Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 165 913
  • 995
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз пак се боядисах в Lorven 9.22, но реших да добавя и малко коректор червен махагон и нещо не ми е ок така цвета. Най-много ми хареса цветът с Афинаж, но само защото е повдигаща боя не я използвам, за да не изтощя много косата, която и така отрязах на дълго каре Simple Smile

Какво означава повдигаща боя?
Това е high lift боя, която едновременно повдига нивото на изсветляване и оцветява в желания цвят. Тоест силна боя е и може да направи доста щети върху структурата на косъма

# 361
Има ли тук някоя червенокоска, която е ползвала Seri 1060 (тъмно червения нюанс)?

# 362
  • София
Има ли тук някоя червенокоска, която е ползвала Seri 1060 (тъмно червения нюанс)?
Аз съм използвала ако е от серията Макситон. Цветът става хубав, но това също е lift боя, която едновременно повдига нивото на изсветляване и оцветява в желания цвят. Тоест силна боя е и може да направи доста щети върху структурата на косъма.

# 363
Ползвах на syoss пяна оцветителя в червено - еми нищо не стана. Нито успя да тушира белите коси, нито успя да обогати червения цвят.

# 364
  • София
Ползвах на syoss пяна оцветителя в червено - еми нищо не стана. Нито успя да тушира белите коси, нито успя да обогати червения цвят.
Аз сега в неделя ще пробвам един шампоан оцветител и ще дам отзив.
http://www.pol-cosmetic.com/kosa/shampoan-ocvetiteli/04-shampoan … malinovo-cherveno

# 365
Аз съм използвала ако е от серията Макситон. Цветът става хубав, но това също е lift боя, която едновременно повдига нивото на изсветляване и оцветява в желания цвят. Тоест силна боя е и може да направи доста щети върху структурата на косъма.
Може ли да те помоля за снимка, да видя как се получава цвета с този номер (1060)? Praynig
Знам, че е боя за кичури и съм чела, че доста изтощава. Обмислям я за първоначално придобиване на цвят...
Ти с колко % оксидант си я ползвала? По инструкции се ползва с 9%. Аз обмислям 6%, хем за да се запази косата, хем за да не се получи "overlift" и после да има проблем със задържането на цвят.

# 366
  • Бургас
И аз моля за снимка,Ариа. Hug

# 367
Щом е тъмно-червено и аз се нареждам за снимка. Grinning

wdv, ти не беше ли блондинка? Rolling EyesАко си руса ще ми е много интересно при теб как ще се задържи новия цвят.

Аз се боядисах за трети път червена, въпреки, че можех да изкарам и още някой друг ден. Но много исках да си освежа краищата и не се стърпях и се боядисах.С алфапарф 5.62 и5.22, като 5.22 е чисто виолетово и не знам дали изобщо някой би си го сложил самостоятелно. Crazy Получи се много добре, аз му казвам цвят мерло. Тъмно- червено с лилав отенък. Crazy

Поръчах си и на Лакме оцветяващия шампоан за боядисани коси в лилави тонове. Нямам търпение да го пробвам, но сега няма смисъл, като се поотмие след десетина дни. Има и маска към него, някой ползвал ли я е?

А пък фризьорката ми даде малко пакетче на някаква интензивна виолетова маска на Елгон. Каза, че била много хубава.

# 368
  • София
Момичета , преди повече от 10 години се правих със Сери и не мога да издиря снимки. Но имайте предвид, че никак не е щадяща косата тази боя и много бързо се отмива като цвят. Аз предпочитам да използвам само коректори бои (Lakme), отколкото повдигащи, въпреки, че отново казвам ако искате да пробвате такава high lift  боя Ви препоръчвам таза на Affinage b red.

# 369
Lakme имат:
1. Серия коректори Lakme Mix. Там има само един червен цвят 0/50.
2. Серия червени цветове - Redmotion, което е точно изсветляваща боя за кичури, но може да се ползва и върху скалпа (писала съм им да ги питам. От тях много ми харесва 0/95.

Ти кое си ползвала? Peace

# 370
  • София
Lakme имат:
1. Серия коректори Lakme Mix. Там има само един червен цвят 0/50.
2. Серия червени цветове - Redmotion, което е точно изсветляваща боя за кичури, но може да се ползва и върху скалпа (писала съм им да ги питам. От тях много ми харесва 0/95.

Ти кое си ползвала? Peace

Поне според мен далече по-щадяща от Сери и с много по-наситен цвят. Не дразни скалпа и косата стои жива след нея.. Използвам я с 6% оксидант. Някъде назад в темата съм качила снимки как изглеждаше косата ми с нея (не се отварят снимките Sad ). Сега съм с друга боя, но пак ще се върна към Lakme.

# 371
Здравейте момичета , на път съм да се присъединя към вашия клуб , но влизам с молба за съвет. Боядисана съм  в тъмно кестеняво - до този момент съм използвала боя на Алфапарф 6NI .   Преди седмица  я боядисах с 352 / червено виолетово/ отново на Алфапарф , като преди това направих опит за обезцветяване с маската с витамин С , според мен неуспешен . Сега реших да използвам боята на Affinage /тъй като разбрах че мога да я поръчам чрез фейсбук страницата им/ , но честно казано не мога да се ориентирам . От каталога им , който намерих в официалната им страница избрах номер 562. Тази боя повдигаща ли я водят ? По принцип искам тъмно червен цвят и не мога да преценя ще имам ли нужда от обезцветяване преди да нанеса боята , тъй като в корените ми винаги цветът се различава от този по дължините . И последно , за поддържане на цвета , тази боя агресивна ли е ? Стана дълго, стана объркано надявам се момичетата имащи опит с тази боя да ми помогнат . Хубав ден , червенокоски !

# 372
От каталога им , който намерих в официалната им страница избрах номер 562. Тази боя повдигаща ли я водят ?
Не, "повдигаща" е серията b-RED, но тя е off scalp. Peace

# 373
Благодаря ти WDV , в такъв случай ще имам нужда и от обезцветяване . Между другото писах във фейсбук страницата им, бяха доста любезни , очаквам обаждане от тяхна страна , за да мога да задам въпросите , които ме интересуват .

# 374
Защо ти е обезцветяване? На корените ще сложиш 5.62, а на дължините b-RED в цвят red-violet, която едновременно ще изсветли и ще боядиса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт