Пролет цветна е на двора, смело ЮНЧЕТО бърбори - 12

• 57 064
  • 399
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Това с малките дрехи е гадно. Аз имах такъв случай миналата година и попитах дали се пази касовата бележка, отидох и замених комплекта.
Самата аз като купувам дреха за подарък пазя касовата бележка докато не ми кажат, че размерът е точен.
Можеш да продадеш малките дрехи в ОЛХ и да купиш други на детето.

# 196
Нашият РД е на 30.06. Днес се изакал в гърнето за пръв път и аз, за съжаление съм го пропуснала...

# 197
  • Пловдив
Тази сутрин и махнах памперса и след 40 мин се отказах и го сложих пак.

За това време смених 5 броя клинчета, много често се напишква и въобще не и пукаше, че е мокро. На гърне не иска да сяда още от преди, ходим направо в тоалетната, там се разсейваме с телефона, иначе на става. Ама докато отидем се е напикала....Оффф

И вашите деца ли толкова често пишкат!?

# 198
Ние от няколко дена сме без памперс през деня. Имаме 2 напикавания само, но го слагам на всеки час на тоалетната. Но разбира, че трябва да е без памперс и голям рев, не иска гащи  Sad . Такова чудо не съм имала с по-големите.

# 199
Не пишка често, но по много, но при момчетата може би е различно.

# 200
Extreme, сигурна ли си, че не пишка по малко, после да се усеща, че не трябва да пуска и да се стиска. И така няколко пъти.
Дари, може да пробваш да увеличаваш интервалите. Защото понякога децата се напъват да пишкат само и само защото знаят, че трябва да го направят. Нещо като: "Мама ме слага на гърне, ще се напъна да се изпишкам". А реално могат да задържат повече.

# 201
Някое детенце ползва ли тротинетка или колело за баланс? Получихме и двете за рожденния ден, но ми се струва рано...

# 202
Тротинетка кара от март, а колело без педали от месец и вече е като хуна и с двете Simple Smile

# 203
  • Пловдив
моите карат тротинетки, единия особено я е овладял до съвършенство, на колело за баланс не мога на този етап да ги накарам да се качат, нещо ги притеснява Rolling Eyes

# 204
  • Пловдив
За рождения ден купихме тротинетка, за една вечер й хвана цаката и си я кара с удоволствие.
За баланс байка май трябва да са по-високи, разбира се, ако детенце си върви по-височко може и сега да се вземе. Моето дете е дребно, около 87-88см и колкото и желание да има да се справи с баланс байка не може, затова пък се научи да върти педалите и триколката се трансформира в колело. bowuu

Пловдивските мами, има ли приети за ясла ?  
Аз уж живея в голям квартал и би трябвало да има места, но се оказва, че по-лесно ще вкарам детето в район Централен, отколкото в Тракия..... newsm78

# 205
Ние "летим" с колело за баланс 10 цола. Имаме го от зимата и го търкаляше вкъщи. От както времето позволява сме с него навън и вече сме доста добри. Сега обмислям и едно Мини Микро. Баща му казва, че е малък, но аз не съм на това мнение... то и за колелото беше така.

# 206
Маги има баланс байк, но не и е интересен, може да го бута просто не я кефи.Но за сметка на това пробва на брат и ролерите и се влюби в тях  Grinning Справя се държана за една ръка  bowuu

# 207
  • в Кошера
Тротинетка, баланс байк, количка за яздене, триколка... си стоят в гаража... тотален игнор от Негова страна.  Mr. Green Joy Laughing

# 208
  • Пловдив
Пловдивските мами, има ли приети за ясла ? 

Ние сме в Кичука и не сме приети. Аз от доста време ги следя, няма места изобщо в яслите. Надявам се на класирането на 14.09, сега съм в платен отпуск до края на октомври.

# 209
  • Варна
Тротинетка, баланс байк, количка за яздене, триколка... си стоят в гаража... тотален игнор от Негова страна.  Mr. Green Joy Laughing

Моят хубостник е същият. Само баланс байк няма, но при нулев интерес към другите превозни средства засега няма да купуваме.

Общи условия

Активация на акаунт