Пролет цветна е на двора, смело ЮНЧЕТО бърбори - 12

• 57 056
  • 399
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сладолед давам, студени напитки-не.

# 226
и аз давам сладолед понякога, но студени напитки - Не

# 227
  • Варна
Сладолед не давам, защото не искам да го светвам колко е вкусен. Обожава да разглежда фризерите със сладолед. Иначе му давам кис. мляко, диня и др. директно от хладилника. Не ги изваждам предварително, както правех преди.

# 228
Сладолед давам рядко, но и той няма голямо желание , повече яде празни фунийки.Студени напитки,не.

# 229
  • Пловдив
Още не съм давала сладолед, че само това ще иска после. Вмомента сме на вълна сок. Давам от хладилника всичко останало - кисело мляко, на Фибела плодово мляко, плодове и т.н., само вода от там не давам.

# 230
  • Пловдив
моите не проявяват интерес към сладолед, веднъж единия опита, не повтори, ама те като цяло не са от ящните и искащи определени храни, студени напитки също не давам Peace

# 231
Сладолед дадох само веднъж и то полу разтопен- още някак си ме е страх да давам съвсем охладен, определено се хареса. Но ние вкъщи не сме особени фенове на сладоледа и рядко се купува. Освен това от няколко месеца се върнах към ангажиментите си и наех леля ми за детегледачка, та прекарвам време с Ивчето само вечер. Иии всичко от хладилника претоплям до стайна температура.

Иначе моето момиченце досега не говореше, само бебешки, а сега всеки ден научава по нова дума  Simple Smile

# 232
  • София
Мария има голямо желание за сладолед - близне/гризне два пъти и ме кара да го прибирам. Само меракът ѝ е голям. Тя не харесва студени напитки/храни и затова недолюбва и сладоледа. Ако ѝ дам мляко от хладилника - ме кара да го топля. И така ...
Много говори - направо ми се пръска главата от нея на моменти. Батковците я учат постоянно. Сега знае да казва ОК, изговаря го Океу. И като ѝ кажа да направи нещо, отговаря: Аааа, бе, океу. (Ааа, добре, ОК.)
Имам напредък с премахването на памперса. Вече пишка на тоалетната, голямата работа още не я вършила там обаче. Има доста инциденти и сменям гащи. Rolling Eyes
Много харесва да ходи на плажа, не мога да я извадя от водата. Днес имаше доста водорасли, помислих, че ще ѝ е неприятно и ще си стои на пясъка. Но тя се повъртя малко, помрънка, че имало трева в морето, видя, че не са заплаха и пак влезе.  Crazy

# 233
От хладилника давам всичко и няма проблем. Сладолед не харесва! Ако аз си взема и му предложа почва едно пищене - "не ика" (х 100, докато не му се скарам и не кажа, че аз ще си го ям). Иначе съм пробвала почти разтопен - хапва, ама без мерак. С ходенето на гърне имаме известен напредък, но и инциденти. Един ден върши почти всичко в гърнето и даже пишка и навън ( в смисъл като сме на разходка), а на другия ден - почти не сяда на гърнето и всичко е на паркета ( но не умишлено според мен, май му трябва още време докато се научи да се контролира).

# 234
Ние сладолед от миналата година ядем.Особено този на клечка,много му харесва.Първоначално като му подам не го иска отваря устата,усеща хладината и се дръпва,но след 1 мин хваща клечката и го излапва за нула време.Той попринцип топли храни не обича,ако е от хладилника по ще го яде отколкото ако е хладко.Сок и други неща давам от хладилника без проблем.Само водата му стой на стайна температура.
Започнах да го отказвам от памперса.Първия ден ме съсипа през 15 мин сменяхме мокри гащи.И не,че не разбира ами на пук ми го правеше.Следващите дни е по-добре през 30 мин го водя в банята да пишка.Купих му едно много слдко детско писоарче и пишка прав в него.Инциденти за сега няма.Бързо схващат,но си трябва постоянство с тях.

# 235
Аз давам сладолед от скоро, ама го събличам по гащи, че иначе дрехите стават целите в сладолед.

Нещо  не мога да махна памперсите. Като го сложа на тоалетната, върши си работата, но сам много много рядко показва.

# 236
Сладолед яде от миналата година покрай брат и.Не я пазя от студено и нищо не притоплям, опита ми с баткото показа, че това изнежва

# 237
Момичета да ви върна малко назад във времето. На някоя от вас да и се е случвало в началото на бременността да е имала отлепване на плодния сак? Питам защото аз съм бременна в началото още и вчера бях на преглед, и доки ме притесни, че имам отлепване.

# 238
  • София
Ами лежане и лекарства. Случва се често да има отлепване.

# 239
Да така е! Но ми е странно, понеже нямам болки и кървене, ми изписаха само но шпа 3*2 и то само защото съм ин витро! И нямало проблем да се разхождам по 20мин сутрин, защото слагам прогестеронов гел вагинално, който се разнася само след движение!

Общи условия

Активация на акаунт