Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
През 2017 предстои излизането на нова книга на Кинг в съавторство с Оуен Кинг.

https://firewireblog.com/2016/06/14/sleeping-beauties-a-new-book … king-due-in-2017/

# 361
  • София
Я! Това ще е интересно.
Дано го преведат у нас.

# 362
Не четете ли Simple Smile
Аз преполових Сблъсък, много е хубава  Peace

# 363
  • 1st floor
Четем. Тамън две - Доктор Сън и Неизживени спомени.  Mr. Green

# 364
  • София
Хепи, радвам се, че ти харесва "Сблъсък"  Peace
Аз не се разбрах с нея, въпреки че я прочетох до край.

Иначе чета, но не Кинг и нямам какво много да споделям тук, освен ако не се заформи някоя дискусия.
Тази година съм изцяло на фентъзи-вълнА. Догодина ще наваксам малко и с Краля.

# 365
Нямам какво да чета вече, скоро препрочетох The Wind Through the Keyhole. Отмятам си фантастиките и се чудя скоро ще има ли нещо ново на Кинг.. Няма нищо обявено за 2017  Sad

# 366
The Wind Through the Keyhole е доста хубава
И ника ти е интересен  Laughing От Кулата ли се вдъхнови?

# 367
The Wind Through the Keyhole е доста хубава
И ника ти е интересен  Laughing От Кулата ли се вдъхнови?
Да, разбира се Simple Smile Обожавам Тъмната Кула  Heart Eyes

# 368
  • София
"Вихър през ключалката" не съм я чела.
Искам да препрочета Кулата някой ден и тогава ще я вмъкна, където й е мястото в поредицата.
Сега си мисля, че няма да я оценя, ако я прочета самостоятелно и то години, след като съм чела ТК.

# 369
Ааа, аз я четох в едно с Кулата, но пък си мисля че отделно също си е много окей

# 370
  • Варна
Аз я четох отделно, когато излезе, доста след като бях прочела другите книги от поредицата за кулата. Много ми хареса, историята е завладяваща, като среща със стар приятел ми подейства. Аз по-късно четох и "Сестричките от Елурия" и не мисля, че разбърканата хронология ми попречи да се насладя и на двете.

# 371
"Вихър през ключалката" не съм я чела.
Искам да препрочета Кулата някой ден и тогава ще я вмъкна, където й е мястото в поредицата.
Сега си мисля, че няма да я оценя, ако я прочета самостоятелно и то години, след като съм чела ТК.

Аз за пръв път я прочетох доста след като приключих 7ма книга и се почувствах чудесно, защото беше едно приятно и завладяващо завръщане към този свят Simple Smile Даже бих препоръчала да се чете последна (но не веднага), защото на мен много ми хареса така.

# 372
commala,  е как няма нищо обявено за 2017? Няколко поста по-нагоре пише, че се очаква нова книга в съавторство с по-малкия му син Оуен. Ще се казва Sleeping Beauties.
Аз само не разбрах, ще излиза ли последната част от трилогията за Бил Ходжкинс или както му беше там името в края на годината у дома? End of Watch е оригиналното заглавие, не искам и да си помислям как ще го преведат на български. Предполагам ще е Краят на гледането doh rotfImbo rotfImbo

# 373
Четем, четем-то една радост имам, остава и от нея да се лиша  Wink
Изчетох Страшните сънища за продан-1 и 2, Особени сезони и Четири след полунощ (както ме посъветвахте тук  bouquet ),Призрак, Татик.

# 374
Хепи, радвам се, че ти харесва "Сблъсък"  Peace
Аз не се разбрах с нея, въпреки че я прочетох до край.

Иначе чета, но не Кинг и нямам какво много да споделям тук, освен ако не се заформи някоя дискусия.
Тази година съм изцяло на фентъзи-вълнА. Догодина ще наваксам малко и с Краля.

И аз като Кали чета , но не Кинг , затова не съм се включвала.
На вълна Дан Симънс и неговия ужас съм , но към края на годината , ще наваксам с нещо на Кинг , обещала съм си.

Общи условия

Активация на акаунт