Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 641
  • 995
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
wantmenow изпуснах ти снимките, ...

Аз все още виждам снимките ѝ в скрития текст. Peace

# 151
# 152
  • Sofia, Bulgaria
wantmenow изпуснах ти снимките, ...

Аз все още виждам снимките ѝ в скрития текст. Peace
Хмммм странно. Може би защото съм от таблета да не се виждат.  newsm78

sunrise_67 мисля, че ще ти се получи добре цвета, без да се налага да я изсветляваш, но (както вече написах)  при мен се измиваха страшно бързо всичките им цветов, които пробвах.

# 153
Благодаря, NostenYastreb, попитах за елеа, защото русорусокоските я похвалиха, че не изсушава и прави хубав цвят, а мнения за сайъс този цвят , тя по- добра ли е?

# 154
За снимките най-вероятно трябва да сте логнати в Gmail нямам друго обяснение защо някой ги вижда друг не.
И аз ще пробвам следващия път ЕЛЕА пък то и без това всяка една боя до сега има кусур ... или ще цапа много или ми дапа косата или цветът не е добър ... Rolling Eyes

# 155
  • София
Момичета, на колко дни се боядисвате? Мен така ме дразни като ми се измие цветът, но се опитвам поне на 20 дни да е.

# 156
Аз изкарвам 30 дни. Измита неизмита така си ходя. Не искам много често да я боядисвам.

# 157
Ако през това време имам повод ще трябва да се боядисам, нямам как. Но иначе гледам да се мажа на 30 дни поне.

# 158
И аз 30 дни ...

# 159
  • Бургас
Всеки месец се боядисвам.

# 160
  • Sofia
   Леле, момичета, разбихте ми всички илюзии. Crazy Laughing Дори и когато бях платинено руса, не съм се изсветлявала на всеки 30 дни, камо ли сега, когато съм само с боя и не се опасявам от наличието на грозно показващи се тъмни корени. Simple Smile Боядисвам се веднъж на 5-6 месеца, но в момента не съм мацала цвят от много по-дълго. Peace

# 161
Здравейте Hug
Искам да ви споделя и моето мнение: най-доволна съм от Палете Делукс със 7 масла (балсамът със 7 масла е божествен, не съм срещала досега такъв балсам!! даже си го търсих ама не се продава  Confused). Понеже искам възможно най-яркото червено, но БЕЗ да се изсветлявам, съм пробвала доста бои. Аз лично не съм доволна от SYOSS, Loreal Casting Creme Gl... , Garnier Olia, разни други видове на Палете и още някои други бои, чиито имена не помня вече Laughing

# 162
Аз се боядисвам през 2-3 месеца, понеже косата ми не расте  Confused дори да порасне съвсем мъничко (0.5 см), те корените ми не изпъкват кой знае колко. Боята ми има само един недостатък - цял месец хавлията ми се оцветява след всяко къпане  Laughing

# 163
Здравейте!

Въпросът ми по- скоро е към тези, които живеят във Варна... Тъкмо реших да се отказвам от червеното и да оставя косата си да расте без да я тормозя излишно и видях, че в Елитис са заредили бои на Лорвен... разрових се из темите тук, намерих номера на боята, която искам, но не я открих в 2 техни магазина. Въпросът ми е виждали ли сте да се продават в друг магазин, понеже имаше огромно разнообразие от цветове, но естествено точно този го нямаше... Докато намеря си взех оцветяващ балсам в цвят тъмна вишна, но още не съм го пробвала..

Благодаря Simple Smile

# 164
  • София
Аз няма как да не се боядисвам всеки месец, защото имам доста бели коси и не ми е комфортно да имам корен с побеляла коса. Максимум до сантиметър пускам и се боядисвам, а и червеното за един месец е трудно казано, че е червено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт