Детски градини Варна-прием 2016

• 118 009
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 990
виждам, че при кандидатстване трябва да се отбележи, че няма задължения по чл. 87, ал. 6 от ДОПК...
Трябва ли предварително да се вади документ за липса на задължения от НАП, който да се представи в детската градина, заедно с документите при кандидатстване.... или само трябва да се отбележи, без да се представя документ?

# 991
може, аз понеже гледам за Одесос и там Слънчо е с 0 прием.

# 992
Филиалите са в Одесос  Simple Smile Нула е основната сграда, филиалите са изредени точно под нея.
Не ти трябва бележка, на място проверяват през интернет.

# 993
офф, Слънчо си изредили филиалите отделно... Другите ги дали общо... предполагам, че при кандидатстване за Слънчо обаче ще излязат общо...
къде онлайн се проверяват задълженията по чл. 87, ал. 6 от ДОПК?

# 994
  • Варна
"Слънчо" няма прием тази година. За другите и аз се интересувам.

аз доколкото знам 1 група Слънчо за във филиалите задължително, а като станат 2 група ги местят в основната сграда  newsm78 някой да каже права ли съм

# 995
Да,точно така. В Слънчо първа група са във филиалите и от първи юни ги местят в централна сграда.

# 996
  • С изглед към морето
Къде виждате свободните места по градини?

В раздел "Новини".

# 997
  • Варна
Някой успя ли да се пребори със сайта и да направи регистрация?

# 998
  • Варна
Блокира ли?

# 999
  • Варна
С регистрационният номер ли участва детето или в деня на класирането получават други номера, с които се въртят в системата?

# 1 000
Други номера получават.

# 1 001
  • have faith and be patient ..
оххх сайта е ужас , но най-накрая успях  Peace

# 1 002
  • Варна
И аз успях даже стана много бързо за 5мин.. даже бях забравила че една майка от площадката ме подсети 😁😁

# 1 003
С регистрационният номер ли участва детето или в деня на класирането получават други номера, с които се въртят в системата?

Други номера получават.

Аз не съм сигурна в това,че получават други номера.Вижте какво пише в наредбата:

"(4) На родителите/настойниците се предоставя индивидуален регистрационен номер от електронната система, с който се участва през всички класирания за прием през съответната учебна година ."

# 1 004
Означава, че с тази регистрация и регстрационен номер можеш да кандидатстваш и на следващи класирания, без да се регистрираш наново. После има система, която дава случайно число, което число е само за това класиране и никое друго.

Общи условия

Активация на акаунт