Няма как възрастна жена да дойде от провинцията, да се събере останалата част на родата и да не отида.
Какво да и обясня, като ме покани по тел?
Здравунка не те е дочела
Не подарявам на 1 март мартеници на никой. Чакам те да ме поздравят и да ми подарят. Мииии, нали съм Марта
След това е 8 март, ми нали съм Мама

Жива и здрава да е, а и всички около нея! 

Дали изобщо трябва? Та това си е самопонятно, по подразбиране.

)
В това време търговците на вратата притеснени, че са ги измамили тях (вместо те да измамят), започнали да звънят на пожар, но човекът бил зает с по-неотложни и невъзможни да бъдат прекъсвани занимания, та работата се проточила и излязла от контрол и в двете направления - човекът не може да излезе, а те не могат да влязат и да си вземат "подаръците", та да си тръгнат по живо, по здраво. Освен това отвън не знаят какво става вътре и все повече накипява "справедливо" възмущение от ега ти наглия тип, дето грабнал "подаръците" и се заключил вътре. Събрали се хора на площадката, от мухата станал слон и добре че в това време се прибрала дъщерята от училище. Те само дето не влетели барабар с нея и вратата, да си търсят "правата" и да си изливат възмущението. Момичето изяснило въпроса, но се получило допълнително усложнение, защото в бързината човекът влетял в тоалетната със споменатите злополучни подаръци, та се наложило известно изчакване...Но поне страстите се успокоили, хората на площадката се поразвеселили даже и вече планирали как ще спукат от майтап комшията.