София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 123 524
  • 831
  •   1
Отговори
# 690
Ще съм благодарна, ако някой ми препоръча читав гинеколог наоколо. Ходила съм в Св. Петка за фетална при Стратиева, но тя е много натоварена, а нямам представа от другите лекари там.

# 691
Ще съм благодарна, ако някой ми препоръча читав гинеколог наоколо. Ходила съм в Св. Петка за фетална при Стратиева, но тя е много натоварена, а нямам представа от другите лекари там.
Не е съвсем наоколо, в ж.к. Иван Вазов, но никога преди не съм попадала на АГ, който с толкова търпение и внимание да обяснява всичко, което ме интересува (а аз питам много) и да ми разяснява всяко нещо от образната диагностика. Възрастна е, от семейна среда на видни АГ специалисти. Ако решиш, че това те устройва, тук има координати: https://superdoc.bg/lekar/d-r-dafinka-vlasova-1852/

# 692
  • София, България
Аз ходя при доктор Панова в Св.София на бул. България. Преглежда вторник и петък следобяд, със записване на час предварително.

# 693
  • София
Не е съвсем наоколо, в ж.к. Иван Вазов, но никога преди не съм попадала на АГ, който с толкова търпение и внимание да обяснява всичко, което ме интересува (а аз питам много) и да ми разяснява всяко нещо от образната диагностика. Възрастна е, от семейна среда на видни АГ специалисти. Ако решиш, че това те устройва, тук има координати: https://superdoc.bg/lekar/d-r-dafinka-vlasova-1852/

Тази докторка е класика. Само суперлативи съм чувала за нея Hands Plus1

# 694
Тази докторка е класика. Само суперлативи съм чувала за нея Hands Plus1
Наистина бях впечатлена. Дано не се откаже да практикува скоро, понеже възрастта й напредва. Съжалявам, че не съм я открила по-рано, измъчих се при какви ли не "светила" да ходя, които не знаят един прогестерон кога трябва да се изследва за случай извън стандартите, но поне от толкова четене сега знам колкото студент по медицина 3-та година. Laughing

# 695
  • София
Знаете ли дали в 20 дкц има физиотерапия? Или в района?

# 696
Да има. Намира се на подземния етаж.

# 697
  • София
Цитат на: alina_si link=topic=907651.msg35997731#msg35997731 date=15135195ир06
Да има. Намира се на подземния етаж.

Много ти благодаря за бързия отговор! Утре ще отида, за да проверя.

# 698
Здравейте, търся си нов ЛЛ и педиатър в района. Изчетох темата и намерих преобладаващо хубави отзиви за лекарите от МЦ Новорум. Оказа се, обаче, че вече е затворен. За съжаление, контактите на лекарите не са обновени в интернет и излизат тел. и адрес на Новорум. Дали може, някой, който още ползва услугите на д-р Кирилов, д-р Цветкова, д-р Иванова, да ми даде актуални контакти на кабинетите им. Благодаря предварително!

# 699
  • София
Здравейте, търся си нов ЛЛ и педиатър в района. Изчетох темата и намерих преобладаващо хубави отзиви за лекарите от МЦ Новорум. Оказа се, обаче, че вече е затворен. За съжаление, контактите на лекарите не са обновени в интернет и излизат тел. и адрес на Новорум. Дали може, някой, който още ползва услугите на д-р Кирилов, д-р Цветкова, д-р Иванова, да ми даде актуални контакти на кабинетите им. Благодаря предварително!

Д-р Петя Цветкова 0888727939
Д-р Даниела Иванова 0886320382

Добавям, че комбинацията Цветкова и Иванова за мен поне е ОК, защото си работят като тандем двете и съм ходила при Иванова дори без направление за педиатър. Преглежда детето и си иска сама направлението от Цветкова. ( И двете с детето бяхме записани при Цветкова).

# 700

Д-р Петя Цветкова 0888727939
Д-р Даниела Иванова 0886320382

Добавям, че комбинацията Цветкова и Иванова за мен поне е ОК, защото си работят като тандем двете и съм ходила при Иванова дори без направление за педиатър. Преглежда детето и си иска сама направлението от Цветкова. ( И двете с детето бяхме записани при Цветкова).

Къде работи Иванова?

Кирилов също работеше в тандем с Иванова, докато бяха в Новум, но вече не.
Той е в медицински център Царица Елеонора, зад 20 ДКЦ за 2рия етаж.
Телефонът му е 0888578761

# 701
  • София
Иванова си отвори нов кабинет с д-р Гергиев. Сега са на ул. Царско село 7, партер. Отделен вход от жилищната кооперация е. Улицата е успоредна на Дойран и излиза на бул. Гоце Делчев малко преди сладкарница "Неделя". В гугъл на карти ще я видите по-добре, че май не обясних като хората.

Иванова все още работи с Цветкова. Който има  нужда води директно детето при Иванова, а д-р Георгиев ходи до д-р Цветкова 1-2 пъти в седмицата и взема направления за децата, които са посетили Иванова.

# 702
Иванова си отвори нов кабинет с д-р Гергиев. Сега са на ул. Царско село 7, партер. Отделен вход от жилищната кооперация е. Улицата е успоредна на Дойран и излиза на бул. Гоце Делчев малко преди сладкарница "Неделя". В гугъл на карти ще я видите по-добре, че май не обясних като хората.

Иванова все още работи с Цветкова. Който има  нужда води директно детето при Иванова, а д-р Георгиев ходи до д-р Цветкова 1-2 пъти в седмицата и взема направления за децата, които са посетили Иванова.

Предполагам улицата е Царево село?

# 703
  • София

Предполагам улицата е Царево село?

Царево село, извинете!

# 704
  • София
Здравейте!
Ч.Н.Г. на всички!

Някой може ли да изкаже впечатления от работата с деца на УНГ д-р Маринова от 20 ДКЦ? Ходила съм при нея и останах доволна за себе си, но беше доста отдавна. Сега имаме  направление за малката.  Приемам отзиви и за други детски УНГ в околните квартали.

Общи условия

Активация на акаунт