Искам помощ за София

• 4 841
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте може темата да не е за тук ама ми предстои пътуване до София за изложението на абит. рокли в Музей" Земята и хората" зад хотел Хилтън на въпроса ми е къде някъде там има безопасен паркинг да оставим колата и да сме сиг че няма да има инциденти. Благодяря ви предварително ако темата не е за тук пренасочете ме към друга ☺

# 1
  • София
Под НДК, откъм Фритьоф Нансен, има май платен.  Вижте района каква зона е - синя, зелена. Паркираш, плащаш с СМС или на служител и няма проблеми. Наблизо има и мол с паркинг.

# 2
  • София
Музей" Земята и хората" зад хотел Хилтън на въпроса ми е къде някъде там има безопасен паркинг да оставим колата и да сме сиг че няма да има инциденти.
МОЛ-а, срещу х-л Хемус.

# 3
Кой мол е там ? Не искаме на синя или зелена зона ако се забавим да не стане така че да не сложат скоба 😃

# 4
  • София
Кой мол е там ? Не искаме на синя или зелена зона ако се забавим да не стане така че да не сложат скоба 😃
http://www.ccs-mall.com/

# 5
  • Sofia

Забавна си... hahaha

City Center-ът е въпросният мол, но дори и в него са безплатни едва първите 20 мин. Flutter

Аванта няма в столицата, мда. Hug

# 6
  • София
Виж втората снимка - музеят е в десния край, паркинга на мола в левия, горе зад мола. www.google.bg/maps/uv?hl=bg&pb=!1s0x40aa8506c1c96147:0x6e63153c1d7c6200!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e1!4shttps://ssl.panoramio.com/photo/6091465!5z0LzQvtC7INGF0LXQvNGD0YEgLSBHb29nbGUg0KLRitGA0YHQtdC90LU&sa=X&ved=0ahUKEwjkobakkpHLAhVCP5oKHWLfD4kQoioIajAM
Sorry, че го давам така, но иначе не излиза нещо.

# 7
  • София

City Center-ът е въпросният мол, но дори и в него са безплатни едва първите 20 мин. Flutter

Е, тя ще си цака де, ма иска да е сигурна, че няма да има поразии. Аз така разбрах. Simple Smile

А, аванта все още се намира тук-там. Grinning

# 8

Забавна си... hahaha

знам че няма и за това питам моловете ми се струват по безопасни 😃

# 9
  • Sofia
   В какъв смисъл "по-безопасни"? newsm78

# 10
  • София
Хич не са безопасни паркингите на моловете.
Вчера в подземен паркинг на МОЛ имаше обир на инкасо и стрелба.
Авторката, какво толкова я мислиш колата? Няма кой да ти открадне таралясника.
Аз имам такси, не се заключва от 3 год. седи си така и никой не го е пипнал.
И един непоискан съвет - не разчитайте на изложението за абитурентска рокля. Ходила съм - потресаващ кич.
Но пък ако ви влече ....

# 11
Не знам от къде ще пристигнете в София, но за да не влизате в центъра с кола (през деня е голям трафика и е трудно и бавно придвижването,  трудно намирането на място за паркиране изобщо и скъпо ако сте в синя зона)може да ползвате място за паркиране около спирките на метрото, където на повечето места е безплатно. Ако идвате от автомагистрала Тракия на спирка Интер експо център на бул. Цариградско шосе има подземен паркинг с такса за съответния престой.   От там с метровлакчето до спирка Сердика 1, прехвърляте се на спирка Сердика 2, без да излизате от метрото и слизате на спирка Европейски съюз -  пред музея Земята и хората.

# 12
Не знам от къде ще пристигнете в София, но за да не влизате в центъра с кола (през деня е голям трафика и е трудно и бавно придвижването,  трудно намирането на място за паркиране изобщо и скъпо ако сте в синя зона)може да ползвате място за паркиране около спирките на метрото, където на повечето места е безплатно. Ако идвате от автомагистрала Тракия на спирка Интер експо център на бул. Цариградско шосе има подземен паркинг с такса за съответния престой.   От там с метровлакчето до спирка Сердика 1, прехвърляте се на спирка Сердика 2, без да излизате от метрото и слизате на спирка Европейски съюз -  пред музея Земята и хората.
ще пътуваме от Благоевград мислим да разчитаме на навигацията и да паркираме на този мол Сити център и от там за 5 мин пред музея 😄

# 13
Хич не са безопасни паркингите на моловете.
Вчера в подземен паркинг на МОЛ имаше обир на инкасо и стрелба.
Авторката, какво толкова я мислиш колата? Няма кой да ти открадне таралясника.
Аз имам такси, не се заключва от 3 год. седи си така и никой не го е пипнал.
И един непоискан съвет - не разчитайте на изложението за абитурентска рокля. Ходила съм - потресаващ кич.
Но пък ако ви влече ....
все пак си имам известен страх  а за изложенитето искам просто да разгледам

# 14
  • Тра-ла-ла
Това някаква нагласа на провинцията ли е, че в София е опасно да си оставяш колата newsm78 ?! Аз съм с пловдивска регистрация и да чукна на дърво - за 8 години не съм имала проблеми.

Точно срещу споменавания МОЛ има малък паркинг с/у заплащане 2лв/ч. Ето линк:
http://www.bgmaps.com/link/2F67B3BEA6DF37BB7FB81E9D81A3613C

Общи условия

Активация на акаунт