Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 015
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Меган, тъкмо Пожарникаря приключих онзиден. Доста доволна останах. 👌
Надявам се и на мен да ми хареса, аз обичам такъв тип книги. Пандемия, вируси и борба за оцеляване:D

# 481
Много малко са книгите на Стивън Кинг, които не съм чела. Тях обаче си ги държа малко като бели пари за черни дни - знам, че винаги мога да взема за четене нещо, което ще ми е много интетесно.
Книгите понякога ги помня, а понякога, не. Случва се книга, която ми е била много интересна, да я забравя като подробности, а друг път да помня някоя, която изобщо не ме е впечатлила.
Екранизации по Стивън Кинг избягвам да гледам. Не е същото като да четеш.

# 482
Не ми говорете за екранизации по книгите на Кинг, че преди няколко седмици засякох Зеленият път по телевизията за кратко и не исках да го гледам. Сигурно съм единствената, която не го е гледала и няма никакво намерение да го прави.

# 483
  • София
Не ми говорете за екранизации по книгите на Кинг, че преди няколко седмици засякох Зеленият път по телевизията за кратко и не исках да го гледам. Сигурно съм единствената, която не го е гледала и няма никакво намерение да го прави.

Тц, не си само ти, аз също не съм и нямам желание Wink Всъщност все по-малко желание имам за какви да е екранизации по него.

Или аз нещо не съм в настроение или Играта на Джералд няма да е моята книга... ама да кажем, ще й дам шанс до средата.

# 484
Специално Зеленият Път според мен е единствената брилянто направена екранизация по СК, грешите, че не го гледате:) И актьорската игра е много силна. И аз го засякох скоро и голямо циврене падна пак  Cry

# 485
  • София
"според мен е единствената брилянто направена екранизация по СК" е Изкуплението Шоушенк Wink

Аз да си призная актьора от Зеления път ми е страшно неприятен.

# 486
  • Varna
Аз  харесвам  екранизациите на Сияние с Джак Никълъсн и на Изкуплението Шоушенк Simple Smile

# 487
Специално Зеленият Път според мен е единствената брилянто направена екранизация по СК, грешите, че не го гледате:) И актьорската игра е много силна. И аз го засякох скоро и голямо циврене падна пак  Cry

Това е причината да не искам да го гледам. Колкото и добър да е филмът, колкото и силна да е актьорската игра, щом е изключително тежък и тъжен,  няма начин да му дам шанс. Ако не бях такъв фен на Кинг, надали щях да прочета книгата.

# 488
  • Ямбол
Аз си свалих пък да гледам "Бурята на века". Миналата седмица четох книгата и ми допадна. Кинг се е включил с мъничка роля  Sunglasses във първия епизод.

# 489
  • София
Вероятно след изуплението Шоушенк: ))) Wink

# 490
"според мен е единствената брилянто направена екранизация по СК" е Изкуплението Шоушенк Wink

Аз да си призная актьора от Зеления път ми е страшно неприятен.
Angel Dust, не знам защо така си приела този прекрасен актьор! Той направи толкова силна и запомняща се игра! Чела съм книгата и съм гледала и филма и настина той направи Джон Кофи истински и жив и напълно като в книгата  Blush
Изкуплението Шоушенк също гледах, дори беше наскоро. Страхотен филм!
Сиянието не съм чела и не съм гледала филма още!
Скоро гледах Мъглата - не беше  зле, но нищо кой знае какво...
Кери съм гледала и ми хареса, но не съм чела книгата и не мога да направя сравнение  baby_neutral

# 491
'Бурята на века' ме чака в купчинката заедно с 'Романът на Линдзи'. Електронно си свалих победителката от тазгодишното гласуване тук Simple Smile. Надявам се скоро да успея да ги прочета.
'Изкуплението' и 'Зеленият път' са много добри екранизации. и аз препоръчвам. Сиятнието също не беше лоша / с Брус Уилис ли беше? /.

# 492
  • Varna
'Бурята на века' ме чака в купчинката заедно с 'Романът на Линдзи'. Електронно си свалих победителката от тазгодишното гласуване тук Simple Smile. Надявам се скоро да успея да ги прочета.
'Изкуплението' и 'Зеленият път' са много добри екранизации. и аз препоръчвам. Сиятнието също не беше лоша / с Брус Уилис ли беше? /.
С Джак Никълсън

# 493
  • Ямбол
Сиянието не е ли с Джак Никълсън? Не съм го гледала, възможно е и да греша.

# 494
  • София
Sparks  - от разни други филми ми е неприятен. А иначе много хубави неща за филма съм чувала, но аз и книгата не съм чела, а и не я бързам нея.

Уф,  Играта на Джералд по някакъв странен начин ми напомня за Момичето, което обичаше... ама е повече гнусна, отколкото нещо друго... предполагам, че и към финала ще се развият сходно нещата, стига да успея да я дотътря до там.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 21:52 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт