ЮЛЧЕ грамчета наддава, рита, шава и на мама радост дава! ТЕМА 3

• 54 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, момичета, ние също вчера си купихме количка. Baby design Lupo 2 в 1 ,  надявам се да не сме се прецакали. Кошче за кола си имаме от баткото . За скъсена шийка на мен също нищо не ми споменаха , но не са ме гледали с вагинален, а с коремен само. Предполагам, че ако имаше нещо док щеше да ми каже , все пак му имам доверие. Хубав ден от мен 😉 😉 😉

# 376
4akura, и аз съм на утрогестан.Ти по колко слагаш?
По 2 вечер

# 377
Кошчетата за кола държат бебчетата в ембрионална поза, която би била най-безопасна за тях при евентуален инцидент. Наистина не трябва да стоят по повече от два часа в такова столче, но на мен ми е достатъчно, за да отидем на пазар например. Миналия път сме слагали бебчето с кошчето в количката за пазаруване.

За газовете, доста са, но все още са контролирани. Веднъж при клякане се изпуснах пред мм и детето, малкия се засмя, а мм взе да му обяснява, че мама има бебе и много голям корем. Очудих се, очаквах баш той да ми се смее и подиграва, защото аз все му се карам на него. Казах им да се радват, че е само това, хаха, миналия път накрая се и напишквах Grinning

# 378
Момичета и нашата количка дойде тази седмица - Bebe confort Streety. Много е лека и маневрена, кошчето се върти и в двете посоки.
Във вторник съм на преглед и вече нямам търпение да видим бебка, решила съм да взимам каката с мен, защото й е много интересно. Да ви се оплача и аз малко - тази седмица на работа хич ме няма, все ми се спи, изморено ми е и обмислям варианта да излезна в болничен по-рано.

# 379
Тези колички на бебе конфорт може ли да се видят на живо? Разгледах им сайта и даже си харесах някои неща.

# 380
Тези колички на бебе конфорт може ли да се видят на живо? Разгледах им сайта и даже си харесах някои неща.

В София и Пловдив със сигурност могат да се видят, в другите градове не знам, например във В.Търново ги няма никъде. Аз си поръчах моята от ето този сайт    http://www.babylifemalechko.com/index.php?lang=1

# 381
Здравейте Момичета,
в сряда бях на ЖК, всичко е ОК и резултатите са ми 6 даже хормоните бяха в норма въпреки съмненията и рязко качените килограми. За пръв път правиха запис на бебчо - и той беше чуден. Някоя от вас ходила ли е вече на тонове?
Пожелавам слънчев ден на всички  bouquet bouquet bouquet

# 382
Предварително се извинявам на всички момичета в темата, но тъй като нямам друга опция, трябва тук да напиша отговорът ми на лично съобщение, изпратено ми от потребителката Buzz. Тя започна да ми изпраща лични съобщения, когато ставаше въпрос за използването на помпа за кърма. Учтиво я помолих да спре, но това не стана. След поредното й съобщение от днес мисля, че е редно когато обиждаш някой, да си готов да получиш и отговор, не да забраняваш получаването на лични съобщения от въпросния потребител.

Получих това:
"Я върви при бабите пред блока да си хортувате за кърменето и майчинството, че на теб нали не ти трябва да се образоваш, всичко си знаеш и си търпиш кървищата.

Хахахах

Блокирай ме, де. Ама не ме и занимавай с тъпотията, която струи от теб."

Моят отговор:

"Аз съм в този форум от дълго време. И никога, ама никога не съм срещала по-комплексирано същество от теб! Никога не съм си позволявала да обиждам непознат човек, няма да си първата. Не знам каква е причината да си толкова зла и противна, но искрено ти пожелавам да намериш вътрешен мир и да вложиш енергията си в нещо ползотворно. Жал ми е за семейството ти, ти си наказание за хората около теб. И ако не заради някой друг, опитай заради децата си да се промениш.
А с бабите пред блока все още нямам обща приказка, на твоята възраст по приляга да си хортуваш с тях, не тепърва да гледаш бебета!
Хубав ден ти пожелавам!"

Още веднъж се извинявам на всички останали  bouquet

# 383
  • морето и сините вълни :)
Много моля да се намеси модератор по въпроса с обидно отношение от страна на потребител  Buzz.Аз лично не толерирам обидно отношение във теми и във форум в който съм потребител от създаването му.Тук съм да чета,споделям и създавам приятелства ,а не да слушам обидите на някакви безскрупулни женички. Благодаря за съдействието.

Преля ми и на мен чашата -аааа маха с маха

# 384
О, не, Ида. Няма да те чета. Казах ти 2 пъти да не ме занимаваш. А и лъжеш, че съм те търсила, заради помпата. Не ми дреме кой ще си купи помпа и кой не. Аз изказах моята позиция в темата, защо аз няма да си купя, а не на лични.
И аз мога да пусна твоето лично съобщение, с което ме предизвика, но отдавна минах възрастта в детската градина.

Развали ми се желанието да следя тази тема, заради теб и ще си дам почивка.

Извинявам се на останалите за тези глупости, които им се налага да четат.
Леко бременеене!

# 385
Съобщението ми беше само едно-помолих да не ми изпращаш лични съобщения. И то беше след като ти първа ми изпрати съобщение. Ти продължи.
Радвам се, че ще си починеш, имаш нужда  bouquet

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 08:03 от Идa

# 386
Здравейте момичета,

Като гледам последните постове моят ще е малко в разрез с тях, но все пак ....

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ  1swing

и да си пожелаем едни здрави и прекрасни бебета това лято
  ylinfant

# 387
  • София

Тези колички мисля, че могат да се видят в Малечко на околовръсното до Домко. Много са хубави и на мен ми харесаха. Даже това ми беше другата алтернатива за количка, след тази, която купихме ние. Там има много и като марки и като модели. Можеш да пробваш, но имай предвид, че са надули цените яко. Ама много сериозно. ТОва си е положението. Хубави са има нещта, но понеже са единствени вносители такива надценки са сложили, че сърцето ме боли. Те единствени предлагат и Мамас и папас.

# 388
  • морето и сините вълни :)
Орхидея-аз бях с хрема до вчера и то обилна. Личната ми изписа шуслерови соли 3-ка и 7-ца  да смуча 3*2 хапчета и капки за нос Грип Стоп. На втория ден с тези капки съм пушка. Стават за бременни-цената им е около 15 лв. Малко са скъпи но си заслужават . Сега ми остана синузита. За него ще ми трябва малко повече време.

Днес от 6,30 съм скочила, то не бяха закуски, водих малкия на училище, кучето извеждах сега готвя и майстор шпакловчик има вкъщи. Голяма офанзива днес вкъщи-хахах.
Имаме едни довършителни неща вкъщи -ще боядисва дневната+ боса ,детската и коридора за освежаване, че малкия навсякъде е налепил мръсни ръце. Та да сме готови за посрещане на новия член от семейството. Peace

# 389
Момичета, някоя от вас пила ли е Салбутамол за контракции или Гинипрал?

Общи условия

Активация на акаунт