Пролет цветна е на двора, смело ЮНЧЕТО бърбори - 12

• 56 789
  • 399
  •   1
Отговори
# 285
Гаги на нас хомеопат ни изписа Имунокинд вечер преди лягане по 2таблетки.Преди да почне ясла не е боледувал,даже само той е бил здрав от цялото семейство.Всички ни беше натръшкало,аз даже с пневмония бях,а той все в мен се завираше и се гушкаше.Почна ясла и през седмица е болен.Изкарахме и ларингит с антибиотик.
Баба ми/бивша мед.сестра/ ми казва,че отделянето от домашната обстановка и родителите сваля имунитета на децата понеже се чувствали не сигурни на друго място с други хора.Когато свикнат и приемат яслата за познато място освен сигурността и самочувствието се вдигал и имунитета.Всичко е до психика.

# 286
Моята госпожица ще посещава ясла, ако я приемат.  Peace
Иначе всички ми се чудят защо изобщо ще я пращам - нямала какво да научи там. Тя е от много приказливите, учтивите думички ги знае и използва от както стана на 1 година, може сама да се съблича и облича, сама да се храни, знае песнички, даже и за гърнето сама се обслужва - като и се доходи си го взема, събува се, сяда, избърсва се, обува се и си го изхвърля.
Единственото, с което може да има проблеми е дисциплината - никак не обича да и се противоречи и да не я слушат какво приказва, както и да дели нещо - играчки, време, внимание и т.н., затова ми се иска да я приемат, че там да се научи.

# 287
Здравейте момичета! Честито на всички с бебчета, да са здрави и щастливи и вие покрай тях !
Моят човек ще трябва да почва ясла/ градина, тъй като ми се налага да се върна на работа, но той е толкова лепнат за мен, че понякога си мисля, че ако имаше възможност щеше веднага да се върне в корема Simple Smile))) Отказах се от кооператива и си харесах една частна градина , пък да видим.

# 288
  • София
Сега ако споделиш и коя е тя Simple Smile
Аз днес посетих една частна и освен двора нищо друго не ми хареса.

# 289
Бях писала за лекия ларингит - ужким мина, спряха ни лекарствата, но една влажна кашлица се мъкне вече близо 20 дена... Водя го всяка седмица на преглед - нищо му нямало, даже при друг педиатър последния път - пак това потвърди.

Давам Имунокинд 3 пъти по една таблетка, самоизписах си го, но започвам да се психирам дали от него не задържа тази кашлица...

Ох и едно питане - препоръка за инхалатор? Май това ще взема да пробвам за тази кашлица...

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 00:04 от Gaggi

# 290
  • в Кошера
Ох и едно питане - препоръка за инхалатор? Май това ще взема да пробвам за тази кашлица...

OmronPeace

# 291
Гаги ларингита винаги има останъчна кашлица около месец.Сополи имали малчо?
Е ние сме с омрон, купуван заради постоянните ларингити на баткото като малък, не видях някакъв вълшебен ефект.
След 4-тата годива просто ги надрастна.

# 292
  • София
В болниците ползват Omron.
Ние сме с rosmax, но и аз не съм впечатлена като цяло от инхалаторите.

# 293
  • Пловдив
у нас инхалаторът стои като непотребна вещ Rolling Eyes

# 294
у нас инхалаторът стои като непотребна вещ Rolling Eyes
И у нас е така!

# 295
  • София
А аз съм доволна от инхалатора. Нашият е Филипс, съвсем обикновен.
Малкият ми син беше с детска астма, която вече е надраснал явно.
Изведнъж започваше честа и суха кашлица. Направо полудявах, като чуех, защото ми беше ясно, че са му в кърпа вързани инжекцията Солу Медрол и антибиотика, противоалергичен сироп, и така всеки месец. След като го диагностицираха, взех инхалатор и постепенно гореизброените лекарства намаляха. Цяла зима също пиеше препарат да разширяване на бронхите.
Инхалациите с физиологичен разтвор, Вентолин или друг препарат (+ капки да нос, противотемпературни) понякога беше единственото лечение.
Така, че мога да кажа, че тежките състояния, в които е изпадал синът ми не са се случвали откакто купих инхалатор.
Естествено не е вълшебна пръчица и да очакваме от една инхалация да спрат сополите и кашлицата.
Идеята тук е, чрез инхалатора лечението да е локално, директно към носоглътката и белите дробове. Лекарствата не натоварват в такава степен черния дроб, както като се приемат през устата.

# 296
Благодаря ви за мненията!  bouquet
Мики няма сополки. Втората педка усети задна хрема и предписа Виброцил, струва ми се че почти изчезна.

Славян много неспокойно спи откакто е на градина; там е много спокоен и весел, но нощем е страшно в къщи... И не мога никак да го успокоя, чудя се какво му стана, дори и при зъбите не е било чак така.

# 297
  • Варна
И моето момче плаче нощем, откакто е на ясла. Не е тъй страшно, както беше със зъбите, но от месец и половина-два /откакто излезе и последният зъб/, бях забравила да ме буди плачещо дете. Че и трудно се успокоява...

# 298
И при нас го има нощния рев, не всяка нощ, ама много често и трудно се успокоява. Не го свързах с градината, защото той и преди ми ги правеше тези номера, но сега е много по-често. Може би емоциите им са в повече. Но не знам наистина защо така плаче.
gallizia,
Скрит текст:
как сте с проговарянето? при нас няма напредък, говори си на неговия, основно с гласни звуци

# 299
  • Русе
Моята още не ходи на ясла, ама си реве нощем...Какво ли ме чака като тръгне на ясла...Но и задните кътници никакви ги няма. За сметка на това с говоренето е на шест. Не млъква, прави изречения, че и логически връзки, тия дни забелязах, че се опитва да разказва приказката за бабата и мечката:-)

Общи условия

Активация на акаунт