Пролет цветна е на двора, смело ЮНЧЕТО бърбори - 12

• 56 789
  • 399
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Нинив, сигурно е от зъбките. Ей като излезе и последният зъб, ми светна. Две години голям нощен рев падна. Сега като реве, пък се чудя по каква причина. И малко се ошашквам, ако ревът е по-продължителен. Преди си имах редовно извинение - ми, зъби, а той, милият, може и от друго да е плакал.

Дари, никакъв напредък. Най-много още някое животно да е почнал да имитира. Ако го накарам да каже "баба" примерно, не го прави. Да не говорим за някоя по-сложна дума. Купих му някакви образователни игри. Не му се играе с тях, малко е насила работата. Може би са му труднички и затова губи интерес. Но ще го мъча. И логопедка съм му намерила, само да й свърши на жената отпуската. Ще го водя да го види.

# 301
  • Пловдив
Гледам анкетата и се чудя, всички които са отговорили с "да" ли ще ходят на ясла!?

Защото и аз така гласувах, обаче всъщност не сме приети на ясла. Вече го имам за проблем, от три месеца сме подали заявление в системата и днес пак нищо, а много се надявах, че имаше повече обявени места от предишни класирания. Кандидатстваме в Пловдив в Кичука. Как записахте децата на ясла, аз вече си мисля че е мисия невъзможна. Трябва през октомври да се връщам на работа, а няма кой да ми гледа детето. ooooh!

# 302
Синът ми е приет на ясла в Кичука благодарение на братчето си, което му "носи" допълнителна точка. Иначе много зле положението наистина.

# 303
  • Пловдив
В кичука всяка година има проблем с яслите..., защо не кандидатстваш и в друг квартал, помня, че около Сточна гара имаше ясла. Иначе, моя син тръгва тази седмица на ясла, аз на работа и сърчицето ми се е свило. Дано бързо се адаптират и дечицата, и ние.
ГУГИТО, вие тръгнахте ли на яслата, как е?

# 304
  • Пловдив
не сме тръгнали още, на 12 е планирано, но аз не смятам да имат редовни посещения Rolling Eyes

# 305
  • София
Общо взето ако няма братче/сестриче в градината, за да носи допълнителна точка, мисията е невъзможна. При мен е трето дете и има доста точки - приеха я от раз. При батковците положението беше плачевно - големия го приеха във втора група чак, поради отказали се деца от ДГ, а малкия го набутахме, защото беше със СОП (детска астма) и хиляди уговорки с директорката.  Rolling Eyes
На 5.10 Мария тръгва на ясла. Не ми се мисли какво ще е - тя не се отлепва от мен, голям зор ще е.

# 306
Моят син го приеха от първия път с 19т. в ДЯ Приказен свят ( води се район централен). Днес му беше първи ден и на обяд отидох да си го прибера със свито сърце - и чудо... детето не искаше да си тръгва! С хиляди уговорки тръгна с мен. Седеше до г-жата и ме гледаше, като непозната 😎 Ние също имахме притеснения, защото не ме пуска до тоалетна да отида без да е до мен, нооо... Изненада! Ще видим след седмица как ще е, когато ще остава за цял ден.

# 307
  • Варна
Мусле, дано твоето детенце да е изключение. Но на доста деца, включително и на моето, първите дни им е интересно, а после следва рев.

# 308
Моят син го приеха от първия път с 19т. в ДЯ Приказен свят ( води се район централен). Днес му беше първи ден и на обяд отидох да си го прибера със свито сърце - и чудо... детето не искаше да си тръгва! С хиляди уговорки тръгна с мен. Седеше до г-жата и ме гледаше, като непозната 😎 Ние също имахме притеснения, защото не ме пуска до тоалетна да отида без да е до мен, нооо... Изненада! Ще видим след седмица как ще е, когато ще остава за цял ден.

Ние бяхме първите два дни така и после....дойде големия ужас. Рев, рев и сополи до обяд, не се успокоявала от нищо докато не я взема. И така две седмици. Сега вече е друго, но началото беше...запомнящо се.

# 309
Теди ходи от месец някъде, почна я задна хрема, та я спряхме 3 дни. Ходи винаги с желание, дори лелите казват, че се учудват,пу, пу. Но тя много обича децата и е общителна , където и да сме, види ли детенце, веднага е при него. Дан само ми е здравичка, голямо облекчение е да ходят децата с желание, на родителите е по-леко. Ако ми реве сутрин, ще я мисля цял ден Tired

# 310
  • Пловдив
Момичета, да се похваля, взеха че ни приеха на ясла на последното класиране в Пловдив. Hug

# 311
И Славян с голямо желание ходи - но от снощи пак е болен, хрема, подкашля и вдига до към 37,5 градуса  Tired оставих го в къщи и ще наблюдавам.

Исках да ви попитам - цепнали са му се ъгълчетата на устичката, познато ли ви е? Почти съм сигурна, че е някаква гъбичка, защото като пуснах гърлен секрет преди 10дни имаше кандида. Мазах го със сода, но сега се чудя с какво... не искам да го водя до педката за това, че там съвсем ще се доразболее както чакаме по час- два. Имате ли опит с нещо подобно?

# 312
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, отдавна не се бях включвала и много се радвам, че групичката ни е още активна  Grinning
При нас имаше изненада, готвех се да тръгвам на работа, на ясла никъде не ни приеха, въпреки, че е трето дете и има някакви допълнителни точки. Намерих един кооператив, където може би имаше някакъв шанс да ни приемат и....изненада с две чертички  Party Бебето е непланирано, но мнооого желано. Според докторката чакаме момиче  Grinning Та сега вместо токчетата и костюмите за работата, ще стягам багаж за родилното, дано всичко да е наред  Praynig
Иначе още се боря с гадене, повръщане и всички екстри на бременността  Sick Но се чувствам щастлива  Crazy
Каката и баткото - големия са много щастливи, много им се било гушкало бебе, а Давид май още не осъзнава новината.
От тримата той е най-палавия, за първи път се наложи да заключвам шкафове с химикалите, с ножовете и стъклените неща. Другите ми деца сякаш повече слушаха, докато Давид е същински тайфун, спи малко, дивее много, непрекъснато пее на висок глас, тича и се смее, пу-пу да не му е уроки. Говори съвсем като възрастен, членува правилно, спазва минало и сегашно време, само бъдеще време май още не му е ясно, но е малък още.
Аз много се изморявам, ама то при мен е и от бременността. Отгоре на всичко в момента се отбиваме, че с тез чувствителни зърна заради бременността ми се реве. Слава Богу, той все по-рядко търси "папото" и май мечтаното ми плавно отбиване върви по план Simple Smile Ще видим бебка като се роди, дали няма пак да иска да суче.

# 313
Мама Галка, честито!Здраво и пухкаво бебе на финала!
Понякога мисля за 3-то дете, но...точно ме повишиха, глътнах въздух и съм си набелязала някой лични цели ...та май ще си остана с наличните 2.
Гаги , ако е болен от това му е цепната устат, не бързай с кремчета и лекари.
Маги ми лепна някакъв сопол, устните ми се напукаха жестоко като стара боя  Rolling Eyes
Е нас е лудница иначе, ясленче и първолаче ..

# 314
  • Варна
Мама адашке, честито! С четири дечица няма да скучаеш Simple Smile Имам приятелка с четири - пълна лудница е. Цялата рода помага в отглеждането им.

Общи условия

Активация на акаунт