Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
На мен пък не ми харесаха моментите, където героите се срещаха с автора. Добро е като идея, но някак си много "замаза" сюжета , вместо да го раздвижи. И края не ме "докосна".

# 541
Аз бях така само с 1вата книга, трудно ми вървеше The Gunslinger, но в края страшно ме заинтригува и след The Drawing of the Three вече бях тотално запленена. А като си помисля колко дълго я отлагах тая поредица.. Докато я четях, осъзнавах колко много препратки има в другите книги от Тъмната Кула.

# 542
  • София
И аз имах запецване някъде към третата книга, но продължих на инат и много ми хареса. Е, края не ме грабна много.
Тъкмо вчера приключих Клетка, хареса ми, няма да ми стане от любимите на Стиви, но става. При него май си е традиция, тръгва бааааавно, към средата става мнгоо интересно и края го замазва и претупва.  Twisted Evil

# 543
Това за края- 100 % съгласна  Rolling Eyes

# 544
Здравейте! Да се похваля днес си купих "Зъл мрак,угаснали звезди" и "Търси се"  Grinning Party
Иначе още съм в началото на "Кутия с форма на сърце" Rolling Eyes

# 545
Аз започнах "Клетка". Чета я успоредно с друга книга, но мисля, че бързо ще я прочета. Започва интригуващо и без излишни подробности. Поне засега.

"Зъл мрак, угаснали звезди" е от любимите ми сборници на Кинг. Всички разкази са много добри!

"Търси се" и "Край на дежурството" са ми в списъка. Харесах "Мистър Мерцедес". Бил Ходжис също много ми допада като персонаж.

# 546
Роуз е страхотна,много ми допадна  Heart Eyes
"Тъмната кула" ми беше много интересна първата книга,втората я дочетох с голяма мъка,третата пак ме грабна,а четвъртата едвам я свърших на пети шести опит,само на инат да дочета поредицата.Вече петата ме грабна и не ги усетих кога свършиха,хареса ми края,въпреки че ми се стори малко претупан и нелогичен.
Сега ще почвам и аз "Клетка",виждам че имате добри отзиви за нея  bouquet

# 547
  • 1st floor
Аз подхванах Романът на Лизи, но съм съвсем в началото и не мога да дам отзиви.  Laughing

Клетка ми хареса, само краят не.

# 548
Гледам почнало е групово четене на определени книги на Кинг. Първо Играта на Джералд, а сега Клетка hahaha За съжаление няма да мога да се присъединя към вас, защото и двете съм ги чела наскоро, първата даже два пъти Laughing Тъмната кула е един от многото ми пропуски, чакам да дойде вдъхновението ми за нея.
Аз прочетох и втората част от Страшни сънища за продан, което ще рече, че това е първият ми прочетен сборник на Краля от-до. Ако трябва да бъда честна, пълнежите се намират главно в първата част и ако тя не ви е задоволила, то това е напълно нормално. Втората е къде къде по-силна и само Малкият зелен бог на агонията(който не знам защо са решили да го преведат като Малкият зелен бог на жестоката болка Laughing) и Онзи автобус е от друг свят са малко по-слаби от останалите. Най-много се впечатлих от Миля 81, Лошото момченце, Морал, Ур, Некролози и Пияни фойерверки, а Летен гръм доволно ме депресира Laughing Като цяло останах доста приятно изненадана от сборника, защото досега четях само негови романи, а и аз по принцип не съм фен на по-късата форма и не знаех дали ще ми допадне.

# 549
  • София
Някой знае ли дали има електронен вариант на Огън и Буик 8?
Не ги откривам нито в мейлбукс, нито в читанка.

# 550
  • София
Тези двете не съм ги виждала в ел. вариант.

# 551
Няма ги в електронен формат все още.

# 552
  • София
В МБ качиха Края на дежурството.

# 553
  • София
Тийзърче на нов сериал - CASTLE ROCK.
Ще обединява 8 произведения на Краля, свързани с Касъл Рок.
Аз хванах То, Мизъри, Сиянието, Зелената миля, Сейлъмс Лот и ...?  newsm78
Продуцент Bad Robot на Джей Джей Ейбрамс.

# 554
  • София
Изкуплението Шоушенк, Неизживени спомени, Долорес Клейборн са включени в този трейлър.

Общи условия

Активация на акаунт