Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 163 373
  • 995
  •   1
Отговори
# 915
  • Видин
Mihaela Andonova, Бюти е нетрайна, цветовете са красиви, но за 1 седмица падат.
Бях пробвала Wella и Wellaton,  но при мен цветът падна бързо и въпреки че бях взела уж най-тъмното червено, не стана толкова тъмна.
Та, ползвам Garnier Color Sensation 4,60 - черешово червена е и поддържам с оцветяващ шампоан.
За сега съм доволна. Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 17:39 от Къдрокоска

# 916
  • София
http://ivolos.ru/wp-content/uploads/2013/12/wllaton-krem-kraska-palitra-55_46.jpg

Има и тъмно виолетово/патладжанено, разгледай каталога.

Гарниер и Бюти за мен са нетрайни бои. Падат лесно и цапат много.

# 917
Скрит текст:
Това искам дa постигна като цвят. Толкова или още малко по-тъмно. Нещо на ниво 3ка:
Скрит текст:

Така беше косата след 4-5 измивания на Wella 33/66 с 6% окислител. В момента е...срам ме е да кажа Laughing 2 пръста израстнала светло кестенява, 5 пръста средно виолетово и надолу стои доста по-тъмно от всякакви експерименти. Последното не ме притеснява, тъй като ще си скъся косата дооооста.
Скрит текст:
Много ми харесва как ти се е получило в корените. Явно основата ти е доста светла. За цвета, който искаш определено ще трябва да добавящ синьо. Като бои - Вела/Лонда (като при едните е 33/66, а при другите само 3/6) или Мажирел 3/20 Hands V

# 918
  • София
Да, и аз щях да предложа 33/66, но гледам, че на някои коси отива към виолетово повече. Т.е. ако към нея добави син коректор, сигурни ще стане тъмно лилавото, си мисля.
Вела имат ли коректори, впрочем?

# 919
Ами тя лилаво иска. Даже студено синьо-лилаво. Това са коректорите на Вела.
Скрит текст:

# 920
  • Тра-ла-ла
Изръшкала съм де що има онлайн магазини за знайни и незнайни бои и на ниво 3-ка няма почти нищо дори виолетово, за което да се хвана и да добавя син коректор.
- Indola 3.7 я нямало в новия каталог. Все още я има онлайн, но няма смисъл.
- Londa 3.6 нещо ми се върти спомен, че преди няколко месеца не я намирах на живо и в каталога newsm78 Онлайн я има.
- Wella Koleston 33/66 с коректор 6% ми идва светлo, особено след 3-4 седмици. Косъмът ми по принцип стои прозрачен. В Златна рибка в момента нямат синия коректор на Вела Tired

Ако ще взимам и коректор - трябва да намеря някаква по-евтина боя. Че иначе ще ми излезе почти колкото да ида на фризьор Mr. Green Което отдавна мислих да направя, ако салонът, където ходя, нямаха драма с набавянето на точно тази марка боя, която не пада от косата ми. И всеки път трява да се правят едни логистики да се поръчва предварително, да не е ясно кога ще дойде боята и т.н. А тя не се продава онлайн (Chi Ionic).

Това ми е в момента на главата. Пълна боза. Трябва бързо да цапна нещо на косата. ако ще дори да е за 5лв, че не мога да се гледам Laughing
Скрит текст:

# 921
Здравейте, мили дами
Както съм писала преди много пъти, от доста време се боядисвам с Wellaton Kit 77/44 (огнено червено), но искам да пробвам 7/74 Ирландско червено - но никъде не съм я виждала по магазините. Някой пробвал ли я е или виждал ли я е?

# 922
  • София
Тази не е ли като мус?
Ако да, сз съм пробвала преди време,но не ми допадна и падна по- бързо.

# 923
Не е мус. Това е един скъп вариант на Велатон, който просъществува за много кратко (вероятно именно заради цената). Към днешна дата май вече не се предлага или е на доизчерпване.

# 924
Къдрокоска, много хубав цят! Върху каква основа го постигаш? И какъв цвят е приготвената боя 4.60?

# 925
  • Видин
Блу, благодаря ти!
Светло кестенява е основата. На снимката е на слънце и е по-светла, а на живо е по-тъмна.
Когато се приготви боята, е почти черна.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 22:30 от Къдрокоска

# 926
  • Sofia, Bulgaria
Къдтокоска, много си красива и страшно добре ти стои цвета от първата снимка, по-тъмният. Вторият също е хубав, но първият е божествен и ти стои страхотно.

# 927
Къдрокоска, много си красива Simple Smile И на мен повече ми харесва първия цвят.

Джулая, защо не опиташ слива или черна череша или боровинка на Кастинг. Аз съм много доволна. Боята е качествена, много е като количество и балсамчето е уникално. И не е скъпа - около 10лв.
Скрит текст:

# 928
  • Тра-ла-ла
Джулая, защо не опиташ слива или черна череша или боровинка на Кастинг. Аз съм много доволна. Боята е качествена, много е като количество и балсамчето е уникално. И не е скъпа - около 10лв.
Скрит текст:

316 ще рече, че е на ниво 3ка ли?! Пише ли окислителя колко % е? Че нямам никакъв опит с такива дрогерийни бои newsm78

# 929
Окислителите не знам какви са. Не съм се интересувала. Но вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт