Темата за СТИВЪН КИНГ - №13

• 81 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ronald - при тях нямаше ли някакви безумни цени за доставки, обаче...

За мен Гняв е една от най-добрите му книги, честно казано ми е страшно пресилена реакция това със спирането й от продажби и забраната за преиздаване... но както го чувства, в крайна сметка.

Не мога да кажа, тъй като аз си ги купувам директно от издателството им на Славейков.
Ако обаче е имало безумни цени за доставка, може би е добре да се пита на посочените телефони дали няма отстъпка или безплатна доставка при повече книги

# 616
  • София
И за мен е пресилена цензурата за Гняв. Толкова много други далеч по-брутални книги се издават без проблем...

# 617
  • София

За мен Гняв е една от най-добрите му книги, честно казано ми е страшно пресилена реакция това със спирането й от продажби и забраната за преиздаване... но както го чувства, в крайна сметка.

Не мога да кажа, тъй като аз си ги купувам директно от издателството им на Славейков.
Ако обаче е имало безумни цени за доставка, може би е добре да се пита на посочените телефони дали няма отстъпка или безплатна доставка при повече книги
Не им го знам издателството къде е и т.н., а и все пак не за всички е удобен Славейков, не всички са и от Сфия Wink Сега пуснах едно търсене и гледам доставка от сайта с цена 8 лв... еми мерси им за отстъпката с тази доставка Wink

# 618
  • София

Не им го знам издателството къде е и т.н., а и все пак не за всички е удобен Славейков, не всички са и от Сфия Wink Сега пуснах едно търсене и гледам доставка от сайта с цена 8 лв... еми мерси им за отстъпката с тази доставка Wink

Да, имам някакви подозрения, че не всички са от София, но пък за тези които са - дори и да не им е много удобен Славейков, ако някой ще си купува 10-15 книги, мисля че си струва  Peace отстъпката от 30%, като книгите се вземат на място.

За съжаление явно Плеяда нямат напредък по отношение на доставката….

# 619
А за Сиела не тръпнете в очакване за безплатна доставка, това съобщение май е там повече от година  Mr. Green
Не съм я чела Гняв, ще я потърся електронно  Peace

# 620
От сайта на Плеяда не може да се поръчва. Нали го нищихме това. Просто не работи...

# 621
  • София
От сайта на Плеяда не може да се поръчва. Нали го нищихме това. Просто не работи...
Ами нямам представа дали е нищено, но лично съм поръчвал без проблем по един следните начини:

• по имейл
    по телефон

Явно имат проблем със сайта, но потвърдени по мейл поръчки не отказват.

# 622
Защо е забранена Гняв? Извинявам се, ако сте писали.
Здравейте. "Гняв" не се преиздава не поради цензура, а защото Стивън Кинг е забранил, книгата да бъде издавана. Причината е, че в Америка са зачестили случаите на нападения в училище, някои от тях са вдъхновени от сюжета на книгата. Поради тази причина Кинг е настоял книгата повече да не бъде преиздавана.

# 623
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Гняв я има в Читанка :
https://chitanka.info/text/1565-gnjav

както и всички останали книги, с изключение на най- новите

# 624
Всъщност Буик 8 и Огън не са от най-новите, и въпреки всичко не се намират в електронен вариант на български език.

# 625
  • софия
От сайта на Плеяда си поръчах без проблем,но след като ми обявиха доставка шест и нещо лв за една книга,отказах.Сега от намалението на Сиела очаквам две книги,доставката е три лева.

# 626
  • София
Прочетох "Край на дежурството". Достоен финал на трилогията, хареса ми.
В никакъв случай не мога да определя книгата като скучна, напротив.
Изчетох я за три дена и ме държа в напрежение до края.
За разлика от предходните две книги, тук има мъничка щипка "Книг", която, макар и бегло, ми напомни на "Капан за сънища".
Трилогията като цяло не е нищо особено, но ми донесе удоволствие  Grinning

# 627
# 628
  • София

Не мога да разбера - ще има филми по всички тях или? Какво значи "they all look awesome?

# 629
Не мога да разбера - ще има филми по всички тях или?
Точно така  Wink

Общи условия

Активация на акаунт