Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 004
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Здравейте,някой знае ли ,,Сблъсък"на издателство Барт в колко тома е?Намирам два,а на Плеяда май бяха три...

# 526
  • Varna
Два тома е Сблъсък на  на издателство Бард

# 527
  • софия
Благодаря! bouquet

# 528
  • Varna
За нищо bouquet

# 529
Аз писах и в другата тема, "Пожарникарят" е хубава идея с много кофти изпълнение, NOS4A2 ми е от най-любимите книги в жанра, "Кутията" и "Рога" ми харесаха също.
"Клетка" още не съм я чела, изобщо скоро нищо кралско не съм подхващала, чакам да ми дойде музата.

# 530
Не съм чела нито "Сблъсък", нито "Клетка". Разбирам, че си заслужават и може да започна с "Клетка".
И двете звучат интересно.

# 531
  • София
Клетка е една от много малкото книги на Кинг, които съм зарязала и то още в началото. Wink
Сблъсък е чудесна.

# 532
И Краля си има слаби моменти. Макар че не се сещам за негова книга, която да ми се е сторила глупава. Не че съм изчела и всичко негово.

# 533
На мен Клетка ми хареса.

# 534
  • София
Клетка е страхотна, особено за времето, когато излезе. Сега, вече има твърде много зомби сериали, и ако някой почне тепърва да я чете - рискува да му се стори постна, наистина, но това е само на пръв поглед.

# 535
  • София
И аз не съм изчела всичко, чела съм...56, от които съм зарязала... Томичукалата, Клетка, Играта на Джералд по различни причини... първата ми беше тотална скука.
Естествено всичко е въпрос на лични усещания, не казвам, че книгите са лоши, само, че не са били за мен.

# 536
  • София
Томичукалата наистина е пълна скука, но ... до едно време. Чела съм я отдавна, но си спомням, че я карах на инат в началото. В крайна сметка много ми хареса, въпреки че не бих я препрочела.

Клетка е сред книгите на Кинг, които ми предстоят тепърва. Интересно е, че много разнополюсни са мненията за нея. Такива книги винаги ме карат да се чудя към коя ли група ще се причисля - от харесващите я или не.

# 537
На мен пък не ми потръгва Тъмната кула Rolling Eyes Накупих първите 5 части, почнах, стигнах до втора част...ама мъка, тегаво върви, не ме грабва, ама Ич...

# 538
Честно казано аз добутах Тъмната кула на инат. На моменти ми беше много интересна, на моменти- хич. Не че е лоша, но като че ли очаквах повече

# 539
И аз бях така с Тъмната кула. Имаше моменти на запецване. Особено на тази, в която действието се развиваше в миналото, здраво блокирах. При мен това се дължеше на факта, че ги четох през лятото, съответно почти не се свъртах вкъщи, четях по-рядко и съвсем нормално нишката ми се поизплъзна. Така изчезва нетърпението да искаш да разбереш какво следва.

Общи условия

Активация на акаунт