Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 661
  • 995
  •   1
Отговори
# 165
И аз така максимум до сантиметър пускам. Също съм с доста побеляла коса и като израсте е адски грозно.

# 166
  • Бургас
Аз нямам грам бели косми,но пак на месец се боядисвам,защото боята много бързо "пада". bouquet

# 167
може ли да попитам има ли някакво правило да се определи какъв нюанс от червената гама отива на дадено лице, вчера се намазах с един меден цвят, при мен се получи нещо, като светъл коняк, за следващия път мисля да е по -тъмно, в правилната посока ли съм Simple Smile, избирам цвета по това дали ми допада на 'гледане' не знам дали ми отива или не, днес един ми казва отива ти следващия не и така се редуват  Joy

# 168
Здравейте, някой ползвал ли е безамонячните бои сайас 5,22, води се цвят малина и гарниер олиа, интензивно червено 5,60 . Интересувам се цвета става ли наситено червено и какви са ви впечатленията от боите . Коя е по- добра .

# 169
  • София
може ли да попитам има ли някакво правило да се определи какъв нюанс от червената гама отива на дадено лице, вчера се намазах с един меден цвят, при мен се получи нещо, като светъл коняк, за следващия път мисля да е по -тъмно, в правилната посока ли съм Simple Smile, избирам цвета по това дали ми допада на 'гледане' не знам дали ми отива или не, днес един ми казва отива ти следващия не и така се редуват  Joy

В това клипче е обяснено за цветовете на косата в зависимост от тона и подтона на кожата и кое на какво отива.  Не само за червените коси, а за всички.  Мисля, че ще е полезно.
https://youtu.be/WgsDvBPQgKE

# 170
Благодаря

# 171
Здравейте, някой ползвал ли е безамонячните бои сайас 5,22, води се цвят малина и гарниер олиа, интензивно червено 5,60 . Интересувам се цвета става ли наситено червено и какви са ви впечатленията от боите . Коя е по- добра .

Ползвала съм на Syoss gloss sensation - много е малка като грамаж - стана интересен цвят, който ползвах но не ми стигна. Косата стана мека.
Олиата - ползвах я няколко пъти пак прави косата хубава, но много цапа и пада. И то след всяко измиване цял месец. Даже един път ме валя дъжд и цялото ми бяло сако стана червено. Слава богу се изпра.

# 172
  • Бургас
Подкрепям напълно последния пост. Peace

# 173
  • София
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1468583532s.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1468583635p.jpg
Резултата след боядисване с Lakme 0/95. Принципно е коректор, а не основен цвят и ще видим колко ще издържи. На слънце е много ярко и наситено.

# 174
Aria ,много хубав цвят , изсветлявала ли си косата си , преди използване на коректора ?

# 175
  • София
Аз бях черна преди време, после ми изпраха косата и преминах през различни червени бои. Сега последно доста ми се беше поизмила и засега хвана добре, но имайки предвид, че е коректор не очаквам да се задържи дълго. Ще пиша отново след няколко измивания.

# 176
  • Sofia, Bulgaria
aria_82 наистина страхотен цвят ти се е получил. Дано ти се задържи по-дълго  Peace

# 177
Благодаря ти , моята коса след дълго пране пак си е тъмна , няма как да ми се получи светло виолетово  Confused

# 178
  • София
Не ти ли се изсветли след прането?

# 179
Не , уж 2-3 пъти ми я праха и нищо ..

Общи условия

Активация на акаунт