ЮЛЧЕ грамчета наддава, рита, шава и на мама радост дава! ТЕМА 3

• 54 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Ани бани аз през тел не мога нищо да свърша

# 76
Ани, и аз съм основно през телефона, но ми прати потребител и парола, ще добавям, само че ще става по-бавно, извинявам се предварително.

Мария, в 'Справка за представени в НОИ документи и изплатени обезщетения и помощи от ДОО', писледната колона от таблицата е 'Статус на плащането'

# 77
 Честита Баба Марта. Добре дошли на новите момичета. И аз да се включа по темата за леглата - с баткото бяхме взели легло което после става голямо със бюро, много ми беше удобно и мисля сега пак да го модифицираме на бебешко , а баткото да го преместим на двуетажно, което ще купим с перспектива и за бебето.  Относно коластрата - с първата си бременност не съм имала и сега пак така. За ритничетата - стават все по-чести и по-силни. Хубав и усмихнат ден на всички.

# 78
Честита баба Марта, бъдете румени, засмени и само положителни новини.
 bouquet
При мен нещата стоят малко кофти, защото вчера на прегледа ми казаха че ако не вдигна хемоглобина, ще трябва да вляза в болница за вливания.
Сорбифера изобщо не ми повлия, сега съм на едни ампули Тотема- течно желязо. Много са сладки на вкус и  от днес съм на тях, но сутринта на гладно като я изпих- не ми повлия добре и я повърнах. Явно няма да е на гладно както ми каза доктора, а ще е заедно с храната.

Хубав празничен ден.

# 79
  • София
Честита баба Марта!!! Много здраве и много щастие!!!! ПОЖЕЛАВАМ САМО ХУБАВИ НЕЩА И САМО ХУБАВИ НОВИНИ!!! ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!!!

# 80
Честита баба Марта Simple Smile
А ето едно стихче, на което попаднах, да ни развесели малко Simple Smile

Баба Марта през полянки бързала и на всички зодийки тя мартенички вързала.
На козлето на рогцата, да не кръшкат много му мъжа/жената.
Водолея вино бяло и червено да разлива.
Рибката да бъде все така шавлива и игрива.
На овнето върза на вратлето, да не бъде много то проклето.
На телето пък закичи му ухото, да не бърза все пред майка си горкото.
На близнетата тя пожела да порастат и поумнеят.
Рачетата много да не спорят, а по-често да се смеят.
Лъвчо много да не се налага и от работата да не бяга.
Пожела на девичката да не е свадлива, и педантка, пък и вечно крива.
На везната пък - добре да балансира и приятели по-лесно да намира.
Скорпиончо с думи много да не жили, в кариерата да влага много сили.
А стрелчето да е все така щастливо, и оптимистично, и бъбриво.

# 81
  • София - Варна
Честита Баба Марта на всички и от мен! bouquet
iva, а изследвали ли са ти нивото на желязото? Защото хемоглобин е нисък и от нисък витамин Б12. Обаче повечето лекари дават желязо на сляпо, без да изследват серумните му нива.
Моят лекар държи да изследвам не само серумно желязо, но и витамин Б12 заедно с хемоглобина.
И се оказа, че желязото ми е много добре /изобщо не трябва да приемам допълнително/.
Б12 и то ми е добре горе-долу, но е леко ниско и оттам хемоглобинът е паднал малко, и ще пия сега бирена мая, ако не се лъжа. Ще видим какво ще ми каже на прегледа живот и здраве.
Но щеше да е грешка да приема желязо на сляпо. И ако той не ми беше пуснал тия изследвания, щяха веднага да ми кажат: пий желязо.

# 82
Честита Баба Марта момичета! Бъдете живи и здрави, усмихнати, обнадеждени и дано при всички нещата да са наред!
Искам да питам на някоя от вас дали й е прималявало? Аз съм в 21г.с. и от два дни по един път дневно ми прималява и трябва да полегна. Даже вчера и звездички посред бял ден имах Simple Smile
Хубав и усмихнат мартенски ден!

# 83
Честита Баба Марта,момичета!Да сме здрави и само хубави дни занапред!Днес бях на ФМ при д-р Атанасова в МЦ "Марковс".Всичко с момченцето е както трябва:)Д-р Атанасова е изключително мила и компетентна,за което я препоръчвам.Хубав ден и от мен !

# 84
Честита Баба Марта!
Да кажа за болничните: Писах имейл на обявения в сайта на НОИ адрес снощи. Днес ми се обадиха. Много любезни. Дадоха обяснение за забавянето и твърдят, че ще си получа парите на 8-ми.

# 85
Честита Баба Марта и от мен! Бъдете живи, здрави, весели, засмени! Семействата ви също! Всичко най-добро желая! Нека новият месец донесе само хубави емоции!

# 86
Честита Баба Марта, момичета!
Бъдете здрави и усмихнати вие и семействата ви... и разбира се бъдещите ни слънчица!  Heart
Аз имам окончателно потвърждение, че очаквам госпожица и много, много се вълнувам! Тази вечер се събудих по никое време и не можах да заспя около час, но пък девойката не спря цял час да се мести и да рита с всички сили! Разтапя ми се сърцето като я усетя! Simple Smile))

# 87

Вампирка, когато отворя тази справка на мен не ми излиза никаква таблица. Показват ми се данните и отдолу пише : № на актуална банкова сметка: не е представена
№ на моб. телефон: не е представен, email: не е представен  newsm78

Иначе в "Справка по ЕГН за постъпили данни от издадени болнични листове в Електронния регистър на болничните листове" ми изписва датата на постъпването на болничния.
Нищо не разбирам.  Rolling Eyes

# 88
Мария, тази справка за постъпили електронни болнични на теб не ти помага никак. Не разбирам каква им е файдата, защото на практика пак чакаш работодателя да го прати, това става след като ти внесат осигуровките за съответния месец. Тогава болничния се появява в другата справка, която ти казах. Предвид че не пише нищо, мисля че проблема ве в работодателя, болничният ти не е предаден в НОИ, а явно и номер на сметка не са предали, това пак е тяхна работа. Най-добре говори пак със счетоводителя.

# 89
Честита Баба Марта, момичета bouquet Желая много здраве на вас и семействата ви Simple Smile
Аз минах днес на ФМ Simple Smile Както каза ММ, много ни е хубава Flutter
Засега всичко е наред и дефицитите на витамини Б и Д не са се отразили на развитието, но доки каза, че тепърва започва засиления растеж и ше се следим изкъсо.

Общи условия

Активация на акаунт