Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 512
  • 995
  •   1
Отговори
# 765
Наистина е хубав и й отива! Пък аз винаги съм мислела, че 77/44 е по-оранжавеещ...
Оранжевеещ е. Всички с 4-ка в номера са. Не знам каква й е основата, че така излиза. И на предната снимка, която беше пуснала, се учудих.

Зависи от светлината, не е особено оранжева, на определена светлина изглежда огнена, на друга - по-меко червен цвят, на слънце разбира се е най-ярка. Зимата имам чувството, че стои даже като рубинено червена. Все с една и съща боя се правя вече 2 години и на всяка снимка нюанса е различен. А и с всяко миене малко губи интензитета си, леко избледнява и се променя цвета. Интересна боя е  Mr. Green

@bubka чакаме резултати

# 766
  • София
Зимата имам чувството, че стои даже като рубинено червена.
И на мен така ми изглежда от снимките, които си пуснала, точно рубинено Simple Smile

Бубка, просто не слагай окислителя накрая, за да не се завръща тъмното и изчакай около седмица или поне 4-5 дни, за да се намажеш с червеното.

# 767
 bubka:), ти какъв римувър си взе? Понеже днес минах през една дрогерия тук и видях, че има два вида римувър - за тъмна и за по-светла коса... Пишеше, че е безамонячен и с меко действие, опаковката е като на боя за коса (голяма кутия).. Марката беше неизвестна за мен, някаква местна марка...  newsm78

Аз много мислех как по най-лесния начин да мина от медено към русо, гледах едни клипове и може би ще си направя едни леки руси кичури от типа на балеажа...Корените ще правя с пепелна 7-ца, там няма проблем и с наслагване на боята, меденото ще се измие... Краищата са по-проблемни, но ако нашаря косата с кучури, няма да си личи толкова... След едно хубаво подстригване и меденото съвсем ще изчезне... Така поне би постъпила моята уникална фризьорка в БГ, която за съжаление тук не мога да ползвам... Laughing Confused

# 768

Ще внимавам с окислителя😉 И ще пиша после какво се е получило😊
Лунна пътека,DeColor time на Роза Импекс е моя😃

# 769

Бубка, просто не слагай окислителя накрая, за да не се завръща тъмното и изчакай около седмица или поне 4-5 дни, за да се намажеш с червеното.

Колкото и да чака, ако молекулите на тъмната боя са останали в косъма, при контакт с оксиданта ще се проявят. Да не говорим, че те ако са останали, и да чака, и да не чака, те от въздуха ще оксидират, и пак ще потъмнее...

# 770
  • София
Когато бях с черна коса сложих два пъти римувър. Падна някакъв цвят, в корените беше много светло, но по дължината не се получи желаният от мен ефект. Накрая се наложи да ми изперат косата, която остана за мое учудване здрава, но след това с червените бои я посъсипах и я отрязах на черта. Сега вече е по-дълга, но съм в тъмно виолетовата гама, която не гори толкова много косата.

# 771
Как се справяш с тъмно виолетовото? И колко тъмно всъщност?

# 772
  • София
Виолетова като на снимката на профила ми. Боядисвам се с Колориста Виолетова. Много е траен цветът и поне при мен по  дължините не се измива. Но не е ярко червеното, което исках, когато махнах черната боя, но пък косата ми си възвърна здравината.https://www.beauty.store.bg/p204559/l-oreal-colorista-paint-perm … a-colorista-.html

# 773
Питам понеже виолетовите често стават много тъмни и реално почти не се вижда цвят... Иначе цветът ти на снимката ми харесва.

# 774
Аз на Лореал Colorista взех да пробвам Балеажа... Но гледах едни клипове в youtube с тази боя и май нищо не се получава като резултат... Та сега много се колебая дали да се правя с него, притеснявам се да не станат жълти кичурите... Моята коса е светла, а в клиповете момичетата бяха с доста тъмни коси, но знам ли... newsm78

# 775
Виолетова като на снимката на профила ми. Боядисвам се с Колориста Виолетова. Много е траен цветът и поне при мен по  дължините не се измива. Но не е ярко червеното, което исках, когато махнах черната боя, но пък косата ми си възвърна здравината.https://www.beauty.store.bg/p204559/l-oreal-colorista-paint-perm … a-colorista-.html
Страхотен цвят е косата ти 😘
От тази боя много ми хареса 3.66 Cherry Red 😍😍😍 Според теб шампоана за измиване на цвета дали ще е ефикасен и за измиване на други бои?Имам предвид постепенно отмиване.
https://www.beauty.store.bg/p204670/l-oreal-colorista-fader-sham … a-colorista-.html
Нещо ме е страх да се намацам с ремуувъра😶 Като зная как за 4-5 години след като родих бях загубила всичките си къдрички...Ужасява ме мисълта това да не се повтори отново 😕 Но пък толкова много искам червена коса чееее...Само да намеря точната боя която да не дразни скалпа и да не изтощава косата.

# 776
От клуба на блондинките, хоп в клуба на червенокоските Simple Smile Боядисаха ме в салон с Вела, но още имам изгоряло и ще се грижа още дълго с блондински продукти още дълго време. Косата ми е доста дълго и се записвам да ви чета и да обменяме съвети. Тепърва откривам колко много оттенъци имало червеното, усещам как ще се вманиача Simple Smile

# 777
Какъв цвят ти направиха? Ти какви харесваш? Топли? Студени?

# 778
На Garnier червените бои добри ли са?

Аз бях много скептична към Гарниер. Марка, която  не харесвам. Но си оцелях перфектния нюанс червено с боята Color Sensation  -интензивно червено. И вече трети път ще се правя с нея. Много е трайна и става чудесен за мен цвят. И в салона не ме направиха такъв цвят, какъвто постигнах с тази боя. И  не мисля скоро да я сменям. Цвета от първия път стана какъвто искам.

# 779
Записвам се в темата с тъмно червеникаво-виолетова коса. Ползвам цветовете на Colour Live на Шварцкоф. За моя тен са подходящи студените тонове на тъмночервената гама.

Общи условия

Активация на акаунт