Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 615
  • 995
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте,

Някой да е ползвам MATRIX SR-R? Води се боя за кичури. Близо година се боядивах с AFFINAGE, но B-RED ми розовее, а аз искам наситено червено. Последния път се боядисах с боя La Strada, но пак не ми хареса резултата. Confused
Не съм, но съм смесвала от Афинаж-а рижавото и червеното точно за да не ми розовее.
Ариа, малиновото червено е баш с розов подтон Grinning
Нещо такова се получава като тон, като смеся, макар че пише, че тук е правено само с червеното. Ето го източника:
https://affinageeducators.wordpress.com/
Скрит текст:

Супер да. От много чудене накрая си взех Сери и утре ще се боядисвам. Надявам се да не ми изтощи много косата и да ми се изравни малко цвета, че в момента съм с три нюанса Laughing. Взела съм си от новите оцветители на Роза Импекс BE EXTREME за поддържане на цвета. Ще споделя резултатите след като ги пробвам.

# 601
Ползвала съм seri,но много ми изгори косата,може би защото съм с тънка коса,но това е лично мое мнение не искам да ви подвеждам.

# 602
  • Варна
Да знам, и друг път съм я ползвала. Имам дългогодишен опит с червените бои, над 10 години с малки отклонения съм с червена коса и съм изпробвала какви ли не бои, оцветители и т.н., мисля че от едно боядисване няма да имам поражения. Wink

# 603
  • София
Ползвала съм seri,но много ми изгори косата,може би защото съм с тънка коса,но това е лично мое мнение не искам да ви подвеждам.
По принцип много гори, не е само при теб.

# 604
По принцип много гори, не е само при теб.
Преди доста време,два пъти се правих с тази боя,не си спомням защо повторих...но и двата пъти скалпа ми адски изгоря,наду се и беше целия в рани.

# 605
Момичета,имате ли опит с цвят махагон на Лореал Кастинг?Доволна съм от цвета,който се получи с Олиа,въпреки че в началото беше доста ярък,а и е щадяща...но няма отмиване,оцветява всичко,до което се опра докато е мокра.

# 606
  • Бургас
И при мен Олиа на Гарние много пуска.Когато мия косата пяната става розова,водата също е розова.Преди 20 дена се боядисах,но боята не спира да пада.Ужас направо.

Кастинг съм ползвала,но черна боя.Не правеше черна или сивкава пяна постоянно,може би до второто-третото измиване.

# 607
Може ли да ми препоръчате, ако някой се прави с червена къна или нещо по-безвредно и е доволен? Благодаря Peace

# 608
  • Бургас
Съншайн,в Красива мама има тема Къната,билките и всичко останало.Там обсъждат къна и билкови бои.

# 609
Понеже Лорвен е популярна в темата, някой пробвал ли е 5.22 или 7.22? Peace

# 610
  • Тра-ла-ла
Някой използвал ли е новите трайни бои на Loreal - Colorista?! За основно боядисване ли са или само за оттенък?! newsm78
Скрит текст:

# 611
  • София
Някой използвал ли е новите трайни бои на Loreal - Colorista?! За основно боядисване ли са или само за оттенък?! newsm78
Скрит текст:
И аз ги гледах вчера. Имат семи перманентни оцветители и трайни бои. Тази, която си постнала се води трайна. Аз се чудя дали да не я пробвам в едно виолетово.

# 612
  • Тра-ла-ла
Изглеждат маниашко, но ме притеснява, че имат само по един номер от цвят. Аз както съм със светли корени, а надолу е по-тъмно....Кестенява съм, но и с всеки друг тъмен цвят пак се получава наплъстяване newsm78

# 613
  • Бургас
Ще ги пробвам и аз тези нови бои. Grinning

# 614
  • Варна
Гледам снимки в нета,много убити стават цветовете сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт