Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 725
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Само аз ли не виждам Сузана и Еди в този трейлър  newsm78 ?
Иначе, така като гледам вече нещо готово в кадри, си схващам логиката на избора на чернокож Стрелец. Черното тук е Доброто, а Бялото /The Man in Black/ - лошото.

# 646
Само аз ли не виждам Сузана и Еди в този трейлър  newsm78 ?
Иначе, така като гледам вече нещо готово в кадри, си схващам логиката на избора на чернокож Стрелец. Черното тук е Доброто, а Бялото /The Man in Black/ - лошото.
И аз си го помислих, ще са по изрязали героите, а може и да са ги оставили за втори сезон. Някой знае ли как е планиран сериала? В 1 сезон или няколко, евентуално?

# 647
Сериал  Laughing Иска ни се, ама не..
Няма да има Еди, нито пък Сузана, Ой..

# 648

Аз през цялото време чакам сериал, а то щяло да е филм, само един. Embarassed Заблудила съм се, понеже първите варианти бяха именно за сериал, който според мен би обхванал по-добре една такава мащабна история.

# 649

Аз през цялото време чакам сериал, а то щяло да е филм, само един. Embarassed Заблудила съм се, понеже първите варианти бяха именно за сериал, който според мен би обхванал по-добре една такава мащабна история.
Страшно се надявам, че някой ден ще направят много хубави tv series по поредицата.
А това подобие на Тъмната Кула ще го гледам само заради Матю, че ми е любим актьор. Не очаквам нищо от самия филм.

# 650
Няма да има Еди, нито пък Сузана, Ой..
Че то какво ще има тогава?

# 651
  • София
Ами не е лесно 7 книги да се пресъздадат в един-единствен филм, ако последно така е замислен. Затова явно някои персони и цели глави или направи части от кулата са отпаднали.
Помня, че първоначално идеята беше да са 2-3 филма, а между тях - минисериал, който ги свързва!

# 652
  • София
Филмът не е по 7-те книги. Както разбрах, той ще е една алтернативна история за пътуването на Роланд до Тъмната кула. Студиото иска този филм да е като тест - да се провери дали ще е гледаем и какви приходи ще донесе. Ако това се окаже доходоносен проект, тогава щели да обмислят вариант и евентуална реализация по истинската Тъмна Кула, така както Кинг я е написал. Дали сериал или 4-5 филма още не се знае.

# 653

А това подобие на Тъмната Кула ще го гледам само заради Матю, че ми е любим актьор. Не очаквам нищо от самия филм.
Аз и Идрис Елба много харесвам.

# 654
Аз пък разбрах, че е първи филм от Поредица...Виждам, че е взет от Сони Пикчърс, явно разчитат на мащабност. Но аз като фен на Идрис Елба свикнах с избора му на Роланд, а виждам, че и добре се е получило. Ефектите също са страхотно изпипани.

# 655
http://collider.com/the-dark-tower-sequel/
Ако го погледнем по този начин, може би няма да е голямо разочарование Simple Smile
Роланд се връща в пустинята и започва всичко отначало, този път само с Джейк.

# 656
  • София
http://collider.com/the-dark-tower-sequel/
Ако го погледнем по този начин, може би няма да е голямо разочарование Simple Smile
Роланд се връща в пустинята и започва всичко отначало, този път само с Джейк.

Това вече поставя нещата на съвсем друга плоскост! Който е чел книгите - ще разбере и защо няма да участват Сузана и Еди. Ясно....

Много благодаря за интересния линк.

# 657
  • София
Това обясних и аз малко по-горе - филмът е алтернативна история на пътуването на Стрелеца, а не е по книгите.

# 658
  • София
Привърших със Страшни Сънища за продан 2 (започнах с втора част от мерак да прочета Ур, като един пристрастен към киндъла си индивид) – Не е най-добрият сборник на Кинг. Леко съм разочарована като цяло.
Най-много харесах Некролози, Пияни фойерверки и Летен Гръм, към тях забележки нямам и дори само заради тях си струваше четенето. Ур също беше приятен, но далеч не блестящ, очаквах повече от него.
Били Блокадата – не можах да го довърша, ужасно ме отегчи всичкият този бейзбол... явно за мен беше нужно да съм фен  на играта, знам ли, изчетох една трета и не можах повече. Господин Съблазан и Малкият зелен бог... бяха за мен недоразвити. Може би имаха нужда от повече страници... може би просто не ги бива кой знае колко. Онзи автобус е друг свят, също недоразвит, но да кажем поне приятен.

# 659
  • София
Привърших със Страшни Сънища за продан 2 (започнах с втора част от мерак да прочета Ур, като един пристрастен към киндъла си индивид) – Не е най-добрият сборник на Кинг. Леко съм разочарована като цяло.
Най-много харесах Некролози, Пияни фойерверки и Летен Гръм, към тях забележки нямам и дори само заради тях си струваше четенето. Ур също беше приятен, но далеч не блестящ, очаквах повече от него.
Били Блокадата – не можах да го довърша, ужасно ме отегчи всичкият този бейзбол... явно за мен беше нужно да съм фен  на играта, знам ли, изчетох една трета и не можах повече. Господин Съблазан и Малкият зелен бог... бяха за мен недоразвити. Може би имаха нужда от повече страници... може би просто не ги бива кой знае колко. Онзи автобус е друг свят, също недоразвит, но да кажем поне приятен.

Относно тия страшни сънища за продан - аз започнах с 1, и още там си вися. Рядко тегави разкази, ама тегави, та тегави. Не знам..... на мен много рядко не ми допадаат негови разказни, ноо.... този път  Peace

Общи условия

Активация на акаунт