Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 617
  • 995
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Здравейте,

Някой да е ползвам MATRIX SR-R? Води се боя за кичури. Близо година се боядивах с AFFINAGE, но B-RED ми розовее, а аз искам наситено червено. Последния път се боядисах с боя La Strada, но пак не ми хареса резултата. Confused

# 586
  • София
Защо не опиташ с Lakme Collage 0/99. To e интензивно червено. Аз използвах 0/95 - ставаше страхотен малиново червен цвят.

# 587
  • София
Здравейте,

Някой да е ползвам MATRIX SR-R? Води се боя за кичури. Близо година се боядивах с AFFINAGE, но B-RED ми розовее, а аз искам наситено червено. Последния път се боядисах с боя La Strada, но пак не ми хареса резултата. Confused
Не съм, но съм смесвала от Афинаж-а рижавото и червеното точно за да не ми розовее.
Ариа, малиновото червено е баш с розов подтон Grinning
Нещо такова се получава като тон, като смеся, макар че пише, че тук е правено само с червеното. Ето го източника:
https://affinageeducators.wordpress.com/
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 16:50 от The Catcher in the Rye

# 588
  • София
Здравейте,

Не съм, но съм смесвала от Афинаж-а рижавото и червеното точно за да не ми розовее.
Ариа, малиновото червено е баш с розов подтон Grinning
Нещо такова се получава като тон, като смеся, макар че пише, че тук е правено само с червеното. Ето го източника:
https://affinageeducators.wordpress.com/
Скрит текст:
Да знам, че малиново червеното е розовеещо, което целях аз Simple Smile Затова и препоръчвам друг номер, който е ярко червен без розови оттенъци . Аз използвах 0/95, а не я я насочвам към 0/99. Някой се беше правил с нея и каза, че за първи път е постигнал ярко червен цвят.

# 589
  • София
Здравейте,

А AFFINAGE  не Ви е агресивна към косъма и нали е оф скалп. Аз веднъж я използвах, стана страхотен за мен цвят, но някак си ми натовари косъма.

# 590
  • София
Грешката е моя. Не обърнах внимание на номерчето. Embarassed
Ами, аз само веднъж съм ползвала точно за корени. Не ми горя, но и не беше супер. Вероятно ще се пренасоча към някоя друга. Може да видя тази, която ти препоръча, ако не е офф скалп Peace

# 591
  • Бургас
Момичета,какво е оф скалп?Много се извинявам за невежеството,но съм с чувствителен скалп и не знам това добре ли е за скалпа или не е.
Благодаря предварително Hug bouquet

# 592
  • София
Че не e добре да се маже близо до/по скалпа, по- скоро за кичури по дължините.  Peace

# 593
  • София
Грешката е моя. Не обърнах внимание на номерчето. Embarassed
Ами, аз само веднъж съм ползвала точно за корени. Не ми горя, но и не беше супер. Вероятно ще се пренасоча към някоя друга. Може да видя тази, която ти препоръча, ако не е офф скалп Peace
Ами спрямо Affinage e много по-щадяща и не е офскалп. Аз си я взимах от Златна рибка и там момичетата ме насочиха към нея. А някъде назад в темата една мацка се прави с ярко червената 0/99 и каза, че  най-накрая е постигнала цвета. На стр.14 е коментара на мацката за 0/99.

# 594
  • Бургас
Че не e добре да се маже близо до/по скалпа, по- скоро за кичури по дължините.  Peace
bouquet

# 595
  • София
Аз се боядисвам на 2-3 месеца, в кафявата гама.Много харесвам този цвят но все още не съм открила точната марка боя пък.Нямам много бели коси-един поразхвърлян кичур.Като наближи време за боядисване косата ми започва да оранжавее!Чудя се от какво става така-дали по-бързо побелява, дали от боята се изсветлява.Някаква идея да имате или да ви се е случвало?

# 596
  • София
Аз бях с яркото червено Simple Smile
Лакме 0.99 с 6% оксидант.
Имайте предвид, че пада за около 2 седмици.

Скрит текст:

Цветът е наистина страхотен, но аз в лудостта си минах на ярко розово. Simple Smile
Интересното е, че ми е далеч по-лесен за поддръжка.

# 597
Някой ползвал ли е Farmavita и ако да какво е мнението ви?☺

# 598
  • София
Аз бях с яркото червено Simple Smile
Лакме 0.99 с 6% оксидант.
Имайте предвид, че пада за около 2 седмици.

Скрит текст:

Цветът е наистина страхотен, но аз в лудостта си минах на ярко розово. Simple Smile
Интересното е, че ми е далеч по-лесен за поддръжка.

Червенокосите нямаме угодия Simple Smile Аз от ярко малиново червено минах на тъмно виолетово.

# 599
Ако имаше някакъв най-минимална вероятност да ми отива коренна промяна в цвета, ето това щеше да е: https://www.youtube.com/watch?v=wlNbG5rm9EA
На 7.35 някъде се вижда преди-след. Разкооошен цвят, толкова изискано стои. Кажи-речи единственото "червено", което според мен би отивало на всеки тип личност, стайлинг и т.н. (Ако изключим разни оттенъци.)
Завиждам малко  Grinning Но може би някоя от вас ще си направи нещо такова и ще ми зарадва окото.

Някаква идея как се води този цвят в България -  Copper brown? Искам нещо, което да не е прекалено червеникаво, но и да не е сивкаво кестеняво като сегашния ми цвят.
Скрит текст:
Ох, това е невероятно, мисля, че би могло да ми стои. Евентуално ще го обмисля за есента.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 10:10 от bambinnah

Общи условия

Активация на акаунт