 356
Прочетох Дума Ки
Интересна беше, макар и с очакван край  Grinning

# 357
  • София
Аз така като се замисля Кинг често завършва с очакван край.  На мен не ми пречи Wink

# 358
  • Пловдив
Започнах Роуз мадър, засега е много добре  Peace

# 359
Аз така като се замисля Кинг често завършва с очакван край.  На мен не ми пречи Wink
Аааа, досега само Куполът успя да ме изненада накрая, но това всъщност много ми хареса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт