Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 163 462
  • 995
  •   1
Отговори
# 795
Наистина хубава боя е италианската Look Like, но много трудно се намира Simple Smile

# 796

тези цветове са на бес
а на палете да речем патладжан едно и също ли е ??
Скрит текст:
или
Скрит текст:

и ако се боядисам с една от двете бои върху светлокестенява коса ще се получи ли хубав цвят ??

# 797
  • Sofia, Bulgaria
Не знам дали са едни и същи с тези на Bes, но при мен с това бургунди на Casting стана почти черно. Това беше преди около 3-4 години, не знам ако са променили нещо във формулата може сега да не е така.
Да попитам и тук. Някой има ли идея на Шварцкопф боята Нектра колор дали може да се намери някъде. Бях много доволна от този цвят https://www.google.bg/search?q=nectra+color+499&client=ms-an … c=9Lg-BfBtYPxbLM:

# 798
Нектра колор е спряна за съжаление. Най хубавата безамонячна боя, която съм ползвала.
Джулая, моля те да споделиш когато добиеш впечатления, как е като трайност Бес.

# 799
Преди време бях попаднала на някаква информация, която обясняваше номерациите на боите за коса. Има някакво стандартизиране в номерата, което обаче не е възприето от всички производители, напр. от Шварцкопф не е.  
Това е първото, което ми излиза сега от гугъл https://www.rea.bg/polezno/cviat-na-kosata/mcb-za-boyadisvane-na-kosa/ , но мисля, че бях чела нещо по-подробно.
И според това, Бес 5.20 би трябвало да е по-светло от 316 на Лореал, но пак водещ е и цвета на косата, върху коята се слага боята.

# 800
  • Тра-ла-ла
Никога няма да повторя BES-a. Още не знам как е като трайност. Само 3 пъти съм си мила косата. По-добре тази тежка химия да пада по-бързо.... м@мка й и боя. Прецаках си очичките. Скалпът леко ме сърби и щипе от боядисването, въпреки, че днес си сложих маска Crossing Arms Остава само да се прояви и новодокладвания възможен проблем - косопад Crazy Какви ли не бои са ми минали през главата във всякакъв смисъл...но за първи път от години удрям такава греда.

# 801
Скрит текст:
Момичета знаете ли от къде мога да намеря тази боя ?? Не мога да я намеря никъде  Rolling Eyes

Скрит текст:

Като нищо може да е спрян конкретно този номер... Те последно време всички марки правят едни галимации... спират едни цветове пускат други... някакво безумно текучество... Можеш да смениш с този, също е ниво 6 и е дори по-интензивно червен.
Скрит текст:

# 802
  • Бургас
Джулая,това, което описваш малко прилича на алергична реакция.

# 803
Значи тотоално ме отказахте от Бес. Нямам намерение да си докарвам такива проблеми. Жалко, защото цвета много ми беше харесал.

# 804
Аз само нямам обяснение, защо в повечето салони боядисват с тази некачествена боя Confused

# 805
  • Тра-ла-ла
Джулая,това, което описваш малко прилича на алергична реакция.
Не е алергична реакция. Иначе щях да се подуя и изприщя. Просто боята неочаквано се оказа агресивна.

# 806
  • Ст Загора
Препоръчайте ми боя да е максимално безвредна до 9 10 лв кпсата ми е до дупето тъмнокестенява искам нищо забележимо . А с. Една опаковка няма да успея нали?

# 807
Аз последно взех сакъс олео интенс, цвят тъмно кест. боята като количество ми стигна, защото се пени леко при потъркване, безамонячна се води с масла и за сега съм доволна/ коса до гърдите/ до 10лв беше.

# 808
Препоръчайте ми боя да е максимално безвредна до 9 10 лв кпсата ми е до дупето тъмнокестенява искам нищо забележимо . А с. Една опаковка няма да успея нали?

Аз много харесвам Кастинг. Малко над 10 лв.е, често я пускат и на промоция. Моята коса е почти до кръста и ми отиват 2 бои. Няма да ти стигне 1 в никакъв случай. Другото за която се сещам е Гарниер, амонячна е, но е щадяща.  Или пък Олиа на Гарниер, тя е без амоняк.
За тези се сещам.
Аз използвам Color Sensation на Галниер, интензивно червено. Не е агресивна и тя. Но прави косата една идея морска суха.

# 809
  • Ст Загора
A мнение за wellaton не професионалната или wellaton (в жълта и в лилава кутия) абе търся да не се отмива лесно и да не гори много май за сега към вела клоня. Имат ли разлика , гледам има доста доволни.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 02:20 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт