Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 624
  • 995
  •   1
Отговори
# 570
Пррпоръчайте ми моля боя махагон,на тъмно кестенява основа какво ли ще ми се получи?
Кастинг махагон някой ползвал ли е?

# 571
  • Sofia, Bulgaria
Каролин Бингли, Кастинга по принцип става по-тъмен от показаното на опаковката, поне на моята коса де. Аз бях доволна от Олия. На тъмна основа,обаче, с безамонячна боя по-скоро май само отенък ще докараш. Според мен в началото пробвай с някакъв по-светъл цвят, който искаш да постигнеш, но боядисвай първо дължини и после корени. Peace

gali-presi и аз като mariqivanova799 действам. Боядисвам първо около челото, после започвам от пътя на едната страна, после на другата и накрая тила. За около 10тина мин съм готова. Стоя винаги по 5 мин. по-малко от указаното, без да броя времето за боядисване, т.е. ако е казано да се стои 30 мин. аз стоя 25 + 10 мин. за боядисване.
Малко шантаво го обясних, но се надявам да се разбира  Hug

# 572
  • Варна
Обясни идеално  Simple Smile
Утре съм да ме боядисва.Ще го засека и ако пак му отнеме повече от половин час(само мацане),това наистина ще ми е последното посещение.Наистина е адски неприятно за мен.Досадно и мога да кажа изнервящо занимание.Както и да е.Мерси момичета Peace

# 573
  • Бургас
gali-presi,трябва колкото се може по-бързо да те боядисва,защото иначе ще ти изгори косата.То ако толкова се бави по-добре някоя приятелка да те боядисва.А и сама можеш да опиташ.Никак не е трудно или сложно.Купуваш си една хубава четка,моята е от Лили и беше около 2 лв.Удобна е,стабилна е,достатъчно широка е.С нея ми е много приятно да се боядисвам.

# 574
  • Варна
Най-много следващия път да впрегна ММ Mr. Green
/Зная че не е трудно ,но сама на тила няма да мога да се оправя като хората/
Иначе фризьорът има теория,че след един момент боята спирала да действа или нещо такова и не можело да се изгори косата Rolling Eyes Да бе..както и да е.

# 575
Някаква идея как се води този цвят в България -  Copper brown? Искам нещо, което да не е прекалено червеникаво, но и да не е сивкаво кестеняво като сегашния ми цвят.
Скрит текст:

# 576
Cooper,Cinamon,Медно червено(нешо такова е).Чудесен.

# 577
  • София
Последния път се направих с Афинаж b- Red. Доволна съм, че хвана добре, но залитна в пънкарско червено. Добре, че беше само в корените. Сложих отгоре балсам оцветител и си стана дамското червено, което харесвам. Не знам дали бих я ползвала пак.

# 578
Здравейте!Искам кестеняво с червен отенък и си взех Олиа 5.60,дали ще го постигна,на светлокестенява основа?Притеснявам се, да не стане наситено червено,въпреки че боята е безамонячна.

# 579
  • Бургас
Ще стане наситено червено Аз се боядисвах с Олиа 6.66 и първо стана тъмно,но след няколко измивания си стана много червено.Имам много бели коси и директно си стават наситено червени.Защо не си вземеш Лореал Кастинг,май имаха точно кестеняво червеникаво,скоро го гледах в Лили.

Дами,на колко време се боядисвате? Боядисвах се на 14.05,но ми се ще другата седмица пак да се боядисам.Хем имам израстнали корени,които вече се забелязват,хем около слепоочията ми си личи много,че е бяла косата,хем като цяло цветът има нужда от освежаване.

# 580
Ще стане наситено червено Аз се боядисвах с Олиа 6.66 и първо стана тъмно,но след няколко измивания си стана много червено.Имам много бели коси и директно си стават наситено червени.Защо не си вземеш Лореал Кастинг,май имаха точно кестеняво червеникаво,скоро го гледах в Лили.
Да,стана доста наситено червено,надявам се като се поотмие,да остане само отенък,защото в момента е доста ярко червено.Незнаех,че Кастинг има такъв цвят,другия път ще опитам с него Peace Благодаря  bouquet

# 581
Здравейте!  Ще ми препоръчате ли хубава боя за коса. Последно като ходих на фризьор да ме боядисва след седмица нямаше и помен от боята

# 582
  • София
Аз много се чудя между Lorven 9.22 I Koleston 55/66...

# 583
  • Перник
rosinka, аз последните два месеца се боядисвах с Чифели и Инг колор. Чифелито е трайно, но много ми изсуши косата,  втората повече ми хареса. И двете бои са професионални, но се намират в козметичните магазинчета, струват около 12 лв ( боя 100 мл + 150 мл окислител).

# 584
 Много благодаря
Ще пробвам втората,че и аз съм чувала за чифели,че мн изсушава косата,пък моята е тънка .

Общи условия

Активация на акаунт