Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 631
  • 995
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Много хубав цвят Heart Eyes И косата изглежда жива.
Аз след като се къносвах няколко пъти миналата година,сега се чудя какво да я правя моята коса  Thinking Фризьори са ми казвали,че боя не хваща в/у къна.Косата съм си я "обезцветявала" с вит.Ц.,малсени бани/маски също.
Много исках да си я направя синя или хубаво лилаво (ама наистина лилаво).Фризьорката ми казва,че няма как без да е обезцветена.
Та вариантът ми е червено,защото вече наистина ми писна да съм "натурална"  Laughing И така..мисля вече няколко месеца хах.

# 136
Аз се правих с натурална къна и нямах никакви проблеми с боя след това. Къната ми докарваше едно рижаво червено, с боя съм махагон.

# 137
  • Варна
И аз с натурална .
Проблемът е че исках други цветове,но вече склонявам и на червено.Трява само да измисля какво.Хем ми харесват тъмни-малина например,хем не искам мн да си  потъмнявам цвета.
Големи драми Laughing

# 138
  • София
И аз с натурална .
Проблемът е че исках други цветове,но вече склонявам и на червено.Трява само да измисля какво.Хем ми харесват тъмни-малина например,хем не искам мн да си  потъмнявам цвета.
Големи драми Laughing

И да стане тъмна малина има ли червено се отмива и изсветлява. Проблемът на червените коси е , че искат постоянно да се поддържа цветът.

# 139
  • София
Аз се правих с натурална къна и нямах никакви проблеми с боя след това. Къната ми докарваше едно рижаво червено, с боя съм махагон.

Имаш ли снимка на махагоновата си коса, че и аз сега съм взела някакво махагоново на Lakme Simple Smile

# 140
  • Пловдив
Winterflame, много хубав цвят, много ми е любим. Притеснява ме тази Палете, колкото пъти съм се правила с нея, после ме е яд. Доста силна ми идва.

Момичета, може и да сте коментирали, но да попитам, някой ползвал ли е тази боя: http://www.mmbeauty.eu/bg/products/1_cats/nuance-mm-beauty/#img86
Ползвала съм други цветове и съм доволна, не гори косата, но не знам това да не би да падне твърде бързо. И Гарние ми действат добре, но пусто няма хубаво червено там /или поне аз не съм намерила/.

# 141
  • Варна
aria_82 да зная.Била съм червена доста време и ми е ясна вечната борба за интензивен цвят  Laughing

# 142
Ето това е с Lakme 7.50 с 6 % окислител. Не очаквах да стане пак толкова тъмно. А бях си изсветлила преди това косата с витамин ц. Следващия път мисля да си взема ELEA 6.66 Някой отзив?

Скрит текст:

# 143
  • Бургас
Много хубав цвят и коса. Heart Eyes

# 144
  • София
Ето това е с Lakme 7.50 с 6 % окислител. Не очаквах да стане пак толкова тъмно. А бях си изсветлила преди това косата с витамин ц. Следващия път мисля да си взема ELEA 6.66 Някой отзив?

Скрит текст:

Их, не ми отваря снимка , за да видя. И аз съм взела Лакме, но само коректор 0/95. Предполагам, че и при мен ще стане тъмно.

# 145
Здравейте! Последно се боядисах с Макадамия 6.666   И мога да кажа че това е моят цвят. Боята е супер щадяща косата, цвета стана невероятен /ще се опитам да кача снимки/ И след няколко измивания, ми харесва дори още повече. Истината е че при всяко миене на косата се стича водопад от червено. След около седмица ще повторя цвета отново. Боята е голяма и за моята къса коса я ползвам на два пъти.

# 146
здравейте момичета, да попитам за консултация, изсветлявах си косата , но не мога да докарам цвят, все има жълтеещ оттенък, и сега се чудя дали да не я направя с елеа 7,46, харесва ми този цвят, но дали ще стане на моята коса, по принцип ми е черна косата, сега съм я изсветлила към пепеляв лешник, само с боята дали ще се получи цвят, не искам да я изсветляват, че ми я изгориха, и измива ли се този цвят  newsm78

# 147
  • София
Здравейте! Последно се боядисах с Макадамия 6.666   И мога да кажа че това е моят цвят. Боята е супер щадяща косата, цвета стана невероятен /ще се опитам да кача снимки/ И след няколко измивания, ми харесва дори още повече. Истината е че при всяко миене на косата се стича водопад от червено. След около седмица ще повторя цвета отново. Боята е голяма и за моята къса коса я ползвам на два пъти.
На мен пък ми идва доста агресивна боята на Макадамия. Явно си зависи от косата. Иначе като цвят е най-наситен, но при мен и тя се изми Sad

# 148
  • Бургас
При мен е същото положението. Sad

# 149
  • Sofia, Bulgaria
wantmenow изпуснах ти снимките, ама да ти кажа за боята на Елея. На мен мк докарва страхотни цветове, но е страшно нетрайна. Измива се за отрицателно време при мен.

Общи условия

Активация на акаунт