Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 82 010
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Не знаех че има филм
Иначе книгата ми хареса доста, заедно със Сблъсък- най-много досега

# 511
Ако говориш за Червена роза има филм от 2002-ра.
http://www.imdb.com/title/tt0259153/   И дори Стивън Кинг се появява за малко. Grinning  Той и в други филми по негови книги е участвал с някакви дребни роли. Сещам се за Ланголиерите, Гробище за домашни любимци и Сомнамбули. Последният филм обаче е много зле.

# 512
От тази дискусия за филмите сме забравили да споменем, че може би най-трудно откриваемата и търсена книга на Краля, Момичето, което обичаше Том Гордън, беше преиздадена от издателство Сиела. Като обем е 200 страници и струва 13 лв. Остана само Долорес и картинката е пълна. За съжаление навремето Стивън Кинг е забранил да се преиздава Гняв, така че тя ще остане единствената с едно единствено издание.

# 513
  • София
Аз гледам, че Бард пускат на 27-ми преиздадена Капан за сънища...

Аз не се справих с Играта на Джералд, не разбрах с какво толкова очарова всички, двойката и семейните им отношения не ми бяха интересни до там до където четох, а първата среща с кучето такава погнуса ми докара, че повече не желая да отворя книгата... Mr. Green Stop... хем знаех, че точно това ме очаква, от момента, в който го чухме в далечината...

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 15:22 от Angel_Dust

# 514
И аз не бях очарована Rolling Eyes Поне ще помниш кучето Mr. Green

Чудя се дали съм чела или пък не Момичето, което обичало Том Гордън newsm78 И не си отговарям Mr. Green За какво идеше реч в нея горе-долу Thinking

# 515
  • Варна
И аз не бях очарована Rolling Eyes Поне ще помниш кучето Mr. Green

Чудя се дали съм чела или пък не Момичето, което обичало Том Гордън newsm78 И не си отговарям Mr. Green За какво идеше реч в нея горе-долу Thinking
Скрит текст:
За едно момиченце, което се загуби в една гора

# 516
Май не съм я чела, поне не помня. И усещане нямам, че съм я чела Rolling Eyes Ще взема да я купя, пък да видим Peace
Благодаря bouquet

# 517
  • София
Бъф... надявам се да го забравя кучето...ни щъ да го помня Simple Smile

# 518
Поне няма да се чудиш като мен дали си я чела де...
В Хеликон Момичето, което обичаше Том Гордън, е с намалене 10 процента - получих СМС, до 23.02.2017 Peace

# 519
  • София
Аз Момичето го харесах. Въпреки че, както писах намирам някакви сходства с Играта на Джералд, поне не избиваше на гнусотии, въпреки, че в онзи момент ми беше много тежко да я чета, точно синът ми също беше на 10 и все си го представях него на мястото на момичето... луда работа съм Simple Smile

# 520
  • София
В момента чета Клетка и се чудя как съм я пропуснала досега. Много ми харесва, чета я на английски. Стиви има мноооооого богат език, доста често ми се налага да търся значението на думите.  Laughing
Хвърлих едно оЧо на трейлъра на филма и останах като гръмната - Том е черен!  #Crazy То не, че не сложиха и Стерелца от Тъмната кула да е такъв, ама....

# 521
Няма нищо срамно в това, че си пропуснала Клетка. Има доста фенове на Краля, които не са му чели доста книги, а и Клетка не е сред най-популярните му произведения. Аз примерно не съм му чела едни от най-популярните му книги: Сейлъм'с Лот, Сблъсък, Нощна смяна(само няколко разказа), Особени сезони, Четири след полунощ, Тъмната половина и много други. Самюъл Джаксън и аз не го одобрявам в ролята на Том, ама какво да се прави.

# 522
На мен Клетка много ми хареса, но краят нещо ми се струваше претупан. Развали ми общото впечатление тогава.

# 523
  • София
Някой взе ли си вече новата книга на синчето Джо Хил - "Пожарникаря"? Някакви впечатления?
Аз много харесах "Кутия с форма на сърце", "Рога" също не е лоша, но можеше да е малко по-кратка.

# 524
Някой взе ли си вече новата книга на синчето Джо Хил - "Пожарникаря"? Някакви впечатления?
Аз много харесах "Кутия с форма на сърце", "Рога" също не е лоша, но можеше да е малко по-кратка.

Аз прочетох Пожарникаря преди няколко седмици, много ми харесва, a NOS4A2 още повече. Другите тепърва ще ги чета.

Общи условия

Активация на акаунт