ЮЛЧЕ грамчета наддава, рита, шава и на мама радост дава! ТЕМА 3

• 54 013
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • SMOLQN
Честита Баба Марта момичета! Бъдете живи и здрави, усмихнати, обнадеждени и дано при всички нещата да са наред!
Искам да питам на някоя от вас дали й е прималявало? Аз съм в 21г.с. и от два дни по един път дневно ми прималява и трябва да полегна. Даже вчера и звездички посред бял ден имах Simple Smile
Хубав и усмихнат мартенски ден!
Здравей бамбинче, аз също имам такъв проблем с прималяването(както го имах и през 1-вата бременност)!
Прималява ми и не мога да дишам чак.Обикновено сядам и пия много вода.И аз не  зная на какво се дължи? newsm78

# 91
На това, че ви пада кръвно/ кръвна захар Wink

# 92
Честита Баба Марта!!! 🐞🌞🌻  Пожелавам ви много здраве, късмет и здрави бебчета на финала на всички! Относно леглата ние също ще сглобим бебешкото от баткото, а на него ново . Много са удобни дървените легла които стават на голямо и бюро .

# 93
Бамбинче, според мен ти е ниско кръвното. На мен в началото ми беше така, понеже съм по принцип с ниско кръвно, а първите 3 месеца ми прилошаваше от кафе. Като почнах да си пия пак кафенце сутрин и се стабилизира Simple Smile

# 94
Честита Баба Марта на всички !!!
Ние имаме дървено легло от каката, което като стана на две годинки го преместихме в детската стая и преобразувахме на голямо легло с бюро. Сега пак си го върнахме в спалнята и сглобихме на бебешко. Аз съм много доволна, кошарки от сгъваемите не съм имала, но сега може да ми се наложи да си вземем една за път.

Вие мислили ли сте за колички, аз съм си набелязала няколко модела, но все още се чудя на каква да се спра.

# 95
Здравейте момичета и Честита баба Марта  Hug бъдете живи и здрави вие и всички, които обичате, в това число и малките буболечета в коремчетата Simple Smile
Аз днес бях на ЖК, но все едно не съм била  Simple Smile само ми взе направлението и листа от ФМ и ми каза да си ходя, на 10 щяла да ми бъде консултацията  newsm78. Само дето си чаках 1 час пред кабинета. Тогава и болничния щял да е готов.
За болничните,  не ги ли изпращат директно лекарите. Нали се говореше, че вече ще е така. На мен ми преведоха вече един, но не мога да им хвана спатиите за кога точно е.
Вие какво взимате за болки в гърлото ? Мен ужасно ме боли, но забравих да питам като бях в кабинета  ooooh!  Взех си от аптеката някакви хомеопатични пък да видим ще помогнат ли  Simple Smile

# 96
Вампирка, болничният ми явно е подаден само от доктора, но счетоводителят може би се бави, затова се получава така.  Писах в темата за майчинството счетоводно и май до този извод стигнахме.  Crossing Arms

На мен ми се е случвало няколко пъти така да ми премалее. Гледам веднага да легна. Сигурно е от кръвното.

Браво за добрите новини от прегледите на всички.  Hug

# 97
Момичета,започнах да усещам бебка,бях се притеснила че не усещам нищо,но явно наистина при всички е мн индивидуално...не е нещо мн силно ,ами по скоро като малка пеперудка,която пърха в мен..
Искам да ви попитам...имам някакво течение прозрачно, сигурно е от началото на бременостт1а казах на док и в последстие се разбра че имам гъбички,но не разбрах дали е от тях ,иначе няма нищо притеснително в изследванията ми...незнам но е мн неприятно това течение...имам чувството че все едно малко съм се напишкала..та...се чудя  друга от вас дали е имала подобен проблем?
Честита баба Марта на всички!!!

# 98
Здравей, Кристина? В коя седмица си? Питам те, защото и нашата бебка не иска да шава много,много. Аз съм в 18-та и я усещам съвсем леко, по някой път даже не съм сигурна, че е тя...
Относно теченията...ами аз си имам през цялата бременност до момента, но при мен е бяло, не прозрачно, казах на доки, според нея е нормално. Надявам се да не е нещо сериозно.
Лека вечер Simple Smile

# 99
Аз също от началото на бременността съм с течение, което по изследванията говори, че няма нищо опасно. Тъй като ми е много некомфортно обаче, моята лекарка ми изписа вагинални таблетки  SILVERGYN. Не съдържат лекарство, само сребро, което е за пречистване от бактерии. Доста са леки и със сигурност облекчават и намаляват течението. Консултирай се с твоя док, може и на теб да подействат добре  Grinning

# 100
Deschi,вече съм 20та седмица и я усещам но лекичко,но съм сигурна че вече е тя...явно в последствие ще се засилва все повече...не се притеснявай че не я усещаш и аз се бях филмирала,явно при всеки е различно,даже някои мамчета ми казаха че са започнали да усещат бебчетата си към 22ра седмица така че спокойно ще я усетиш скоро
А колкото то течението ,много неприятна работа...ще питам доки какво да правя,тъпото е че съм на консултация чак на 29ти март...

# 101
Здравейте, аз да питам нещо. Знам, че вече се обсъждаше за мазилата за стрии, но разбрах, че със свинска мас е най-добре. Дали е подходящо да почна да се мажа с нея или сега да се мажа с купено мазило, а после с нея /ако имам/?

# 102
  • морето и сините вълни :)
Момичета, продавам чисто нова количка , не използвана трио , има всякакви екстри ,комарник , дъждобран , чанта , столще за кола и тн. Купих я на 255 евро , продавам я на 200 евро цветът е небесно синьо със сиво ( продавам я защото ми подариха друга , не по друга причина ) http://www.amazon.it/carrozzina-seggiolino-passeggino-sportivo-a … s=carrozzina+trio. И едно видео как се работи с нея https://m.youtube.com/watch?v=cRhrTrgMP0A . Ако някой се интересува моля пишете на лично
Обяви в продавалника.Ще ни скастри модератора.Изтрий поста моля те!

Уважение-не смятам че свинската мас е най добро да мазане.Вземи си кокосово масло.Аз с такова се мажа

# 103
Уважение-не смятам че свинската мас е най добро да мазане.Вземи си кокосово масло.Аз с такова се мажа
[/quote]

Мхм...Просто ми казаха, че от нея изчезвали /когато вече имаш де/...Благодаря

# 104
момичета, сега като предстои затопляне, даже мисля, че е по-добре с кремообразни мазила да се мажем, защото тези масла или олио запаряват.  Нали и бебетата се мажат зимата с бебешко олио, а лятото с мляко за тяло. Поне аз така процедирах с моето дете, беше зимно бебе. Мисля като ми свърши олиото да си купя нещо друго за мазане  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт