Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 677
  • 995
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не , уж 2-3 пъти ми я праха и нищо ..
Моята само един път и то от наситено с години черно. Докараха я до светло червеникаво-рижава. После я боядисаха пак в тъмно виолетово, после с Лорвен се боядисвах с 30% оксидант, с няколко други бои с висок процент оксидант и сега с Лакмето с нисък процент.

# 181
Може би си е и до фризъор , ако един фризъор не знае правилната техника и след 10 пранета и боядисване няма да се получи . Толкова са и кадърни .

# 182
Здравейте бих искала да стана червенокоса  Simple Smile в момента съм светло кестенява. Пробвала съм различни цветове без русо и червено. използвала съм боите на Лореал, но не съм доволна. Последния път пробвах Garnier colour naturals  и резултата беше много добър. Въпросът ми е коя от боите на Garnier - olia, colour naturals, colour sensetion, nutrisse - да ползвам, за да получа наситено тъмно червено?

# 183
Здравейте, може ли да споделите впечатление коя марка боя е най-трайна и цветът не се измива? Има ли изобщо такава?

# 184
  • София
aria_82 , много хубав цвят!
Замислям се дали да не пробвам 0/99, на снимки из нет-а изглежда страхотно!
Аз много искам ярко, ярко червено, но дори фризьорката ми не може да намери правилната комбинация с  коректори, за да го докара толкова интензивно, колкото аз искам.
Мазах се и със Seri, изгори ми косата ужасно.

# 185
  • София
aria_82 , много хубав цвят!
Замислям се дали да не пробвам 0/99, на снимки из нет-а изглежда страхотно!
Аз много искам ярко, ярко червено, но дори фризьорката ми не може да намери правилната комбинация с  коректори, за да го докара толкова интензивно, колкото аз искам.
Мазах се и със Seri, изгори ми косата ужасно.

След две измивания боята още е наситена. Съвсем леко в краищата ми е по-светла, но моята коса е прана и , колкото е си избива. Аз също се колебаех между тази, с която съм и номер 0/99. Момичето от магазина ми каза, че и двата стават наситени и нямат оранжев оттенък.

# 186
Здравейте.Отскоро и аз съм червенокоса.Постигнах наситено червено с Елея.Проблемът ми е,че като си измия косата,докато изсъхне ми боядисва блузата.Всички бои ли пускат така или само по-евтините?

# 187
и аз се боядисах с елеа преди 2 седмици, медения цвят , но не забелязах да пуска, единствено, се изми много бързо и ми изсуши косата

# 188
Здравейте.Отскоро и аз съм червенокоса.Постигнах наситено червено с Елея.Проблемът ми е,че като си измия косата,докато изсъхне ми боядисва блузата.Всички бои ли пускат така или само по-евтините?
По-голямата част от боите пускат. Много е досадно. Само кастинга не ми е пускал, но той пък ми пада косата от него  ooooh!

# 189
  • Бургас
Всички бои досега са ми пускали,отврат е. ooooh!

# 190
Хоп, и аз при вас.
Моят цвят естетвения е тъмно кестеняво, от една година го боядисвам в червеникави нюанси като съм преминала през всички безамонячни бои. Сега ме е обзела нова лудост - най-горния слой на косата го правя черен, а долния (2/3) червено. Искам интензивно червено, горе - долу с цвета на черешата, за да има контраст с черното без предварително изсветляване. Какво ще ме посъветвате?
Последно съм с е цапала с Мейандра (ила там както се казва), но не ми допадна резултата. Чудя се дали да не пробвам СендиДо следващия път.

# 191
Маяндра трайна ли ти се видя, изтощи ли ти крайщата много?

# 192
Маяндра трайна ли ти се видя, изтощи ли ти крайщата много?

Не, косата ми си беше много добре след нея, но дали е трайна не мога да кажа. Аз се боядисах едва преди три дни и дори още не съм мила косата да видя дали ще тече червена водица.

# 193
Аз съм много доволна от Cramer Colour 8.43 с окислител 20. Цвета е страхотен и много траен. Боядисвам я 1 път в месеца.

# 194
Записвам се и аз в червенокосата тема  Grinning

Здравейте, може ли да споделите впечатление коя марка боя е най-трайна и цветът не се измива? Има ли изобщо такава?

При мен трайна се оказа Лореал Exellence - тя си е амонячна, както и Preference - тя им е най-скъпата за домашна употреба, но там трудно намирам червена. Не знам защо, или се свършва бързо, или не се търси много и рядко я срещам. Casting ми се изми бързо, а и изтощаването е като от амонячните. От Гарние не съм доволна от никоя. Eleа в началото беше добре, после падна, изтощи ми косата, изобщо - разочарована съм. По-скъпите на Арома и Рубелла също са ми били трайни, но пък Арома си спомням, че беше доста агресивна. Всяка боя се измива Simple Smile Трябва да внимаваш с какво и как я третираш после. Важното е така да се отмива, че цветът пак да изглежда добре. На мен ми харесва чак след 2-3 измивания.

С Cramer се правех някога... Но трябва специално да ходя да си я купувам, а не просто да мина през аптеката или дрогерия. Пробвала съм и боите на Farcom - Mea Natura, и те са ми били сравнително трайни, с много хубав цвят. Някои казват, че изтощават, аз не съм забелязала повече от обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт