Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 163 360
  • 995
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, червенокоски! Simple Smile
Можете ли да ме ориентирате какъв се води този цвят и евентуално марка и номер боя/и за постигането му.
http://pin.it/Tz0TiSX

Аз се боядисвах точно с тази боя предния път schwarzkopf perfect mousse 388 и при сърч в гугъл ми излезе, че на снимката мацката е боядисана уж нея боя. Наистина се получи такъв цвят.  Peace

Днес обаче реших да ползвам амонячна боя, че да ми покрие и белите коси, та смесих два цвята -
този:

и този:

Стана като perfect mousse 388 и като на снимката ми се струва  Grinning

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 15:26 от val_stef

# 121
Здравейте, червенокоски! Simple Smile
Можете ли да ме ориентирате какъв се води този цвят и евентуално марка и номер боя/и за постигането му.
http://pin.it/Tz0TiSX

Аз се боядисвах точно с тази боя предния път schwarzkopf perfect mousse 388 и при сърч в гугъл ми излезе, че на снимката мацката е боядисана уж нея боя. Наистина се получи такъв цвят.  Peace

Днес обаче реших да ползвам амонячна боя, че да ми покрие и белите коси, та смесих два цвята -
този:

и този:

Стана като perfect mousse 388 и като на снимката ми се струва  Grinning

В какво състояние е косата след боядисването? Аз преди няколко месеца пробвах на Палете...вярно цвета остана доста дълго върху косата ми, но веднаха след като измих боята, косата ми беше станала по-суха и от слама  #2gunfire Два месеца правих една камара терапии, поне малко да ми се освести милата коса  Crazy

# 122

В какво състояние е косата след боядисването? Аз преди няколко месеца пробвах на Палете...вярно цвета остана доста дълго върху косата ми, но веднаха след като измих боята, косата ми беше станала по-суха и от слама  #2gunfire Два месеца правих една камара терапии, поне малко да ми се освести милата коса  Crazy

Ами няма нищо общо наистина до сега съм все с безамонячни на SYOSS и честно казано тая ми е поразказала играта на косата, но не е много трагично  Grinning

# 123
Здраваейте момичета,
искам за лятото да си направя светло червена косата. Сега е кафеникаво червена.
Mоже би искам нещо такова:
Скрит текст:

Ще може ли само с боя да се постигне това или трябва да си обезцветявам косата(не искам да го правя). Например някоя по-силна, която може да изсветли с до два тона? И другото в корените със сигурност ще стана по-светла как да го избегна това?

# 124
  • София
Ами без обезцветяване ще е трудна работа. Другият вариант е да пробваш с ремувър, но не знам доколко ще свали сегашния цвят. Има бои за директно изсветляване и боядисване , но първо те са доста агресивни и второ са доста наситени и ярки като цветове. Поне тези, които аз съм използвала са такива.

# 125
# 126
  • София
Ярко червена Simple Smile Браво. Сега и аз съм взела едни ярки червени бои и като се наплескам ще кача. То трябва да изчакам поне още седмица ама сърце не търпи Simple Smile

# 127
Мисля, че някой търсеше lorvenn боя за коса. Снощи случайно минах покрай площада славейков и са отворили магазин на seventeen и вътре имаше тази боя за коса.

# 128
  • София
Момичета, дали някоя от Вас знае магазин в Младост (София), където да ми продадат само оксиданти, че Мажирела е без, а се предлагаше само разфасовка от 1 л. ?

# 129
Момичета, влизам да ви разкажа за една нова боя, която да НЕ купувате  Whistling

Миналата седмица видях някаква нова боя във Фантастико, която не бях чувала и виждала..обаче цвета на кутията беше страхотен! Kolora 3.9 Deep Cherry Red (http://www.kolora.eu/#) ..не му мислих много и си я взех, защото този цвят отдавна исках да го постигна. Пишеше на кутията, че имало кератин, регенин бла-бла.

Днес си я наложих на косата, миришеше много силно на амоняк( чак ми се насълзиха очите) и е много течна. Резултата е :
-Цвета няма нищо общо..прилича на отмито червено, нито чери, нито дийп  Laughing  #Cussing out Изобщо не е хубаво покривна, няма плътен цвят...абеее, за първи път съм толкова разочарована от боя  Crossing Arms

Ето резултата:
Скрит текст:

# 130
Да, не е наситен, но пък цветът ти е станал мн хубав, не знам преди това с какъв си била.
Аз си взех на Lakme 7.50, но ще изчакам да мине малко време , защото преди това си направих маска с витамин Ц и наистина ми свали поне един, два тона.

В този ред на мисли някой срещал ли е клипче как да си боядисаш косата сам първо дължините и после корените?

# 131
Лилавия цвят ми се получи успешно мисля , лошото е ,че на светлина не се вижда особено

Дано ми издържи дълго време  Peace  Grinning

# 132
  • Бургас
Дано,много ти е хубав цвета!Моят е нещо подобно в момента.

# 133
Здравейте. Някой минавал ли е от бяло русо на червено или рижаво и ако да, лесно ли се получи? Мисля си от време на време да се направя рижаво/червено но си мисля, че първо няма да хване добре, второ, че цвета ще ми падне мигновено. И вярно ли е,че много бързо избледнява? Ако трябва всеки месец да я боядисваш по цялата дължина това не се ли отразява зле? По принцип червените бои изтощаващи ли са като русите/черните? Мерси

# 134
Здравейте. Някой минавал ли е от бяло русо на червено или рижаво и ако да, лесно ли се получи? Мисля си от време на време да се направя рижаво/червено но си мисля, че първо няма да хване добре, второ, че цвета ще ми падне мигновено. И вярно ли е,че много бързо избледнява? Ако трябва всеки месец да я боядисваш по цялата дължина това не се ли отразява зле? По принцип червените бои изтощаващи ли са като русите/черните? Мерси

Когато ме изрусиха, за да ме направят червена (боядисвах се с черна боя преди това, естествения цвят ми е кестеняв) цвета ми падаше много бързо - до 2 седмици от червено вече ставаше рижаво, косата ми много се изтощи. Боядисвах я често, използвах и тониращи балсами, но се оправи чак като ми израстна косата наново и всичкото изрусено се махна (това се случи няколко години по-късно). Сега, когато боята ми е върху естествения цвят и се е наслагала с годините, е много по-мека и цвета е много по-траен. Това е моето мнение за русо към червено. Може би започни с малко по-тъмен тон червено.

Ще използвам поста и да дам мнение за новата боя на Palette в цвят Scarlet Red

- силна, много силно амонячна, покрива горе-долу добре, използвах 2 бои, но по-скоро ми трябваха 3. Цвета не е супер ярък, ползвала съм й по-добри бои, за трайност още не мога да кажа, боядисах се преди 3 дена.
Снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 15:01 от Winterflame

Общи условия

Активация на акаунт