Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Отвратителна корица  Sick
Ще се насоча към някое чуждо издание!

# 136
  • София
e... корицата плаши  Joy няма спор в това Laughing

# 137
Нека поне да ги признаем, че този път всичко е в тон: малоумно заглавие, ненужно разделяне на две части, безумна цена и за десерт грозна корица Mr. Green

# 138
Ох, острите зъбки също като на клоуна от "То" Mr. Green

Това нов роман ли е? Нали не е преиздаване на някой стар, но с ново заглавие? И излезе ли вече на пазара? Извинявам се, ако е коментирано..

# 139
Това не е роман, а сборник с разкази. Нов е, първата част излиза на 12 май.

# 140
  • София
Нека поне да ги признаем, че този път всичко е в тон: малоумно заглавие, ненужно разделяне на две части, безумна цена и за десерт грозна корица Mr. Green
Плеяда направо удариха дъното  doh doh doh
Къде е тая грозотия, къде е тази корица:

teta75, нова книга е - да  Peace , сборник с разкази.
Само че у нас ще я издадат в две книги. Първата излиза на 12 май, т.е. след три дена.

Ich_Will_ , писали сме заедно  Grinning

# 141
От кой разказ е това човече?

# 142
От кой разказ е това човече?
Bad Little Kid

# 143
Благодаря!
Прочела съм вече почти 1\3 от Сърца в Атлантида и образа  на майката все повече ме дразни. Държи се отвратително с Боби... И
Скрит текст:
тъкмо стигнах до момента, в който боби разбра някои неща за баща си и се чудя защо е лъгала детето...  ooooh!
. От друга страна още не е ясно кои са пичовете с жълтите палта, за Тед също още нищо не е ясно.. Общо взето все въпроси. Дано се изяснят. Grinning

# 144
  • София
Не си чела Тъмната кула -нали? Тед и отрепките са свързани с поредицата.

# 145
Не си чела Тъмната кула -нали? Тед и отрепките са свързани с поредицата.
Не съм я чела. Ще я прочета и нея.

# 146

ЧРД, Кали  Hug

# 147
Kally May , Ich_Will_ , благодаря bouquet

# 148
  • Пловдив
Вчера в книжарницата прочетох предговора към разказите от първия том с разкази и на едно място имаше изброени няколко интересни сюжета на разкази. Тъкмо се канех да започна от тях, когато изречението завърши със звездичка - прочитам бележката под линия, а там пише нещо от сорта: "Точно тези разкази са във втория том" Grinning Grinning Grinning Опасни са!

Като изключим нелепото разделяне на изданието в два тома и смешното поставяне на разказите от предговора във втория том с цел поддържане на интереса, корицата също въобще не ми хареса - напомня ми тази на "Мъглата". Заглавието също ми звучи някак тромаво... Ще изчакам и втория том и тогава ще реша дали да си ги купя

# 149
  • София
Сборникът вече го има в нета Wink

Общи условия

Активация на акаунт