Болезнена инсеминация

• 267
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! От 4 години  с моя приятел се борим за детенце. Днес преминах втора инсеминация и за разлика от първата тази беше доста болезнена.Получих силна болка ниско долу в корема , подобна на тази като при цикъл. Лекарят каза,че няма как да ме боли и не знае защо така се е получило, че направо съм била единствената с такива оплаквания . Искам да попитам дали на някоя от вас се е случвало нещо подобно? По принцип имам нисък праг на болка, но при първата почти нищо не усетих. Искам за следващата инсеминация да се подготвя , за да избегна подобни проблеми. Да споделя, че първо ми поставиха пластмасов спекулум, който се счупи в мен и след това металния, не знам дали не е оказало някакъв ефект. Благодаря предварително за отговорите, момичета!

# 1
Здравейте! От 4 години  с моя приятел се борим за детенце. Днес преминах втора инсеминация и за разлика от първата тази беше доста болезнена.Получих силна болка ниско долу в корема , подобна на тази като при цикъл. Лекарят каза,че няма как да ме боли и не знае защо така се е получило, че направо съм била единствената с такива оплаквания . Искам да попитам дали на някоя от вас се е случвало нещо подобно? По принцип имам нисък праг на болка, но при първата почти нищо не усетих. Искам за следващата инсеминация да се подготвя , за да избегна подобни проблеми. Да споделя, че първо ми поставиха пластмасов спекулум, който се счупи в мен и след това металния, не знам дали не е оказало някакъв ефект. Благодаря предварително за отговорите, момичета!
Някои хора казват, че им е боляло имплантацията, да не е такава.
Извини ме, целта ми не е да те плаша, но няма шанс да е останало нещо вътре в теб нали?

# 2
  • Sofia
Инсеминация и имплантация са две коренно различни неща, случващи се по различно време, така че няма връзка.

# 3
Не вярвам нещо да е останало в мен. По скоро предполагам, че съм се стреснала и съм се стегнала .

# 4
По време и след инсеминация е възможно да има лека болка и дискомфорт. Това е нормално.
Притеснително е ако имате някой от следните симптоми в дните след процедурата :
течение от влагалището, често парещо уриниране, болка при уриниране, повишена температура - тогава се търси лекар.
Ако има продължаваща болка, която напомня менструална болка, това е нормално и може да се пие Но-Шпа.

Общи условия

Активация на акаунт