Пролет цветна е на двора, смело ЮНЧЕТО бърбори - 12

• 57 055
  • 399
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да, това се пие основно . след 16та седмица, може магнезий.

# 241
  • Варна
Musle, честито! Спомням си, че и първото ти детенце беше инвитро. Спокойствие, усмивки и раждане в 40 г.с. ти пожелавам Simple Smile

# 242
  • в Кошера
musleto, честито! Много лека бременност и прекрасно здраво бебче!  Heart Eyes Hug

По въпроса - отлепването на плодния сак е често срещано явление, в повечето случаи, придружено с кървене. Спазвай предписанията на лекарите и всичко ще бъде наред!  Peace

# 243
 Благодаря момичета  Hug 
Да, и първото е ин витро!

# 244
Честито и от мен  bouquet Вървиш по моите стъпки с 2 дечица ин витро Simple Smile

# 245
  • Пловдив
Мусленце, честито  bouquet много се радвам за увеличаващото ви се семейство Grinning

# 246
Благодаря Моме, Гуги! Дано успеем да го закрепим, че е трудно, когато ин витрото е правено в друга държава и там изписват едни медикаменти, а тук други. И отричат едни други леченията си.
Моме честито и на теб за номер 2 Simple Smile Да растете живи и здрави!

# 247
Musleto Честита радост Hug желая ви всичко да мине леко и успешно  bouquet
Мами и ние мислим за номер две даже започнах имена да измислям  Laughing да ми се начуди човек. Пък и не искам разликата да е голяма помежду им.. спира ме това че предстои ясла и търсене на работа ooooh! че после няма да имам майчинство, пък и не е само до парите искам и Вики до някаква степен да е самостоятелна та да ми е по-леко, но когато Господ реши тогава ще се случи  Crazy сега я отучвам от памперса вече 3ти ден е на гащи ту в гърнето ту в гащите не иска да си казва когато й се пика пък няма и усета да стиска  Rolling Eyes кажете номер с който да и покажа или накарам? Обяснявам и как, какво що но сякаш не ми обръща внимание пък и като и е мокро не и пука. Твърда съм и няма да сложа памперс та да видя дали ще свикне  Heart Eyes

# 248
  • Варна
Сядаш на гърнето и показваш Simple Smile При някои работи...Давам акъл, но и моето дете е още с памперса.

# 249
  • София
Време, всичко си иска време.
Трябва да има време да свикне това малко мозъче да мисли, да изпраща сигнали за задържане на процеса, после да изпраща сигнали, че нещо ще се случи и трябва да предупреди преди да се е случило.
Време и постоянство.

Късмет и успешен финал на бременните мами. Simple Smile

# 250
Прави сте  newsm78 но никакво развитие няма за това ще и слагам памперса когато сме навън и докато спи вечер. Вчера бяхме навън първо се опика след което се гологъзихме за да я смена а след това се и наака Stop направо изкипях тъй като клечихме през 10 мин и явно без резултат, явно не е готова иначе говори и знае какво да казва но не иска  baby_neutral е ще чакам явно яслата там да се залъже покрай децата пък и навярно там лелките ги слагат постянно може би няма да им се тресът както ние и я ги сменили я не, но с много майки с които съм говорила ми казаха че когато едно дете почувства че иска и може е много по-лесно от раз става без излишни нерви и разправии.. все ще дойде момента в който ще го махнем ...  Praynig Hug

# 251
Здравейте,относно приучването до гърнето на детето имам въпрос.Как мога да оставя на гащички малкият вкъщи като об ича да седи на леглото в спалнята?Как си опазихте от намокряне-легла и всички тапицирани мебели?

# 252
Bonnie&Clyde никак. Опишахме всичко. Матраците са с протектори, дивана е за пране и килима също.

# 253
Здравейте,относно приучването до гърнето на детето имам въпрос.Как мога да оставя на гащички малкият вкъщи като об ича да седи на леглото в спалнята?Как си опазихте от намокряне-легла и всички тапицирани мебели?
С протектор

# 254
Мдаааа, то дивана само не беше опикаван, но не му се размина. Ние вече мога смело да се похваля, не само сме без памперс, но и почти нямаме инциденти. За непросветените като мен до преди няколко месеца- изисква време и шансът да се научи детето за седмица е повече от мижав. При нас отне месец, от пишкането навсякъде до контролиране и ходене до тоалетна, гърне, градинка. Така че не очаквайте светкавични резултати и не се предавайте. Малкия само вечер е с памперс, но в 90% от случаите е сух, та даже си ползвам една пампа по няколко пъти. От доста време и следобяд не се напишква.

Общи условия

Активация на акаунт