ЮЛЧЕ грамчета наддава, рита, шава и на мама радост дава! ТЕМА 3

• 54 017
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте,мами Юлки! Извинявам се ,че влизам в темата ви,но имам въпросче към вас.
Аз съм от августовските мами. Докторът иска да направя ФМ през 17 седмица и после отново през 20. Правих БХС и резултатите са добри. Чудя се на вас искали ли са да правите толкова на често ФМ и не е ли нормално да се правя само през 20 г.с и след това към 30г.с?

# 106
  • София

mi6ettto, Вчера си купих количка. Много съм доволна, защото от няколко седмици много ми се насъбра обикалянето и разглеждането на колички. Определено мога да кажа, че цената не е само заради марката Naughty , както аз си мислех. Просто разликата на по-скъпите колички, в сравнение с по-евтините е огромна. Ние си взехме mutsy evo, много си я харесахме, просто няма как и двамата с мм бяхме на едно мнение по въпроса, че ще е това. В шоурума на Симеоновско шосе (130) имат и намаление. Аз лично не можах да устоя Wink
Моята снаха много горещо ми препоръча тази:
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … Stella%20-%20Star
Тя е с quinny moodd  и е също много доволна. Преди това беше с някаква abc значително по-евтина и беше ужас. Не е добре да ви кажа. Беше мъка да я буташ празна, камо ли с бебето и багаж.

# 107
Орхидеям, аз съм се насочила към Bebe confort, тъй като искам лека и маневрена количка. В Търново големи баири, тесни тротоари.... Другият ми вариант е Cosatto Yo, още не съм избрала коя точно. Мисля другия месец да скокна до София и да си избера, защото тук предлагат едно и също, от рода на Бертони и Чиполино, в Хиполенд също няма налични от всички модели.

# 108
Здравейте,мами Юлки! Извинявам се ,че влизам в темата ви,но имам въпросче към вас.
Аз съм от августовските мами. Докторът иска да направя ФМ през 17 седмица и после отново през 20. Правих БХС и резултатите са добри. Чудя се на вас искали ли са да правите толкова на често ФМ и не е ли нормално да се правя само през 20 г.с и след това към 30г.с?
Към 17 седмица се прави ултразвуков преглед за спина бифида, поне на мен ми правиха такъв. После ми казаха в 20-22 на ФМ. Доколкото знам, ако няма индикации за проблем на тази в 20-22 седмица, не се препоръчва трета.

# 109
  • София
Много благодаря,Нова Надежда! На всички мами пожелавам прекрасни и здрави бебчета през юли и да ни чакате и ние да се появим с количките август! Simple Smile

# 110
Stefa, аз правих само в 21 г.с.

Момичета, вие ще правите ли трета ФМ? Тъй като Марков ни увери, че всичко й е наред и ни каза, че трета не е наложителна, сега ММ се дърпа. Аз още искам да я направя и трябва вече да се запиша.

# 111
  • София
Бебе комфорт са много готини. Това ни беше алтернативата на нашата. За вашите улици сериозно препоръчвам една с три колела, големи, много добре се сгъва. Има ръчна спирачка и предта гума се сзастопорява от кормилото. Дам, тя също много ни хареса. Имам снимка на телефона, но не мога да я кача.

# 112
Здравейте, майчета. Сигурно ме забравихте...извинявам се, нямах време да пиша дълго време. Втора бременност ми е 31.07 термин. Добре съм, даже по добре от първата. Надявам се да сте добре. Ще се опитам да ви изчета почивните дни. Ще се радвам да ме приемете обратно  Hug

# 113
А да питам...има ли мами с уртикария? Моята се обади. Засега не съм посещавала лекар, защото обривите се появяват вечер и сутринта ги няма. Няма и задушаване този път.

# 114
Който си знае пола и няма щъркелче в първия пост да ми пише на лично, за статистиката Wink
Досега девойките водим с 20 на 15 Simple Smile както някой беше предположил преди няколко страници.

# 115

mi6ettto, Вчера си купих количка. Много съм доволна, защото от няколко седмици много ми се насъбра обикалянето и разглеждането на колички. Определено мога да кажа, че цената не е само заради марката Naughty , както аз си мислех. Просто разликата на по-скъпите колички, в сравнение с по-евтините е огромна. Ние си взехме mutsy evo, много си я харесахме, просто няма как и двамата с мм бяхме на едно мнение по въпроса, че ще е това. В шоурума на Симеоновско шосе (130) имат и намаление. Аз лично не можах да устоя Wink
Моята снаха много горещо ми препоръча тази:
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … Stella%20-%20Star
Тя е с quinny moodd  и е също много доволна. Преди това беше с някаква abc значително по-евтина и беше ужас. Не е добре да ви кажа. Беше мъка да я буташ празна, камо ли с бебето и багаж.
Орхидеям, колко ви излезна Mutsy-то и какво взехте по-точно?

# 116
Здравейте, какво мога да си взема от аптеката за болки в гърлото и кашлица. Ако някой знае за компреси или домашни илачи Моля да пише. В 22 седмица съм. Една приятелка каза , че е пила стрепсилс и проспан.

# 117
Аз не бих рискувала да се мажа със свинска мас, особено при толкова много мазила на пазара. Маста загрява кожата и може да бъде опасна.
Щом веднъж са се появили стрии, не могат да се махнат. С времето избледняват, но не изчезват, освен по оперативен път.
Всичко е до кожа. С първата ми бременност имах накрая огромен корем и цяло чудо е, че нямам нито една стрия, но пък си имам други екстри от бременността. Майка ми и сестра ми също нямат стрии, така че зависи от това какъв ти е гена.
Важното е бебоците да са живи и здрави, другото са подробности, с които свиква човек.

Относно ФМ в 17 и 20 седмица, мисля, че е твърде много. Все пак 3 седмици разлика, едва ли има някаква кой знае каква промяна. 20 седмица е оптималният вариант.
На трета фетална морфология не мисля, че има нужда, освен ако няма съмнения за проблем. Аз още не съм решила дали все пак да не отида за мое успокоение.

# 118
  • SMOLQN
Здравейте, какво мога да си взема от аптеката за болки в гърлото и кашлица. Ако някой знае за компреси или домашни илачи Моля да пише. В 22 седмица съм. Една приятелка каза , че е пила стрепсилс и проспан.

Здравей Ива, пробвай топла извара сложена на марля или шалче и увиваш около врата-така докато можеш или истине. Вземи си лайка и си прави инхалации може и гаргара, но да не пиеш!Хомеопатичните също могат да ти помогнат-тонзилутрен и др .Бързо оздравяване!

# 119
  • Варна

Преди около месец вземах сироп Тусавит и таблетки Геломиртол  Peace

Общи условия

Активация на акаунт