Детски градини Варна-прием 2016

• 118 013
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Едва ли някой ще си чупи пръстите да попълни първата минута като има 25 дни. Ако пък се случи сайтът ще блокира и ще се откажат, а като намалее натоварването ще се оправи.
Подаване на документи първи не гарантира прием, т.ч. натискане е абсолютно ненужно.

# 976
Знае ли някой дали за филиалите се кандидатства отделно?

# 977
  • Варна
Знае ли някой дали за филиалите се кандидатства отделно?
Предполагам, че за филиалите, за които е обявена отделна бройка, ще се кандидатства отделно. Не за всички филиали са посочили отделна бройка. Например, за ОДЗ "Чайка" и филиала "Бисерче" са посочили обща бройка деца, което предполагам, че означава, че ще се кандидатства за градината и след прием ще се разпределят кои деца отиват в централната част и кои във филиала. Докато за филиал "Жирафче" към ОДЗ "Петър Берон" има обявени отделни бройки, тоест ще може да се кандидатства отделно за всяка сграда, предполагам.

# 978
  • have faith and be patient ..
КОЛКО ще е броят на задължителния минимален брой градини ?

# 979
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мисля, че няма задължителен брой, може и една да пишеш.

# 980
Smiteva, благодаря за мнението!

# 981
И аз се чудя за филиалите, но никъде не е описано. Sad

# 982
# 983
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Проект,според мен няма вариант  да се случи.

# 984
  • Варна
Здравейте,
имате ли информация от предни години дали обявените бройки за Пушкин са за основната сграда или част от децата ги преразпределят и към филиала. Гледам за някои градини отделно се кандидатства за филиал и се чудя дали тези ДГ, които имат филиали, но няма отделно кандидатстване за тях, бройките са само за основна сграда.

# 985
  • Варна
Които са с обща бройка после подлежат на вътрешно разпределение. За филиалите на някои ДГ никога не е имало отделно кандидатстване, а не просто да липсва тази година. Даже по-точно е, че за малко филиали има отделно кандидатстване.
После е въпрос на късмет и договорки къде ще разпределят детето, което не ке случва по много прозрачен начин. Някой беше споменал, че е по адресна регистрация, но е малко съмнително дали наистина е така.

# 986
Колко места са обявили Пушкин? Май бяха 32 ли? Гледах, но забравих. Това е само за основната сграда, там групата в момента е 37 деца. Във филиала са 22 деца (бяха обявени, но после добавиха още), но тази година май няма прием там, те нямат място за всеки набор и имат и нулеви години.

# 987
Здравейте. Търся информация за Светулка, Теменужка, Слънчо- основни сгради, филиали, обстановка, отношение към двцата, учители на бъдещите първи групи. Благодаря на всеки, който намери време и желание да сподели.

# 988
"Слънчо" няма прием тази година. За другите и аз се интересувам.

# 989
Слънчо няма в основната сграда, явно, в трите филиала има.

Общи условия

Активация на акаунт