Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 165 913
  • 995
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
"Излизам" от клуба:

# 346
  • Пловдив
Преди:
Скрит текст:

След:
Скрит текст:

# 347
Страхотна промяна! Друг човек сякаш B-)

# 348
Ваня 7 , честито , така ти по -отива 😊
Обезцветиха ли ти я или слага първо кичури докато станеш руса?

# 349
  • Пловдив
Обезцветиха косата. Това е резултат от едно посещение във фризьорския салон. В интерес на истината и за мое огромно учудване косата само лко се изсуши, не изгоря, както аз очаквах. Момичето набърка някакви различни неща в супрата и един път нанесе супра, после боя, като корените ги направихме по-тъмни.

# 350
Благодаря bouquet

# 351
  • Бургас
Ваня,наистина тази нова визия много ти отива.

# 352
Здравейте, от скоро ми се върти в главата и аз да ставам червенокоска, но не съм сигурна дали ще ми отива и дали ще се получи цвета, който искам. Косата ми не е боядисвана, светло кестенява, а цвета, който искам да постигна е тъмно червено или по-скоро тъмно кестеняво с червен оттенък. Просто за момента не искам да бъде нещо крещящо, но все пак да е червено. Ще съм благодарна тези от вас, които имат повече опит да ми дадат съвет. Simple Smile

# 353
Здравейте, от скоро ми се върти в главата и аз да ставам червенокоска, но не съм сигурна дали ще ми отива и дали ще се получи цвета, който искам. Косата ми не е боядисвана, светло кестенява, а цвета, който искам да постигна е тъмно червено или по-скоро тъмно кестеняво с червен оттенък. Просто за момента не искам да бъде нещо крещящо, но все пак да е червено. Ще съм благодарна тези от вас, които имат повече опит да ми дадат съвет. Simple Smile
Имаш светла коса направиш ли я тъмна после ще е голяма мъка да си върнеш твоя цвят. Може да пробваш с шампоан оцветители. Много бързо падат, но няма да си навредиш на косата, а ще видиш как ти стои. Разбира се от тях щом ти е светла косата, може и да има разни нюанси

# 354
Имаш светла коса направиш ли я тъмна после ще е голяма мъка да си върнеш твоя цвят. Може да пробваш с шампоан оцветители. Много бързо падат, но няма да си навредиш на косата, а ще видиш как ти стои. Разбира се от тях щом ти е светла косата, може и да има разни нюанси

Благодаря за съвета, ще пробвам първо с шампоан, но бихте ли ми препоръчали кой, че да не стане някакво ярко червено.

# 355
Здравейте искам да попитам каква марка боя за коса да избера. ?Косата ми е прекалено суха и искам да и продам повече блясък.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 20:20 от Десисслава

# 356
  • Пловдив
Благодаря, момичета. Докато бях с червена коса, на мене лично най-добре ми действаше професионалната боя на Лонда. Доста добри и наситени цветове и страхотен блясък. Правиех се с някакво вулканично червено като цвят.

# 357

Аз  взех окончателно решение, че си оставам червена. Малко по-трудно ще го задържа заради русото с, което бях до скоро, но лека полека ще стане работата. И с цапането свикнах. Mr. Green Купих си и кърпи бордо за банята. Mr. Green
Аз засега се правя с Алфапарф защото фризьорката при, която ходя ми е приятелка и работи с нея.
но определено по-натам ще я сменя боята. За момента ми е трудно да се боядисвам сама, а пък още по-трудно да си избера цвят вишна. Та засега на фризьор с алфапарф.

И друг път съм сменяла русото, но е било за много кратко време защото не мога да издържа без него. Сега обаче не е така. Не мога да ви опиша колко ме радва това червено.

Е, голям майтап беше като извадих една ккафява рокля с оранжеви рози..на русата коса ми отиваше страшно много, ама на цвят вишна наистина беше повече от ужасно..

# 358
  • София
Аз пак се боядисах в Lorven 9.22, но реших да добавя и малко коректор червен махагон и нещо не ми е ок така цвета. Най-много ми хареса цветът с Афинаж, но само защото е повдигаща боя не я използвам, за да не изтощя много косата, която и така отрязах на дълго каре Simple Smile

# 359
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Аз пак се боядисах в Lorven 9.22, но реших да добавя и малко коректор червен махагон и нещо не ми е ок така цвета. Най-много ми хареса цветът с Афинаж, но само защото е повдигаща боя не я използвам, за да не изтощя много косата, която и така отрязах на дълго каре Simple Smile

Какво означава повдигаща боя?

Общи условия

Активация на акаунт