Намаления - пролет/лято 2016

• 200 634
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Включвам се и аз в темата на МилаСара - благодаря  Grinning

Очила и аз трябва да купувам, и хем знаех за промоцията около 14 февруари и я изтървах. Имала съм на Vogue, страхотни бяха, мисля че като форма бяха най-хубавото, което съм имала, но ги загубих.....

# 16
Здравейте, включвам се в новата тема с въпрос Simple Smile Знаете ли дали в някоя от големите вериги аптеки ще има намаление за 8 март, набелязала съм дозичките на Bioderma Matricium?

Провери в аптеки Адонис. Аз от там си купувам продуктите на Биодерма с 25% намаление. Имат и сайт с цени.

# 17
  • Sofia
Здравейте, включвам се в новата тема с въпрос Simple Smile Знаете ли дали в някоя от големите вериги аптеки ще има намаление за 8 март, набелязала съм дозичките на Bioderma Matricium?

Провери в аптеки Адонис. Аз от там си купувам продуктите на Биодерма с 25% намаление. Имат и сайт с цени.

Благодаря!  bouquet

# 18
Благодаря за новата тема и много ще се радвам, ако отбележите някое хубаво намаление на фурла. БЗ и Дъглас мисля, че ще пуснат скоро 30% на ЕЛ, Клиник и кларанс

# 19
  • Пловдив
Имам СМС от Sephora : Подарък, необвързан с покупка - слънчеви очила. Отстъпка 15% и чанта за всяка сметка над 120 лв. до 8-ми март.  Flutter

# 20
  • София
и аз го получих този смс, само не разбрах за тия очила, просто ти ги дават и без да купиш нишо ли :Д хаха

Относно въпроса за марките очила - мога да сравня Рей Бан с Версаче, тъй като само техни съм имала, е, Версаче е на светлинни години пред Рей Бан. Поне на мен ми допадат повече стъклата им Simple Smile

# 21
  • София
Относно въпроса ми за слънчевите очила,имах предвид дали като стъкла Вог,Гес и т.н. са добри,колкото Рей Бан?Първите ги възприемам повече като модни марки,докато Рей Бан са специализирани в производството на очила.Може би бъркам в разсъжденията...

# 22
  • София
ами да де, аз в този смисъл и отговорих Simple Smile Вог, Гесс са си марки според мен на нивото на Версаче, не знам дали Гесс не са и по...а на Версаче стъклата са по-добри от тези на Рей Бан. ,сравнявам авиатори на Версаче с авиатори на Рей Бан и едни други Р.Б. които имам към момента/
Аз съм с малък диоптър и астигматизъм и нямам проблем да си карам цял ден на В. очилата, докато тези на Рей Бан ме напрягат. Може би всичко е до око и трябва да се пробва и сравнява, за предпочитане на дневна силна светлина!

# 23
Теодор имат ли някакво намаление?

Благодаря за темата  bouquet

# 24
  • София
Serenity__bg благодаря за информацията!Харесах си онзи ден един модел на Вог или Гес /не помня /,обаче ми стягаха зад ушите.А цената им беше добра с намалението.

# 25
Аз имам очила Вог - много ги харесвам, не смятам, че отстъпват по нещо на Рей Бан. Нося ги вече 3 години и нямам намерение да ги сменям. Купих гис 30% отстъпка и ми излязоха към 220. Толкова бяха и авиаторите на Рей Бан, но не харесах как ми стоят и се насочих към Вог.

# 26
Аз имам на Guess и съм много доволна. И трите обсъждани марки имат 100 процентова UV защита, така че които и да вземеш няма да сгрешиш  Peace

# 27
  • в града на вечния купон
Аз  ще  се  услушвам за 8 март....дано да  има повече  предложения .....

# 28
Премествам се в новата тема, за която благодаря!
И аз ще следя намаленията на козметика в аптеките покрай 8-ми. Нищо конкретно не търся, но то тогава изникват най-примамливите оферти  Grinning

# 29
  • Sofia
   Между другото, в предишния си пост за очилата забравих да спомена, че при закупуването на 2 чифта от някоя нова колекция, най-вероятно в "Оптикласа" ще ви направят 30% отстъпка, вместо стандартните 20 за 1 чифт. Simple Smile Само че трябва и сами да си поискате, в случай че не се усетят да предложат... Mr. Green

По другия въпрос, около който, гледам, се е заформила дискусия, да си кажа и аз мнение. Според мен, важно е да се има предвид не толкова конкретният бранд, колкото конкретният модел. Ето, аз, например, също както Serenity__bg, имам слънчеви очила и на Ray-Ban, и на Versace. Ами, първите със сигурност са класи над вторите, откъм качество и комфорт, но пък да се има предвид, че тези на Ray-Ban са поляризирани, което си е сериозно предимство в случая. Любимият по случайност и той има Versace, неговите също са поляризирани и той самият твърди, че по-качествени и удобни очила не е имал в живота си. Така че всичко е много индивидуално – колкото хора, толкова и мнения. Laughing

За мен лично няма значение коя точно е марката – смятам, че няма по-качествена и по-некачествена. Всички реномирани брандове предлагат слънчеви очила само със 100% UV защита, това е най-важното. Оттам-нататък е ясно, че плащаме за спецификите на самия модел, които в повечето случаи се изразяват в нестандартна и запомняща се визия, нищо повече. Simple Smile Единственият ми горещ съвет е, ако ще се купуват слънчеви очила по практични съображения – интензивно шофиране, ходене из планини зимно време и т.н., изборът задължително да е очила с поляризирани стъкла, разликата не е малка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт