София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 123 512
  • 831
  •   1
Отговори
# 720
  • София, България
Моите впечатления са следните: За качествен и съвестен екип най-харесвам тези:

https://www.google.bg/search?source=hp&ei=C21UWrKUIYLIwAL0o6 … 1.119.AzapKcrzPhc

Винаги, когато съм звъняла до 30 мин или съм имала някой вкъщи да ми отстрани проблема, или ако се обадя ми казват, че има авария и ми казват до кога ще е премахната, а в случай, че са ми помогнали по телефона, до 10-на минути съм имала обратно обаждане да проверят дали всичко е наред. ( Ползвах ги, докато живях вкъщи в кв. Лозенец). Сега от 2 години сме в кв. Бъкстон и моя приятел зор да минем на Близу, защото неговите родители били на Близу и били много доволни. Не са лоши, но откакто бяха закупени от Мтел никой не те пита искаш или не, ами ти натрапват някакъв техен Мтелски план. Би следвало без значение дали са купени или не да си доизпълнят договорните отношения. Изведнъж някакви елементарни канали като Диема ми пишеше, че са ми ограничени, а някакви канали, които до преди това съм нямала изведнъж се появяват, а пък други, на които съм държала изчезват. Телевизията им не става, това е моето мнение (Близу, Мтел - все тая) . Май сега мога да преподписвам, не съм решила какво да правя, но ако сменям интернет доставчика определено ще са горните.

# 721
  • София
Бях на Комнет преди 3-4г, но изведнъж станаха Скайнет и Комнет се оттеглиха...сега гледам имат обхват?!
Иначе нямах забележки.
Ще видя какво имат. Май ще проучвам за IPTV, по-кратък абонамент.
От мтел/близу чувам противоречиви мнения.

На Вива разширения пакет с 50мб/с е 22лв...тази ми каза че нямали проблеми с връзката..

# 722
На кои други оператори, освен Мтел и Виваком може да се връщат програмите? Тези комнет не съм ги чувала, но откакто сме на Виваком, тази функция не я заменям, много е удобно това връщане.

# 723
  • ту тук, ту там
На Булсатком Фюжън може също.

# 724
  • София
И Комнет също читав интернет доставчик, но каналите са спряли развитието си на 2009г сякаш...

Това Mtel now на смарт ТВ дали ще мяза на нещо, като временно решение (месец за месец на 3лв, 70 канала).

Стигнах до основните варианти - дилемата Вива - Мтел

Вивата имат 1месец тестов период, но май само на интернета. цената е 23лв за пакет с 50Мбит.с ,  каналите са към 176 (37 са HD),
Ако вивата имат тестов 1месец ТВ+Нет > ще се пробвам там. Имат опцията "пренареждане на каналите'

FiberNet 50
9.80 лв/мес
TV L+  170+ канала от които 37HD (към 176 общо)
12.99 лв/мес  => Крайна цена: 22.79 лв/мес
до 50 Mbps скорост на download/до 25 Mbps скорост на upload
неограничен мобилен интернет без месечна такса
безплатен антивирусен софтуер ESET NOD32, безплатен Wi-Fi рутер, статичен IP адрес.
 ------------------------
 при Мтел с добавка към мобилен план (+21лв) ~160 канала (33HD, +70Мбит/с повечето се дублират с SD). Ще се опитам да разпитам съседите как е.

Мтел с това Близу - ми е малко рисковано. :Sunglasses

Другия въпрос е как е обслужването, на Вива нямам план... и ще ме цакат по 30ст/мин за връзка с оператор, иначе ми се струват по-надеждни и богати на опции/канали.

# 725
  • София
Момичета, за много години!
Някой да може да препоръча жена в квартала да гледане на дете (на 3.5год)? Живеем близо до Околовръстното и Цар Борис, на 5 мин от спирката на трамвай 5 на Павлово или на Околовръстното. 
Търся някой, който да я гледа, само когато е болна и не ходи на градина. Плащането ще е фиксирано на месец. Ще се радвам на препоръки Simple Smile  bouquet

# 726
  • София
Къде водите децата на зъболекар? Подозирам, че малката има два кариеса, но не знам при кого да я заведа.

# 727
Тук при доктор Русева.

# 728
  • София, България
Мен цял живот ме е било страх от зъболекари, сега на дърти години си намерих зъболекарка, която да ме предразполага и да премахва, не цялото, но поне част от напрежението... и винаги след това се чувствам добре, но за съжаление тя е доста далеч от нашия квартал и за това няма да давам координати, но ако някой иска да смени зъболекаря си и иска да пробва моя винаги може да ме попита.

# 729
Да питам за очен лекар или оптика в която работи очен лекар. Става въпрос за  установяване на диоптър и поръчка на очила на възрастен.

# 730
  • София
Аз ходя тук и съм много доволна https://g.co/kgs/zKcMNd

# 731
Аз ходя тук и съм много доволна https://g.co/kgs/zKcMNd
Благодаря ти, търсих по наблизо , но ако не намеря другаде ще отида там!

# 732
Благодаря ти, търсих по наблизо , но ако не намеря другаде ще отида там!
При тази лекарка съм ходила няколко пъти и е доста читава. Hands V

https://superdoc.bg/lekar/d-r-tanya-dimitrova-250/

Гледам, че на сайта й са сложени цени, но работи и с НЗОК, аз с направление ходих при нея.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 17:37 от soul81

# 733
  • София
Аз ходих в оптиката в Билла на бул България. Нямам база за сравнение, но не са ме разочаровали. Пратиха ме там служебно с ваучер и не платих нищо за прегледа, затова не мога да кажа и колко би струвало.

# 734
  • София
Къде водите децата на зъболекар? Подозирам, че малката има два кариеса, но не знам при кого да я заведа.

Д-р Люба Байнова, Хиподрума, бл. 142А. Ако искаш, мога да дам телефон.

Общи условия

Активация на акаунт